2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben anneme benzemek istemem yüz güzelliğini almak isterdim ama annemi çıplak görünce kopuyorum sumo güreşçisi gibikaydirigubbakcemile3
benimki vucüt olarak maşallah iyi durumda halen kilosunu muhafaza eder ve yediklerine çok dikkat eder, o sumo güreşcisi benim kayınvalidem kaydirigubbakcemile3

Yasir in yanına benimde aklıma bişey gelmesi onladn yazmadım.
benim beğendiğim erkek isimleri sinan- selim- ömer- efe- ege- deniz-barış-rüzgar (ama bu ara çok var) - yağız- ali-ozan gibi isimler

anladım canım saol :1hug:

tatlı cadı senin kızın poposu valla beni bile tahrik ediyorkafamçokkarıştı

ama kimse bnm ismime yorum yapmadı:(:( kötümü yoksa '' güneş nira'' :(

ay nooluyo ayol herkeste bir alınganlık..
aaaaaaaaaaaa hamile tribine sokturtmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden :roflol:

güsel anacım çok güsel,
senin begenmen önemli zaten, yoksa herkesin zevki farklı..
şimdi birisi ay güsel değil dese, kopacan mı bu isimden..

az bulunan isimler bence de güzeldir..
işte bende nehirden vazgeçtim, haberim yoktu meger çok varmış..

seninki de gayet güzel..
ben güneş ismini pek sevmem onu da söyliyim de.. onun da sebebi bizim mahallenin delisi var bitane güneş diye, o yuzden yani yoksa baska bi sebebi yok..
çocuklugumdan beri takılmış ööle aklıma

kızlar ben hiranur ismine bayılıyorum yaa eğer kızım olsaydı adını hiranur koyucaktık opuyorumnanaktan aklınızda bulunsun.. tavsiye ederimm

ama kimse bnm ismime yorum yapmadı:(:( kötümü yoksa '' güneş nira'' :([

valla güzelmiş
ama peygamberimiz dağ çayır bayır hayvan isimlerini kurmayın demiş bende sahabelerin yalancısıyım :uhm:

güneş 'imi kastedıyorsn bilmemkii güneş kendımı bildm bileli kafamdakı isim ama aslnda dini yöndende anlamı olan isim isterdm:( yani bnm cinsiyt belli diil henuz ama olursa dıye işte

tatlı cadı senin kızın poposu valla beni bile tahrik ediyorkafamçokkarıştı

dimi yaa :roflol: bide eşimin yanında ben şmdi siteyi nasıl açayım yaa.. bakmaz ama bide qözüne çarparsaa kötükedihüso:oklava:

Yasir in yanına benimde aklıma bişey gelmesi onladn yazmadım.
benim beğendiğim erkek isimleri sinan- selim- ömer- efe- ege- deniz-barış-rüzgar (ama bu ara çok var) - yağız- ali-ozan gibi isimler

yiğit de olabilir

hira ismini beğenmiştim bende... ama kociş onu da beğenmedi..

kızlar dora ismini duymustum bakın o da güzel.. kızda da kullanılıyor erkekte de..
bazıları kız ismi olarak düşünemiyor bu ismi erkek ismi tam diyorlar, bazıları da tam tersi..
ama bana da direkt kız ismi gibi geliyor..
dağ dorugu demekmiş sanırım
bizim gelinimiz moldovyalı annesinin adı Dora kaydirigubbakcemile3

bulduğum erkek isimleri kızlar
KANER
ELYESA
ABER
BERKAN
ECıR
YASER
ERMAN
KAYRA
ARDA
ESAD
BURAK

Kızlar Nehir yerine Nerih de koyabilirsiniz. (Hititlerde fırtına tanrıçası anlamına gelen kız ismi..)

yiğit de olabilir

Evet zaten yiğit-yağız-efe-mert-oğuz-yavuz bizde çok kullanılan isimler ailede hepsinden var hem eski nesil hem yeni nesil. egeliyiz biz egede çok kullanılıyor bunlar.

Bide gökhan-hakan-turgay-turgut-levent bunlardan çok var

hepside anlam olarak birbirine yakın güzel isimler bence

ay nooluyo ayol herkeste bir alınganlık..
aaaaaaaaaaaa hamile tribine sokturtmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden :roflol:

güsel anacım çok güsel,
senin begenmen önemli zaten, yoksa herkesin zevki farklı..
şimdi birisi ay güsel değil dese, kopacan mı bu isimden..

az bulunan isimler bence de güzeldir..
işte bende nehirden vazgeçtim, haberim yoktu meger çok varmış..

seninki de gayet güzel..
ben güneş ismini pek sevmem onu da söyliyim de.. onun da sebebi bizim mahallenin delisi var bitane güneş diye, o yuzden yani yoksa baska bi sebebi yok..
çocuklugumdan beri takılmış ööle aklıma

puhahaha delisimi:D saglık olsnnnn du baklm burdn takıp edıyoz isimleri :)

Kızlar Nehir yerine Nerih de koyabilirsiniz. (Hititlerde fırtına tanrıçası anlamına gelen kız ismi..)

anam sonra bizim kızlar da fırtına gibi olmasın..

yalnız bana dikkatinizi çekerim.. sanki kızım olacak da kız ismi araştırıp duruyorum sürekli..
sanırım erkek olursa çok şaşıracam.. kaydirigubbakcemile3 zor olacak sadece erkek ismi araştırmak kaydirigubbakcemile3

Back
X