• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kzılar herkes bebeğinin zıpladğnı oynadğnı falan yazmışakannehir
Nasıl hissediosunuzyerimseniben
Benmki ölece oturuyo sanırım kaydirigubbakcemile3
tık yok kaydirigubbakcemile3

geçen gün 2 li test için randevu almaya çalışıyordun değil mi??
bende yaptırdın sandım. bir de 2 li testin fiyatı 150 tl benim hastanemde.
3 lü testin fiyatını bilen var mı
ikili nisada 160 doganda 200 aüçlü yaptırmıycam için sormadım ama telefon edince söylüyorlar benimde acıbadem geçen uygun bi hastane bulmam lazım nisayla anlaşmaları bitmiş telefonda söylemmediler sinir oldum onbuçuka randevu aldım doktor onbir buçukta gelcek dediler gittim doktor onda gewlmiş sıra bekle en sonunda bagırınca aldılar onikide içeri ay kabus gibiydide bebişi görünce rahatladım gene hastane arıycam ya

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Offfffffffffffffff uleynnnnnnnnnn offfffffffffffffffffffffffffffffffff

annem sağolsun her hafta gelmeye çalışıyor ama yarın da ben ona gitmek istiyorum
hiçbir yer ana evi gibi olmuyor malesef :gitme:

bende tam anlamıyla bugün gördüm oynadıgını çok güzel bide benim ikinci gebeligim daha erken duyuluyomuş sende yakında duyarsın işte ozaman anlıyosun hamile oldugunu tekme yemekten canın çıkıyo sonlara dogru böyle artistik hareketler yapıyorlar minikler burdayım diyolarkaydirigubbakcemile2

anacım o içerde zıplıyor ama biz dışardan birşey hissetmiyoruz ki
ben doktora gidince gördüm oynadığını, o zaman çok şaşırdım.
içimde bebek var ve oynuyor ama ben hala farkında değilim, adam sanki bana başkasının videosunu izletiyomuş gibi geldi

kızlar ya biri amniyosentez için çok zormuş falan yazmış yok canım arkadaşım yaptırdı hiçbişi yokmuş zor diilmiş işlem olarak can acıtıcı diilmiş yani

Vay artistler vayyy :smiley-cool: :smiley-cool:
bende tam anlamıyla bugün gördüm oynadıgını çok güzel bide benim ikinci gebeligim daha erken duyuluyomuş sende yakında duyarsın işte ozaman anlıyosun hamile oldugunu tekme yemekten canın çıkıyo sonlara dogru böyle artistik hareketler yapıyorlar minikler burdayım diyolarkaydirigubbakcemile2

Deli kız :roflol:
anacım o içerde zıplıyor ama biz dışardan birşey hissetmiyoruz ki
ben doktora gidince gördüm oynadığını, o zaman çok şaşırdım.
içimde bebek var ve oynuyor ama ben hala farkında değilim, adam sanki bana başkasının videosunu izletiyomuş gibi geldi

yine geçmişte çooookkk çok uzun zaman önce hangi serviste çalıştığım sorulmuş kadın doğum servisindeyim 2 senedir yaaa ammada yazmışsınız kızlar siz bendende çok çalışmışsınız gecekaydirigubbakcemile3

ay ultrason resmi var önümde çok güzel ya özledim ben şimdi gelirmi ocakın onikisi

yine geçmişte çooookkk çok uzun zaman önce hangi serviste çalıştığım sorulmuş kadın doğum servisindeyim 2 senedir yaaa ammada yazmışsınız kızlar siz bendende çok çalışmışsınız gecekaydirigubbakcemile3
hangi hastanedesin canım

ben herhalde kadın doğum servisinde çalışsam hayatta doğuramazdım
sen gene iyi hamile kalmaya cesaret etmişsin delikafadulden

Back
X