• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahay tabi patronlarda öyle diyodu zaten geçen konuşuyoruz diyoki bana sen yokken 4 ay nasıl idare edicez sabah seni alırız öğleden sonra çıkarsın olmazmı izin yapmasan -tatlicadiarzu- çüş dedim yani

yuh yani gerçekten..

benim de işyerindekiler rahat o konuda, destekliyorlar beni.. oh yazın sakin zaman zaten iznini yaparsın yoğun zamanda gelirsin diyor genel md. yardımcısı fln.. elemanlara da aynen devam edersiniz siz de o gelene kdr diyor..

benim kocam ne dese begenirsiniz,, ay düşündüm de bu adam kesin deli..
sen yöneticisin öyle boş bırakamazsın orayı.. haftada bir fln gidersin ne var ne yok diye,, kendini de gösterirsin bakın işte ben hala ilgileniyorum diye..

yaa dedim bi git, boğacaktım valla tam da araba kullanıyordu

hahay tabi patronlarda öyle diyodu zaten geçen konuşuyoruz diyoki bana sen yokken 4 ay nasıl idare edicez sabah seni alırız öğleden sonra çıkarsın olmazmı izin yapmasan -tatlicadiarzu- çüş dedim yani

arkadaşlar derdinizi ve stresinizi sizinle paylaşıyorum ve serzenişlerinize hak veriyorum istanbul gibi bir yerde tek maaş zorr ama bi 1 yıl dişinizi sıkın bebiş 1 yaşına gelince kreşler var verirsiniz yada kayınvalideniz anneniz bakar ama bebişe süt vermek için en az 1 yıl bebeğinizden ayrılmayın derim:teselli:

bugün sizleri okumakla yetindim ama bişey dikkatimi çekti
sizin yosunlu popo muhabbetinden sobnra
bende mi öyle ama o reklamın yerinde erorr yazıyo silinmiş yani
sizde de öylemi

nerdeeeeeeeeeeee silinse keşkeeeeeeeeee her yan yosunlu popo duruo kaydirigubbakcemile3

ee yuh yani ..
patron milleti değil mi al birini vur ötekine. bizimkide herhalde yas tutar.
kafasına tülbent sarıp gezer üzüntüsünden.1 ay gelmedim işe dört gözle beklediler.
yıllık iznimde bile acil iş var diyip çağırdılar. sanki battalgaziyim ben kurtarıcam şirketi

bugün sizleri okumakla yetindim ama bişey dikkatimi çekti
sizin yosunlu popo muhabbetinden sobnra
bende mi öyle ama o reklamın yerinde erorr yazıyo silinmiş yani
sizde de öylemi

yok valla bende gayet yeşil popo duruyor

inşallah istediğin gibi olur da eşin çalışmıyosa nasıl uzun izin yapıcanki hayat şartları çok ağır bebekten sonra daha zor olucak
valla nasıl olcak bende bilmiyorum, evimiz kira değil Allah tan kendimizin, benim ve eşiminde ayrı ayrı önceden birikmiş paramız var, zaten 4 ay d.izni 1 ay yıllık izin 6 ayda ücretsz almayı düşünüyorum zaten mecbur almak zorundayım bu süre içinde
bebeğimi bırakacak kimsem yok diyebilirim mecbur kalırsak aileler var ama anneler bakamaz benim annem 2 toruna bakıyor k.validemin bel fıtığı var görümcem işitme engelli onlara bıraksam evleri ters yerde arabamızda yok emcbur bakıcı tutmam lazım onuda bebek minikken bırakamam zaten para vermek lazım e mecbur bir sene çalışamıycam :( belki doğuma kadar iş bulursa eşim daha da rahatlarız inşallah bulur...

