Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim de evimiz doğalgazlı ama biz bu sene ısınamadık soba yaktık. gerçi ben yakmayı beceremiyorum ama neyse ki eşim eve geliyo. birlikte kahvaltı yapıyoruz ekmek kızartması sabahları güzel oluyo
ahhh ahh benim de rahmetli anneanneciğimin evi öyleydi.. ortada bi odun sobası.. kestaneler pişirilir, altta patatesler közlenir...
sobada en çok özlediğim şeydir sabahları ekmekler sobada ısıtılır evde inanılmaz iştah açıcı bir koku
bide akşamları kestane yapardık
annem ıhlamur koyardı kaynardı sobada hey gidi heyy
sobada en çok özlediğim şeydir sabahları ekmekler sobada ısıtılır evde inanılmaz iştah açıcı bir koku
bide akşamları kestane yapardık
annem ıhlamur koyardı kaynardı sobada hey gidi heyy
ahhh ahh benim de rahmetli anneanneciğimin evi öyleydi.. ortada bi odun sobası.. kestaneler pişirilir, altta patatesler közlenir...
bir kere hatta küçüktüm.. kağıtları kesip kesip sobanın içine atıyordum.. bir atışımda salak ben demir kapağı beş parmakla kapattım...delikafadulden
amaann her bi parmağım ayrı ayrı davul gibi şişti..
ellerim soğuk suya sokulu duruyordum hep kaydirigubbakcemile3
allahtan ev yakındı da, bi tasa su doldurmustu anneanneciimm, o kapta parmaklarım batırılı halde gitmiştim eve
ben soba üstünde pişen çayı çok severim ohh ne güzel oluyor birde çıtır çıtır yanan sobanın dibinde uyumak
ayy o sobanın oldugu odadan cıkmak ölüm gibi olurdu.. tuvalete gidemezdm ben valla donardım cünkü tuvalette..
tutabildiğim kadar tutardım..
kalırdım arada anneannemde.. o zaman da sabahları yataktan o soğuğa uyanmak... işte o da cok fena olurdu
ben soba üstünde pişen çayı çok severim ohh ne güzel oluyor birde çıtır çıtır yanan sobanın dibinde uyumak
valla benim doktorum bebeğini özledikçe gel dedi bende özlediğim an kapısını çalıyorum![]()
valla öyle.. herşeyin zevki başka..güzel ama aile bireylerini bir araya topluyor her bakımdan
rahmetli babam iyiki soba var derdi yoksa bu kızların yüzünü görmek imkansız derdi :1no2:
Ay dışarıda da usul usul kar yağacak, kedi de sobanın yanında mırmırlayarak uyuyacak.
valla öyle.. herşeyin zevki başka..
cocugum da tadabilsin isterdim.. ama maalesef sobalı evden eser kalmadı artık