• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydııınnn...

ya o kadar çok patates yiyorum ki, korkuyorum çocuk Ersin Korkut'a benzeyecek diye sırnaşık şey

aynen canım ya miğdemi sadece çorba ve patates yatıştırıyor bol kızartma ve bol patates közleme yiyiyorum.. mikrodalgada yapıyorum birde 7 dk da hazır.. kaydirigubbakcemile2

ikili testim kötü çıktı
doktor amniyosentez dedi
başka br doktora daha gidicem,ultrasonherşey iyiydi,NT burun kemiği falan normaldi
çok kötüyüm offff

akannehir
canımm testlerin yanılma payı olabiliyor mu bilmiyorum ama ..
bence sen yanılma payını düşünerek başka bir dr qit..
ve tekrar testini yaptır
inşallah bebişinin birşeyi yoktur..
:Saruboceq:

herkese günaydııınnn...

aynen canım ya miğdemi sadece çorba ve patates yatıştırıyor bol kızartma ve bol patates közleme yiyiyorum.. mikrodalgada yapıyorum birde 7 dk da hazır.. kaydirigubbakcemile2

kızartma mideye daha ağır gelmez mi ??

kızartma mideye daha ağır gelmez mi ??

valla aslında düşünürsen yağlı ama bilmiyorum bana çok iyi geliyor.. birde ben tabağa alırken altına kağıt havlu koyuyorum 3-4 dk kadar o bayağı yağını çekiyor.. belki o alıyordur ağırlığını canım..

bugün bende deniyeyim fırında patates közleme işini az bi tereyağ bide kaşar cokacimcoook
ünideyken sobalıydı ilk sene evimiz hep yapardık :hulya:

valla aslında düşünürsen yağlı ama bilmiyorum bana çok iyi geliyor.. birde ben tabağa alırken altına kağıt havlu koyuyorum 3-4 dk kadar o bayağı yağını çekiyor.. belki o alıyordur ağırlığını canım..

çok ilginçmiş CADIARZU
ben eskiden burgerking i çok severdim şimdi önünden geçmek istemiyorum
sırf patates kızartmaları yüzünden tiksindim. bir daha da gitmiyorum

eveett yasasın iş kurmaakk.. yaşasın özel sektörden kurtulmaakkk

ikili testim kötü çıktı
doktor amniyosentez dedi
başka br doktora daha gidicem,ultrasonherşey iyiydi,NT burun kemiği falan normaldi
çok kötüyüm offff

Günaydın herekse

canım arkadaşım moralini yüksek tut. Yaş kaç senin. ailede var mı sıkıntı. Benim görümcem 34'ünde doğurdu ona da aynısını dediler. hatta eniştenin abisin çocuğu da otistik. Çok korktular. Amniyo sentez yapıldı. Şimdi 4,5 yaşında canavar gibi maşallah. Suşu götürürü susuz getirir dediklerinden tatlı bir oğluş. İçini rahatlatmak için bir başka foktora git. ama amniyosentez dünyanın sonu değil. İkili testte benim bildiğim doktorların 2 farklı limir değeri var. Çok pimpirikli olanlar alt limiti dikkate alıp, amniyosenteze yönlendirebiliyorlar hastalarını. Ne olursun pozitif düşünmeye çalış. Amniyosentez gerekiyorsa da yaptırırsın. İnşallah iyi çıkar sen de bunları anı hanene yazarsın:teselli:

kızlar dün eşimle qittik..
oğluşumuzu qördük.
çok tatlıydı yaa opuyorumnanaktan doktorum cinsiyeti için %100 erkek dedi kaydirigubbakcemile3
bizim sıpa iyice açtı bacaklarını arsız yaa fisfisfis

bugün bende deniyeyim fırında patates közleme işini az bi tereyağ bide kaşar cokacimcoook
ünideyken sobalıydı ilk sene evimiz hep yapardık :hulya:

evet dene süper oluyor ama fırında zor pişer biraz.
eskiden ne güzel küle gömerdik hemen pişerdi.

kaydirigubbakcemile3
dur kız duyacaklar :roflol:

valla he atacaklar hepimizi yakında :jeyyar:

çok ilginçmiş CADIARZU

bende ordan yediğimizde eşimin patateslerinin yarısını da ben yiyiyorum hamburgerin de yarısını yiyemiyorum neredeyse patatesle doyuruyorum karnımı yani kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.
bende yaptım kahvaltımı geldim.simit ve peynir yedim bende.birde bıldırcın yumurtası yiyorum 2-3 günde bir.normal yumurtayı içim kaldırmıyo pek.bu ufacık ya bir lokmada yutuyorum.ve normal yumurtanın 5 katıymış faydaları.

ben de yiyorum bıldırcın yumurtası. hergün yemeye çalışıyorum ama arada kaçıyor tabi.Hem çok faydalı hem yemesi kolay. ama ben cayip kahvaltı ediyorum sabahları. peynir zeytin domates biber salatalık ceviz. Bi kuş sütü eksik yane. onun yerine de ıhlamur içtim bu sabah

çok ilginçmiş CADIARZU
benimde miğdem hiç almıyor o hamburgerleri
yağındanmıdır nedir akşam herseferinde kıvranıyordum
2,5 senedirde ordan ağzıma bişey koymuyorum

günaydın kızlar.

ben kalkar kalkmaz lavabodaydım gene. kahvaltımı yaptım nafile gene lavaboya koşturdum. canım hiç de bişi istemiyo. ben kötü bşladım güne. sizler iyisinizdir inşallah

bende sabah aç karnına çıkardım
dün sölemesi ayıp adana dürüm yedim sonrada dokundu
birde acayip migrenim azdı yineee ölüyorum bulantı ve baş ağrısı varrr

ben de yiyorum bıldırcın yumurtası. hergün yemeye çalışıyorum ama arada kaçıyor tabi.Hem çok faydalı hem yemesi kolay. ama ben cayip kahvaltı ediyorum sabahları. peynir zeytin domates biber salatalık ceviz. Bi kuş sütü eksik yane. onun yerine de ıhlamur içtim bu sabah

bıldırcın yumurtası diyince benim aklıma hastalık geliyor
küçükken her sene bronşit olurdum
banada bıldırcın yumurtası içirirlerdi
o zamandan beri ne zaman duysam hastalık aklıma geliyor

biri sanki kafatasımı matkapla oyuyor...

bu aralar bu baş ağrıları herkesin kabusu oldu.
malesef yapacak birşey de yok :1no2:

bende sabahları iyi yemeye dikkat ediyorum ama işe geldiğim için hızlı yiyorum.
her sabah evden çıkarken1 yumurta, 1 kaşık pekmez yiyorum
işe gelince de peynir domates ceviz. sütü artık midem almıyor bıktım ondan

benimde miğdem hiç almıyor o hamburgerleri
yağındanmıdır nedir akşam herseferinde kıvranıyordum
2,5 senedirde ordan ağzıma bişey koymuyorum

bende artık gitmiyorum bu gidişle de uzunca bir süre gidemeyeceğim

Back
X