• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide folik için ben de günde 800 mg. gerekli diye biliyorum :emir_bebek:
ay herkes baska bişi biliyor ne fana kaydirigubbakcemile3
elevitin içindeki folik asit miktarı da 800 mg. bu arada zemuszemus

Ben sollgarın folik plusını kullandım üzerindede 400 mg yazıyordu. Başka çeşitleri olduğunu bilmiyordum.

folik plus taki tabletlerin 1 tanesi 150 mg. diye biliyorum. bir ara ben de kullandım cünkü.. o nedenle 3 tane veriyor bazı doktorlar. üzerini bir okuyabilir mi kullananlar

hemen okuyorum
3 folic plus tablets provide de folic asid 400 mcg diyor. ayy kafam bulandı . neyse ben 2 tane alayım bari.
orta yollu çözüm olsun.

hemen okuyorum
folic asid 400 mcg diyor. ayy kafam bulandı . neyse ben 2 tane alayım bari.
orta yollu çözüm olsun.

kaydirigubbakcemile3

evet bence de öyle yap kaydirigubbakcemile3

benim kullandıgım folik plus hangi markanındı valla hatırlamıyorum.. içinde günde 3 tane içilmeli yazıyordu ve tabletler için 150 mg. yazıyordu diye hatırlıyorum..
:1rolleyes:

bide folik için ben de günde 800 mg. gerekli diye biliyorum :emir_bebek:
ay herkes baska bişi biliyor ne fana kaydirigubbakcemile3
elevitin içindeki folik asit miktarı da 800 mg. bu arada zemuszemus

bu arada o 400dediğimiz kutunun üzerinde 4 mg yazan. Elevittete 0,8 mg yazıyor.Yani elevitte daha az var. Folbiolde de 5 mg yazıyor. hepsinin kutusunu masamda buldum da :)

4 mg=400mcg

bu arada o 400dediğimiz kutunun üzerinde 4 mg yazan. Elevittete 0,8 mg yazıyor.Yani elevitte daha az var. Folbiolde de 5 mg yazıyor. hepsinin kutusunu masamda buldum da :)

heee :1rolleyes:

ben de 0,8 i 800 mg olarak düşündüydüm :1rolleyes:

amaann nası olsa içmiyom artık fazla, önemli değil kaydirigubbakcemile3

valla ben yaklasık 4 aydır hergün günde bir tane elevit kullanıyorum bende o kilo aldırdımı bilmiyorum ama toplamda 4 kilo almısım simdiye kadar ama çokta yiyiyorum ilactanmı anlamadım ama istahımçok bu aralar :) :)

valla ben yaklasık 4 aydır hergün günde bir tane elevit kullanıyorum bende o kilo aldırdımı bilmiyorum ama toplamda 4 kilo almısım simdiye kadar ama çokta yiyiyorum ilactanmı anlamadım ama istahımçok bu aralar :) :)

ben de dikkat ettim.. elevit almadıgım günler ööle kurt gibi aç olmuyorum..

günaydın kızlar
çok hastayım ve işteyim
dün bütün gün baş ağrısı ve mide bulantısı çektim
ve ne yediysem kusuyorum
ne yapıcam ya buda nerden çıktı şimdi

Aman şekerim sende iki bebiş var sen içmeye devam et hem senin herkesden fazla kilo alman normal.

günaydın kızlar c.tesi doktora gittim ve bebislerimi gordüm veeee cinsiyetlerini ogrendimmm :):)
birı kız biri erkekkk kızlar çok sevincliyim allah bebislerime herkezinkini sağlıklı uzun omür versin insallah :):)

amin canım hepimizinkilere uzun ömürler versin
gözün aydın ne güzel ilkinde 1 kız bir erkek
artık daha doğurmazsın sanırım

günaydın kızlar
çok hastayım ve işteyim
ve ne yediysem kusuyorum

bişi dicem,
her yerde ilk 3 ay bulantı olur sonra geçer derler ya..
benim teyzem anlattı gecen gün.. ilk 3 ay hiçbişiyi olmamış. 3 aydan sonra bir mide bulantısı bir mide bulantısı, 6 aya kadar mahvolmuş..
bize de öyle olmaz insallah

günaydın kızlar
çok hastayım ve işteyim
ve ne yediysem kusuyorum

Günaydın canım geçmiş olsun. Bende diş ağrısından geberecem artık başımın sol yanı olduğu gibi ağrıyor. Doktorum günde üç taneye kadar minoset içebilirsin dedi.Çok dayanılmaz olursa sende ağrı kesici al dicem ama önce mide bulantına çözüm lazım :(

amin canım hepimizinkilere uzun ömürler versin
gözün aydın ne güzel ilkinde 1 kız bir erkek
artık daha doğurmazsın sanırım

yok canım allah uzun omür versin bunlara daha düsünmem sanırım
bu arada bas ağrısı normal diyorlar benimde bas ağrum oluyo ve ilk 3 ayda olmadığı kadar mide bulantısı yasıyorum zaman zaman a.s

günaydın kızlar
çok hastayım ve işteyim
ve ne yediysem kusuyorum

Geçmiş olsun, ben de grip oldum sanırım boğazım ağrıyo burnum akıyo neyseki yarına randevum var doktor yazar heralde bişiler. Ay bi de daha kötüsü bikini bölgemde kocaman bir çıban çıktı. Daha önce de iki kez olmuştu ikkisinde de ameliyatla almışlardı. Offff... Hareket edemiyorum yürüyemiyorum yatakta dönemiyorum çok acıyor. Bakalım bu sefer nasıl tedavi edilecek. Yarın büyük gün valla umarım her derdime derman olur doktorum. Bi de ikili test var tabi... Bi de cinsiyeti söylerse benden iyisi yok :)

günaydın kızlar
çok hastayım ve işteyim
ve ne yediysem kusuyorum

günaydın herkese,

Geçmiş olsun arkadaşım. Ama ihmal etme bence yaa. Hamişlikte hastalık ihmale gelmez.
En azından doktorunu ara sor.

ya kızlar sağolun iyi dilekleriniz için
ama hala midem fena bakim daha artarsa izin alır çıkarım
ece giderken de dr bir uğrarım
bir de zeynepciğim minoseti hamileler rahatlıkla kullanabilirmi
bilgim yokta o nedenle soruyorum

Back
X