ben çalışmıyorum ohhhh yan qelip yatıom walla zaten beni bu şekil işe alamazlar ben peçeliyim kaydirigubbakcemile3 alsalarda eşim kesinlikle çalıştırmaz yaw
kapalı olanlarda çalışıyor sende işe gidince aç peçeni olmazmı kaydirigubbakcemile3

bende gitmiş valla yosun mosun hiç bişey yok
google error yazıyo sağda üstte ve üst köşede aynı
oda bana özel sanırım

kızlar toplantı var ben kaçıyom.. 1 saate gelirim.. çok yazmayıın :)))

kızlar hepiniz öğretmen olsaydınız keyfinize diyecek yoktu ama ah bu özel sektör suyunuzu çıkartırlar öyle izin verirler
valla öyle ya keşke devlette çalışsaydım diyorum amannnn kpss yide kazandım bi halt olmadıki yaaaaaaaa yerleşemedimmmm

valla nasıl olcak bende bilmiyorum, evimiz kira değil Allah tan kendimizin, benim ve eşiminde ayrı ayrı önceden birikmiş paramız var, zaten 4 ay d.izni 1 ay yıllık izin 6 ayda ücretsz almayı düşünüyorum zaten mecbur almak zorundayım bu süre içinde
bebeğimi bırakacak kimsem yok diyebilirim mecbur kalırsak aileler var ama anneler bakamaz benim annem 2 toruna bakıyor k.validemin bel fıtığı var görümcem işitme engelli onlara bıraksam evleri ters yerde arabamızda yok emcbur bakıcı tutmam lazım onuda bebek minikken bırakamam zaten para vermek lazım e mecbur bir sene çalışamıycam :( belki doğuma kadar iş bulursa eşim daha da rahatlarız inşallah bulur...

uklacım umarım herşey istediğin şekilde olur:Saruboceq:üzüldüm valla

2 kişi çalışınca çok rahat ediyorsun ama kadın da epey yıpranıyor. evde çalış işte çalış bana fenalık gelmişti

canım evimiz kira olmasa belki okul çağına kadar çalışmayı düşünmezdim
ama kira olunca zor
neyseki kayınvaldem yakın bana, o mis gibi bakar çocuğuma
zaten o olmasa düşünmem çalışmayı

inşallah bebeğin uğurlu gelir de eşin iş bulur
bu arada eşinin mesleği ne?? belki yardımcı olacak arkadaşlar çıkar buradan da

benim patronda oğlunu getirdi yanımıza iş öğretin diye
dün bana sen şuna senin yaptığın işleri öğrette sen raporluyken o yapsın
bende olur dedim
ama nasıl olacaksa ben 12 yıldır burdayım 6 ayda o nasıl öğrenecekse merak ediyorum

canım evimiz kira olmasa belki okul çağına kadar çalışmayı düşünmezdim
ama kira olunca zor
neyseki kayınvaldem yakın bana, o mis gibi bakar çocuğuma
zaten o olmasa düşünmem çalışmayı

benim kaynanam görümceme zor bakıyor benim bebeğe mi bakacak. zaten yazın akçaydalar hiç bakmaz :sinifsinif:

kapalı olanlarda çalışıyor sende işe gidince aç peçeni olmazmı kaydirigubbakcemile3

peçemi açabilmem için bulunduğum iş yerinde sırf kadınların
olması lazımm zemuszemus qerçi öyle iş yerleride var ama eşim beni kesinlikle
çalıştırmaz ki.. zaten qayet qüzel bi maaş alıyor ve kendi iş yerimiz..
evimde kira değil.. tapu qibi de arkamızda peder var..
maddi manevi rahatız yani şimdi bide 1 yıla kadar bi ev daha alıcaz oranın
kirasınıda alınca dahada süper olucak inşşş:dance:

bende gitmiş valla yosun mosun hiç bişey yok
google error yazıyo sağda üstte ve üst köşede aynı
oda bana özel sanırım

ayyyyyy ben size qeliyim kız :roflol:
ne şanslısın miğden bulanmaz işte :ecrin_bebek:

Back
X