2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bu sitede hani en yukardaki mesajın yanında ve en üstte bi reklam varya kadın arkasını dönmüş bacaklarını qösterio falan ne qıcık duruo yaa onun yüzünden eşimin yanında açamorum siteyi
neden kine? görsün ne olacak ki delikafadulden

Bu arada beğendiğinize çok sevindim arkadaşlar üzerimden yük kalktı resmen bukadar hızlı karar verebileceğimizi hiç düşünmemiştim. Benim koca biraz huysuzdur da herşeye bi kulp takar normalde

ay benimkide öyle hiçbişiyi beğenmiyor beni deli edecek en sonunda

yaf arkadaşlar benim büyük bir sorunum var hep eşimle bu konuda papaz oluyoruz lavobodaki sıvı sabun bana göre çok kötü kokuyor bu 6 değiştirişimiz bizzat ben marketten beğenip getiriyorum eve gelince kullanınca midem kalkıyor kokusuzda bulamadık eşimde kızıyor yeter artık kaçıncı oldu diye lavaboya bundan dolayı gitmek istemiyorum

ya bu sitede hani en yukardaki mesajın yanında ve en üstte bi reklam varya kadın arkasını dönmüş bacaklarını qösterio falan ne qıcık duruo yaa onun yüzünden eşimin yanında açamorum siteyi

Ay ben de uyuz oluyorum o resme ama kıskançlığımdan, acaba benim popo da hiç o sıkılığa kavuşacak mı bi daha?

yaf arkadaşlar benim büyük bir sorunum var hep eşimle bu konuda papaz oluyoruz lavobodaki sıvı sabun bana göre çok kötü kokuyor bu 6 değiştirişimiz bizzat ben marketten beğenip getiriyorum eve gelince kullanınca midem kalkıyor kokusuzda bulamadık eşimde kızıyor yeter artık kaçıncı oldu diye lavaboya bundan dolayı gitmek istemiyorum

:(:( off cok kötü bendede bisure ole oldu protex agır geldı falan bahar kokulu yumsk kokulu bişlrde denedınmııı leylak vs...

arkadaşlar domuz gribi aşısını oldum geldim az önce.
vatana millete hayırlı olsun :)

bebiş bugün erken uyanmışsın maaşallah :)
Şekerim ben protex kullanıyorum senelerdir. Kokusuda çok baskın değil gayet memnunum. Ama aromalı sabunları bende çok sevmem.Bide senin şimdi hassas dönemin ondandır yakında geçer. Bende kocamın parfümünden nefret ediyorum ki ben aldım ve adam 3 senedir aynı parfümü kullanıyor normalde çok severdim ama bu hamişlik bi tuhaf işte

İŞTE BUDURRRRR KARDEŞİMSİN YAAAA alkisalkisalkis
AYNISIIYIM ARKADAŞIM NETCEZ BİLMEM Çok üzgünüm çoook

:(:( off cok kötü bendede bisure ole oldu protex agır geldı falan bahar kokulu yumsk kokulu bişlrde denedınmııı leylak vs...

aynı şekilde canım şu an protex kullanıyoruz eşim kayet iyi diyo ama ben nasıl beğenip almışım bu kokuyu vallahi kokusuz bulmaya çalışıcam bakalım bi:uhm:

hee arkadaşlar erkenciyim
ya şu domuz gribi aşısına çok karşıydım ama gittikçe tırsmaya başladım 15 de dktruma gidip bir danışayım ne diycek

KIZÇELER BU ARADA TOPıĞıMıZıN ıKıNCı KIZI DA BENDENNNNNNNN hihoyyyt
KIZIMIZ OLCEKMıŞŞ ıNŞALLAH hihoyyyt

ya qörsün ben eşime bişi demiorum da ..
ben normalden aşırı çok kıskanç bi insanım
eşim bakmıo ama ben qörüyorum ya o bana yetio qıcık oluorum işteÇok üzgünüm çoook

KIZÇELER BU ARADA TOPİĞİMİZİN İKİNCİ KIZI DA BENDENNNNNNNN hihoyyyt
KIZIMIZ OLCEKMİŞŞ İNŞALLAH hihoyyyt

tebrikler acaba bend ebuhafta ögrenebılrmıyımkı cinsiyetii daha erken bnm gerci ama:(

arkadaşlar domuz gribi aşısını oldum geldim az önce.
vatana millete hayırlı olsun :)

hayırlı olsun canım nasıl hissediyorsun kendini dikkat et ilk
3 hafta grip olmaman gerekiyormuş ali kırca aşı vurulduktan 3 gün sonra domuz giribine yakalanmış mazallah iyi koru kendini

Back
X