• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikili testim kötü çıktı
doktor amniyosentez dedi
başka br doktora daha gidicem,ultrasonherşey iyiydi,NT burun kemiği falan normaldi
çok kötüyüm offff

sıkma canını bir kaç doktora git
2 li test her zaman %100 güvenli değil
inşallah birşey olmaz

ya o kadar çok patates yiyorum ki, korkuyorum çocuk Ersin Korkut'a benzeyecek diye sırnaşık şey

kızlar şu işi bence detaylı konusalım..
ne kadar sermaye gerekir falan..
web sitesi yapıp reklam fln verirsek..
reklam konusunda da sanırım zynp yardımcı olabilir.
kreşlerin bahceli olması gerek diye biliyorum..
hele ki büyük bir işyeri yakınına fln acabilirsek..
oranın çalışanlarının çocuklarını kaparız..
oohh köşe oluruz

yan tarafınada kısırcıyı actık mı velılerı cıkıs saatınden once ıcerı almazsanız bizim tükanda beklerler osırada kısır cay falan bızde sayenızde kose oluruz:D bole oratk calısırsak haftada bı tabak kısır bedava..

kaydirigubbakcemile3bencede büyük işyerlerinin olduğu yerlerin birinde açalım
hem biz para kazanırız hem daemonlar

günaydın kızlar.
bende yaptım kahvaltımı geldim.simit ve peynir yedim bende.birde bıldırcın yumurtası yiyorum 2-3 günde bir.normal yumurtayı içim kaldırmıyo pek.bu ufacık ya bir lokmada yutuyorum.ve normal yumurtanın 5 katıymış faydaları.

günde bir tabak mı???:olmaz: aaa cımrılık degıl cnm bu tıcaret yapıyoruz

bu cok fazla olur tamam kıs senı mı kırcam haftada 2 tabak olabılır ama once bu konuyu ortagım esmerle gorusmelıyız:Dhihoyyyt
kıss biz kreşi açıcazya sizde b,z,m bebelerin yemek olayını halledersiniz
emalum kreşlerde 3 öğün yemek var sabah kahvaltı,öğle yemeği,akşam üstü uykudan kalkınca 5 çayı tarzı... e bak ,ilk müşteri biz çıktık ortada fiyat konusunda anaşırız
ebugüne bugün boşuna bütçeci olmadık kaydirigubbakcemile3vereliniortak

günaydın kızlar.

ben kalkar kalkmaz lavabodaydım gene. kahvaltımı yaptım nafile gene lavaboya koşturdum. canım hiç de bişi istemiyo. ben kötü bşladım güne. sizler iyisinizdir inşallah

ya o kadar çok patates yiyorum ki, korkuyorum çocuk Ersin Korkut'a benzeyecek diye sırnaşık şey

bende kaç gündür kumpir yiyorum dün eşim diyor ki bu kumpir da aşkı nereden çıktı
korkuyorum birgün patatesten tiksinicem diye

kıss biz kreşi açıcazya sizde b,z,m bebelerin yemek olayını halledersiniz
emalum kreşlerde 3 öğün yemek var sabah kahvaltı,öğle yemeği,akşam üstü uykudan kalkınca 5 çayı tarzı... e bak ,ilk müşteri biz çıktık ortada fiyat konusunda anaşırız
ebugüne bugün boşuna bütçeci olmadık kaydirigubbakcemile3vereliniortak

delikafaduldendelikafadulden
iyice işi büyüttünüz bakıyorum

Günaydın kızlarrrrrrr ßen qeldimmmmmmmm :lepi: mirmirmirmir

biz en iyisi kk ya rakip site kuralım
adını da öz hakiki kadınlar kulübü koyalım .

günaydın güzel anneler bugun nasılız bakalım bende ekmek arası peynır domates hazırladım evde işyerınde onu yedım artık sımıt pogoca boyoz sıktı benı yaaa midem hazıra dayanmıyorrr:(:(

ikili testim kötü çıktı
doktor amniyosentez dedi
başka br doktora daha gidicem,ultrasonherşey iyiydi,NT burun kemiği falan normaldi
çok kötüyüm offff

Canım takma kafana ama bence bu konuda uzman bi doktordan randevu al. İstanbula gelebilirsen sana Prof. Dr. Atıl Yüksel yada Prof Dr. Rıza Madazlı dan randevu al derim. Ama Atıl hoca çok çok yoğun üç ay sonraya randevu verir araya birilerini sokmak lazım. Rıza Hocadan hemen alabilirsin bu konuda en güvenilir kişiler bunlar. Gelicek olursan yardımcıda olurum. Bu arada hemen üzme sakın kendini bu tarama testleri sonuçta olasılık testi biliyorsunki kesin sonuç değil boşu boşuna yıpratma kendini.

Back
X