• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaarr, size bir hikaye;

Kissadan hisse....
O gun gokyuzunde simsekler cakiyor, yagmur bardaktan bosanircasina yagiyordu. Kucuk kiz her sabah oldugu gibi annesinin sesiyle uyanmis, kahvaltisini etmis ve okuluna gitmek uzere yola cikmisti.Ancak simsekler birbirinin pesi sira o kadar gurultuyle cakiyordu ki, kucuk kizin annesinin icini bir endise kaplamisti.
Anne, yavrum bu havada yolda yururken korkmasin diye dusundu. Sirtina bir sey gecirdi ve sokaga firladi. Okul yolunda kizini aramaya basladi...
Derken bir de bakti ki, kizi az ileride minik adimlarla yuruyor, simsek caktigi anda durup gokyuzune bakarak gulumsuyordu.Anne kizinin bu davranisina pek bir anlam veremedi; meraklandi.Yanina yaklasip sordu: Yavrum, hic korkmadin mi bu havada yalniz yurumekten?
Hem ne zaman simsek caksa durup yukari bakarak oyle ne yapiyorsun?

Kucuk kiz cevap verdi: Gulumsuyorum... Cunku Tanri fotografimi cekiyor.

Yasami nasil algiliyorsak oyle yasiyoruz diyenler yanilmiyorlar galiba.

:roflol:ayy güzel bi hikayede ya gülerken çarpılsa müthiş bir resim olurdu :roflol:
ne iğrencim yaadelikafadulden

ne zaman açılmış bu topic şimdi sen link atınca gördüm
en tembeliniz benim , hiçbirşey almadık bebeğe
uzunca bir süre de almayı düşünmüyorum

çokta yeni bir topic sayılmaz canım
2010 haziran anneleri hakkında ben bikaç topic
açmıştım..
bakarsanız haziran anneleri topiğine
qörürsünüz kızlar :hulya:

kızlar afedersınız ama sızdede akıntı oluyormu beyaz sarımtrak
oluyor ama bi ara çok fazlalaşmıştı dr simir yaptı mantar çıktı halbuki hergün iç çamaşırı değiştiriyorum ve ped koyuyodum dikkat de ediyorum, hatta eşimle hiç yaramazlık bile yapmıyoruz nasıl oldu anlamadım 1 tane tek dozluk ilaç verdi
onu koydum geçti ha bu arada kaşıntım felan olmadı simirde çıkmış mirmirmirmir

oluyor ama bi ara çok fazlalaşmıştı dr simir yaptı mantar çıktı halbuki hergün iç çamaşırı değiştiriyorum ve ped koyuyodum dikkat de ediyorum, hatta eşimle hiç yaramazlık bile yapmıyoruz nasıl oldu anlamadım 1 tane tek dozluk ilaç verdi

canımcım bende ped kullanıyordum daha sonra
öğrendim ki bu kullandığımız qünlük pedler mantar yapıyormuş..

mantarı bünye de yapbiliyo bide günlük pedler de yapıyo canım en iyisi sık çamaşır değiştirmek

canımcım bende ped kullanıyordum daha sonra
öğrendim ki bu kullandığımız qünlük pedler mantar yapıyormuş..

mantarı bünye de yapbiliyo bide günlük pedler de yapıyo canım en iyisi sık çamaşır değiştirmek

evet günlük pedlerde sağlıklı değil malesef.
dediğiniz gibi günlük çamaşır değiştirmek lazım ama bazen bunlarda faydalı olmuyor
kadın olmak zor zanaat.

cosmoo baktın mı bebişimin cicisinee opuyorumnanaktan

ben baktım ciçiş topikineee
benimde eklencek kıyafetlerim var teyzeleriii
akşama göbüşümle beraber eklerim sanırmmm

yaaa ama hala kullanıyorum yaaa
o çok akıntıda geçtiii, kağıt peçete kullanayım barii

Of hergün çamaşır değiştirmeye rağmen, öğle oldu mu sanki çamaşır ıslanmış gibi hissediyorum, günde 2 defa da günlük ped değiştiriyorum.

ben baktım ciçiş topikineee
benimde eklencek kıyafetlerim var teyzeleriii
akşama göbüşümle beraber eklerim sanırmmm

ayy süper olur canım ekleyince burdan haber ver de bakarızz hihoyyyt

Back
X