• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım dondurma istedi ay ne huysuz bin nefsim var yaf adamı çileden çıkartır bu soğukta dondurmaa

canım dr. oetker in toz dondurmaları var sütle yapılıyor ben çok seviyorum onları al onlardan yap bi paket at buzluğa dursun canım istedikçe 1 2 kaçık yersin... :icecream:

arkadaşlar siz toksoplazma tahlilini parayla mı yaptınız benim emekli sandığa bağlı ama 75 tl aldılar

ben ayrıca yaptırmadım o testi. yaptırdığım testin içinde vardı. tek başına toksoplazma için çok fiyat vermişler sanki

ben de özel hastanede toksoplazma ve kızamıkçığa 78 tl vermiştim.emekli sandığından...

hım benim hastanede özel o zaman normalmiş ama bende kızamıkçık yok sanırım tahlil olarak 3 tl ondan mı kaynaklanıyor yoksa her hastanenin müfredatı farklımı aman isterse tirleyon alsın bebişimiz sağlıklı olsun da ama eşim birdaha köfte yok diyo yediğin iki dilimlik bile değil 75 tl gidiyor o baya kızdı ama neyse dudak büktük ve küstük dedik gönlümü aldı sonraopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 evet haklıymışsıssın anladım ama biraz geç
Kod:

Allah sağlıklı doğmasını nasip etsin inşallah

canım bu testler %100 değil ayrıca benimkiler ikiz olduğu için yapmıyolar diye üzülmüştüm ablam hastanelere alet satıyor o dediki bazı hastaneler bu aletlerin ayarını düşürüyomuş ki 3 lü test yapalım diye para için insanı korkutuyolar inşallah senin ki de öyle çıkar

bizim de evimiz doğalgazlı ama biz bu sene ısınamadık soba yaktık. gerçi ben yakmayı beceremiyorum ama neyse ki eşim eve geliyo. birlikte kahvaltı yapıyoruz ekmek kızartması sabahları güzel oluyo

canım Allah bağışlasın oğlunu ne güzel

ben bunu bilmiyodum mikrodalgada da pişiyo mu

hoşgeldn canım amin inşallah

canım benim de oluyor midem bulanmıyor ama midem doluyken aç gibiyim özellikle tatlı değil de tuzlu şeyler yemek istiyorum. ama bi arkadaş leblebi demiş hamilelele yapıyor genelde öyle yapıyor ben de leblebi alıyım ablam cebinde leblebiyle dolaşırdı.aaaaaa bi de çubuk kreker iyi oluyor bastırıyor.

maşallah canım dün okumştum yazdıklarını iyi olmana sevindim

canım benim ki de ufak dedi halbuki benden ufak öğrenenler de var. sen şanslısın

yaaa böyle çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz??

hım benim hastanede özel o zaman normalmiş ama bende kızamıkçık yok sanırım tahlil olarak 3 tl ondan mı kaynaklanıyor yoksa her hastanenin müfredatı farklımı aman isterse tirleyon alsın bebişimiz sağlıklı olsun da ama eşim birdaha köfte yok diyo yediğin iki dilimlik bile değil 75 tl gidiyor o baya kızdı ama neyse dudak büktük ve küstük dedik gönlümü aldı sonraopuyorumnanaktan
iyi de bebiş o testin yemenle alakası yok ki.. zaten rrutin her hamileye yapılması gerekiyor.
yanlış anlatmışsın sen kocişine.. boşuna kızmıs adam da sana..

genel olarak hamilelere bakılması lazım, daha önce onu geçirmiş mi, geçirmemiş mi.. eger geçirmemişsen çiğ et yasak oluyor. işte sen de daha önce toksoplazma kapmadıysan bir yerden, o zaman yasak olacak sana da..

canım dr. oetker in toz dondurmaları var sütle yapılıyor ben çok seviyorum onları al onlardan yap bi paket at buzluğa dursun canım istedikçe 1 2 kaçık yersin... :icecream:

iyi fikir kocişi arayayım da alsın hım bu arada şu bunyon felan var et suyu tavuk suyu diye yemeklerde kullansam sakıncası varmıdır acabaCADIARZU

yani aslında senin o tahlili 20-30 tane çiğ köfte yemeden önce yaptırman gerekiyordu.. deli kız kaydirigubbakcemile3

ama bişi olmamıştır herhalde korkma..

iyi de bebiş o testin yemenle alakası yok ki.. zaten rrutin her hamileye yapılması gerekiyor.
yanlış anlatmışsın sen kocişine.. boşuna kızmıs adam da sana..

genel olarak hamilelere bakılması lazım, daha önce onu geçirmiş mi, geçirmemiş mi.. eger geçirmemişsen çiğ et yasak oluyor. işte sen de daha önce toksoplazma kapmadıysan bir yerden, o zaman yasak olacak sana da..

dktrum artık pek yapılmıyor bu tahliller dedi ama çok ısrar ediyorsan yaparım dedi akrabamda birçok kişi hamişken çiğköfte felan yedi çocukları sağlıklı ama yinede ben tedbiri elden bırakmayıym dedim kayınvalidemlerdede kedi vardı bi ara çok besledim hamiş kalmadan 1 ay önce ama neyse hayırlısı

iyi fikir kocişi arayayım da alsın hım bu arada şu bunyon felan var et suyu tavuk suyu diye yemeklerde kullansam sakıncası varmıdır acabaCADIARZU

bulyon yasak hazır çorba falan yasak koyma yemeklerine sakın

yaaa böyle çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz??

Almak istediğin mesajlarda Alıntı yap ve Hızlı yanıt butonları arasındaki HQ butonuna bas. En son da hızlı yanıt yada gelişmiş yanıta tıkla yazmak istediklerini yaz.

bulyon yasak hazır çorba falan yasak koyma yemeklerine sakın

uuuffffff herşey yasak eşimde bende et sevmiyoruz yemekte ağzımıza gelsen bırakıyoruz ama kokusu felan tadı hoşumuza gidiyor varlığından rahatsız oluyoruz herşey yasak ya bu ne yaaaaaaaa

ya bu toksoplazma testi de neyin nesi, ben öyle bişey yaptırmadım, haberim de yok ayrıca allaala biri şu cahili aydınlatsın

ben çok kullanıyorum onlardan valla inşallah yoktur bir zararı paket çorba, knorr, köfte harcı falan

dktrum artık pek yapılmıyor bu tahliller dedi ama çok ısrar ediyorsan yaparım dedi akrabamda birçok kişi hamişken çiğköfte felan yedi çocukları sağlıklı ama yinede ben tedbiri elden bırakmayıym dedim kayınvalidemlerdede kedi vardı bi ara çok besledim hamiş kalmadan 1 ay önce ama neyse hayırlısı
senin doktor da ne rahatmış..
Artık yapılmıyor muymus.. delirmiş mi o canikom..
bunlar çok önemli
allah korusun milletin çocugu düşüyor toksoplazma yüzünden..
onların cocukları sağlıklı olabilir..
sigara içenlerin de cocuklarının kimisi sağlıklı oluyor..
ama sağlıklı olmayanlar da var..
o yüzden sen tedbiri elden bırakma, bebişkonu düşünüyorsan da bir daha çiğ et falan yeme..

benim doktorum hele riskli gebelik doktoru ve o kadar da rahattır ve moderndir..
tek yasakladıgı şey çiğ et oldu

yeme öyle hazır şeyleri
madem evinde hazırlayacaksın normal et suyu yap ya da tavuk suyu, en sağlıklısı o..

Back
X