• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla geçen hafta ben de yedim dordurma
hemde oğlişimle birlikte
oğlumda benim gibi soğuk dokunmuyo bize

bizim de evimiz doğalgazlı ama biz bu sene ısınamadık soba yaktık. gerçi ben yakmayı beceremiyorum ama neyse ki eşim eve geliyo. birlikte kahvaltı yapıyoruz ekmek kızartması sabahları güzel oluyo

sobada en çok özlediğim şeydir sabahları ekmekler sobada ısıtılır evde inanılmaz iştah açıcı bir koku
bide akşamları kestane yapardık
annem ıhlamur koyardı kaynardı sobada hey gidi heyy

sobada en çok özlediğim şeydir sabahları ekmekler sobada ısıtılır evde inanılmaz iştah açıcı bir koku
ahhh ahh benim de rahmetli anneanneciğimin evi öyleydi.. ortada bi odun sobası.. kestaneler pişirilir, altta patatesler közlenir...
bir kere hatta küçüktüm.. kağıtları kesip kesip sobanın içine atıyordum.. bir atışımda salak ben demir kapağı beş parmakla kapattım...delikafadulden

amaann her bi parmağım ayrı ayrı davul gibi şişti..
ellerim soğuk suya sokulu duruyordum hep kaydirigubbakcemile3

allahtan ev yakındı da, bi tasa su doldurmustu anneanneciimm, o kapta parmaklarım batırılı halde gitmiştim eve

ben de bisürü paket kraker aldım başucuma koyuyom gece acıktıkça kıtıy kıtıy yiyom :))

kızlar bende soba var beklerim kestanede pişiririm patateste...

ahhh ahh benim de rahmetli anneanneciğimin evi öyleydi.. ortada bi odun sobası.. kestaneler pişirilir, altta patatesler közlenir...
bir kere hatta küçüktüm.. kağıtları kesip kesip sobanın içine atıyordum.. bir atışımda salak ben demir kapağı beş parmakla kapattım...delikafadulden

amaann her bi parmağım ayrı ayrı davul gibi şişti..
ellerim soğuk suya sokulu duruyordum hep kaydirigubbakcemile3

allahtan ev yakındı da, bi tasa su doldurmustu anneanneciimm, o kapta parmaklarım batırılı halde gitmiştim eve

ay kıyamam benim erkek kardeşimde o zamanlar daha bebiş sayılırdı
oda yakmıştı ellerini sobada
hatta ben bile yakmış olabilirim:1rolleyes:

soba bendede var gelin kızlar kestane patates te var hadi çıkın gelin

ben soba üstünde pişen çayı çok severim ohh ne güzel oluyor birde çıtır çıtır yanan sobanın dibinde uyumak

ayy o sobanın oldugu odadan cıkmak ölüm gibi olurdu.. tuvalete gidemezdm ben valla donardım cünkü tuvalette..
tutabildiğim kadar tutardım..
kalırdım arada anneannemde.. o zaman da sabahları yataktan o soğuğa uyanmak... işte o da cok fena olurdu

ayy o sobanın oldugu odadan cıkmak ölüm gibi olurdu.. tuvalete gidemezdm ben valla donardım cünkü tuvalette..
tutabildiğim kadar tutardım..
kalırdım arada anneannemde.. o zaman da sabahları yataktan o soğuğa uyanmak... işte o da cok fena olurdu

güzel ama aile bireylerini bir araya topluyor her bakımdan
rahmetli babam iyiki soba var derdi yoksa bu kızların yüzünü görmek imkansız derdi :1no2:

valla benim doktorum bebeğini özledikçe gel dedi bende özlediğim an kapısını çalıyorum:emir_bebek:

benim doktor öyle bişey demedi.. zatende çok sık gitmek istemiyorum çünkü bizim doğum teminatı 5800 galiba bu sefer doğuma yetmez falan...

güzel ama aile bireylerini bir araya topluyor her bakımdan
rahmetli babam iyiki soba var derdi yoksa bu kızların yüzünü görmek imkansız derdi :1no2:
valla öyle.. herşeyin zevki başka..
cocugum da tadabilsin isterdim.. ama maalesef sobalı evden eser kalmadı artık

arkadaşlar siz toksoplazma tahlilini parayla mı yaptınız benim emekli sandığa bağlı ama 75 tl aldılar

valla öyle.. herşeyin zevki başka..
cocugum da tadabilsin isterdim.. ama maalesef sobalı evden eser kalmadı artık

evet haklısın bizim memlekete de doğal gaz geldi annemler yapıcak mış artık oranında tadı kalmıycak gerçi annemler için iyi olucak ama sobayı kim dolduracak diye ablamlar arasında kura çekemiycaz artık:a015:

Back
X