• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kaynatamlar köyden geldıya dıyorum kı kaynatamın arabasını alsak esım benı calıstırsa ama arbaya bısey yaparsam benı öldürürmü acaba :))))
önce sor koçişine sonra bin kaydirigubbakcemile3

hiç bişi yiyemiyorum:sinifsinif: bütün kötü kokuları alıyorum beni alsın narkotik kullansın gönül rahatlığıyla en hassas köpek bile halt etmiş yanımda

tamam kızlar leyla adresı yollarsa bende sıze yollarım sızde bı sorarsınız..

hiç bişi yiyemiyorum:sinifsinif: bütün kötü kokuları alıyorum beni alsın narkotik kullansın gönül rahatlığıyla en hassas köpek bile halt etmiş yanımda
ben mecburen yemeye çalışıyorum, bende öleyim ki hepimiz koku konusunda öleyiz
dün eşimle yolda yürürken ayy ne iğrenç kokuyor bu sokak dedim abartma herkes sen kadar koku alsa yürüyenler burnunu tıkardı dedi:umursamaz:-tatlicadiarzu-

tamam kızlar leyla adresı yollarsa bende sıze yollarım sızde bı sorarsınız..
yefrum gönderim listesini aldım bizim şirketin TNT VE DHL nin bi bakayım sana yazarım kilosuna göre değişiyormuş fiyatlarda bu arada

bu 50 sinde lafları şimdi size uzak geliyo ama hepimiz 50 ye gelecez bigün. Bence 50lili yaşlar gayet genç yaşlar ne yapcak 50 sinde diye köşeminderi gibi kenaramı geçicek keşke hepimiz öyle olabilsek.
Bu arada kız günesim valla sana yazma dersi verecem alt tarafı 8 tane sesli harf var onları yazmayınca çok büyük tasarruf etmiyosun inan bana:) gözüm pörtlüyo yazdıklarını okucam diyekaydirigubbakcemile3

yaaaaaaa:( haklısın işte el alışkanlıgı yoksa tasarruf dıılde alısınca onlar artık gereksız gıbı gelıyor unutuyorum ama bak bunda unuttgum harf yok sanrm cok dıkkatlı yazdım ama onları yazayım derken yavaslıyorum:(

yaaaaaaa:( haklısın işte el alışkanlıgı yoksa tasarruf dıılde alısınca onlar artık gereksız gıbı gelıyor unutuyorum ama bak bunda unuttgum harf yok sanrm cok dıkkatlı yazdım ama onları yazayım derken yavaslıyorum:(

hiç böylesini de duymamıştım ne alemsin güneşim delikafadulden

hiç böylesini de duymamıştım ne alemsin güneşim delikafadulden

HEHEHE ALIŞKANLIK İŞTEEE...İDARE EDİN BENİ ARTIKIM:):) BUARADA YEMEGIMI YEDIM GELDIM ...AMA CNM TATLI BİŞİLER CEKIYOR:(vereliniortak

ben mecburen yemeye çalışıyorum, bende öleyim ki hepimiz koku konusunda öleyiz
dün eşimle yolda yürürken ayy ne iğrenç kokuyor bu sokak dedim abartma herkes sen kadar koku alsa yürüyenler burnunu tıkardı dedi:umursamaz:-tatlicadiarzu-

doğru aslında ama gerçekten alıyoruz bu kokuları günlük yemek tahmini yapıyorum tutuyo ki arada yemekhaneyle bir bina daha var

doğru aslında ama gerçekten alıyoruz bu kokuları günlük yemek tahmini yapıyorum tutuyo ki arada yemekhaneyle bir bina daha var

dün akşam eşim yanıma ilk geldiğinde baktım garip bir şey kokuyor ama parfüm değil
kokulu bişey ve ağır hiç hoşuma gitmedi
ne kokuyor senin ellerin
hiç güzel değil dedim
:1shok: böle oldu
arkadaşı benim içim bi krem önermiş nemlendiricimi öyle bişey
hemen gitti yıkadı ellerini
korkulur senden diyorkaydirigubbakcemile3

dün akşam eşim yanıma ilk geldiğinde baktım garip bir şey kokuyor ama parfüm değil
kokulu bişey ve ağır hiç hoşuma gitmedi
ne kokuyor senin ellerin
hiç güzel değil dedim
:1shok: böle oldu
arkadaşı benim içim bi krem önermiş nemlendiricimi öyle bişey
hemen gitti yıkadı ellerini
korkulur senden diyorkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

kızlar 12+3 oldum bugün cinsiyetini bu tarihte öğrenen varmıı

ERKEN DAHA ACELE ETME ÖĞRENIRSN 16 HAFTAYA KADAR BEKLIYOR BAZI DOKTORLAR BAZILARIDA ONCE GORURSE SOLUYOR MESELA BEN 14. HAFTANIN :Saruboceq:ICINDEYDIM SOLEDI AMA KESIN DEIL DEDI ERKEGE BENZİYOR DEDI SADECE BEN BILE HALA ERKEKMI KIZMI EMIN DIILIM:(

odatv. com yeni keşfettim. Siyasetle ilgilenen varsa mutlaka takip etsin..

Back
X