- Konu Sahibi daemon
- #13.341
bizim evde kedi yok ama o sobanın dibinde genelde ben mırlıyarak uyurdumsırnaşık şey
Düşündükçe uyku basıyor :1closedeyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim evde kedi yok ama o sobanın dibinde genelde ben mırlıyarak uyurdumsırnaşık şey
maşallah 20 kullanıcı berekete bak![]()
canım dondurma istedi ay ne huysuz bin nefsim var yaf adamı çileden çıkartır bu soğukta dondurmaa
arkadaşlar siz toksoplazma tahlilini parayla mı yaptınız benim emekli sandığa bağlı ama 75 tl aldılar
arkadaşlar siz toksoplazma tahlilini parayla mı yaptınız benim emekli sandığa bağlı ama 75 tl aldılar
ben ayrıca yaptırmadım o testi. yaptırdığım testin içinde vardı. tek başına toksoplazma için çok fiyat vermişler sanki
ben de özel hastanede toksoplazma ve kızamıkçığa 78 tl vermiştim.emekli sandığından...
kaydirigubbakcemile3 evet haklıymışsıssın anladım ama biraz geç
Kod:
Allah sağlıklı doğmasını nasip etsin inşallah
canım bu testler %100 değil ayrıca benimkiler ikiz olduğu için yapmıyolar diye üzülmüştüm ablam hastanelere alet satıyor o dediki bazı hastaneler bu aletlerin ayarını düşürüyomuş ki 3 lü test yapalım diye para için insanı korkutuyolar inşallah senin ki de öyle çıkar
bizim de evimiz doğalgazlı ama biz bu sene ısınamadık soba yaktık. gerçi ben yakmayı beceremiyorum ama neyse ki eşim eve geliyo. birlikte kahvaltı yapıyoruz ekmek kızartması sabahları güzel oluyo
canım Allah bağışlasın oğlunu ne güzel
ben bunu bilmiyodum mikrodalgada da pişiyo mu
hoşgeldn canım amin inşallah
canım benim de oluyor midem bulanmıyor ama midem doluyken aç gibiyim özellikle tatlı değil de tuzlu şeyler yemek istiyorum. ama bi arkadaş leblebi demiş hamilelele yapıyor genelde öyle yapıyor ben de leblebi alıyım ablam cebinde leblebiyle dolaşırdı.aaaaaa bi de çubuk kreker iyi oluyor bastırıyor.
maşallah canım dün okumştum yazdıklarını iyi olmana sevindim
canım benim ki de ufak dedi halbuki benden ufak öğrenenler de var. sen şanslısın
bende ünivesite hastanesinde yaptırmıştım bütün testleri hiç para vermedim
iyi de bebiş o testin yemenle alakası yok ki.. zaten rrutin her hamileye yapılması gerekiyor.hım benim hastanede özel o zaman normalmiş ama bende kızamıkçık yok sanırım tahlil olarak 3 tl ondan mı kaynaklanıyor yoksa her hastanenin müfredatı farklımı aman isterse tirleyon alsın bebişimiz sağlıklı olsun da ama eşim birdaha köfte yok diyo yediğin iki dilimlik bile değil 75 tl gidiyor o baya kızdı ama neyse dudak büktük ve küstük dedik gönlümü aldı sonraopuyorumnanaktan
canım dr. oetker in toz dondurmaları var sütle yapılıyor ben çok seviyorum onları al onlardan yap bi paket at buzluğa dursun canım istedikçe 1 2 kaçık yersin... :icecream:
iyi de bebiş o testin yemenle alakası yok ki.. zaten rrutin her hamileye yapılması gerekiyor.
yanlış anlatmışsın sen kocişine.. boşuna kızmıs adam da sana..
genel olarak hamilelere bakılması lazım, daha önce onu geçirmiş mi, geçirmemiş mi.. eger geçirmemişsen çiğ et yasak oluyor. işte sen de daha önce toksoplazma kapmadıysan bir yerden, o zaman yasak olacak sana da..
iyi fikir kocişi arayayım da alsın hım bu arada şu bunyon felan var et suyu tavuk suyu diye yemeklerde kullansam sakıncası varmıdır acabaCADIARZU
yaaa böyle çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz??
bulyon yasak hazır çorba falan yasak koyma yemeklerine sakın
iyi fikir kocişi arayayım da alsın hım bu arada şu bunyon felan var et suyu tavuk suyu diye yemeklerde kullansam sakıncası varmıdır acabaCADIARZU
senin doktor da ne rahatmış..dktrum artık pek yapılmıyor bu tahliller dedi ama çok ısrar ediyorsan yaparım dedi akrabamda birçok kişi hamişken çiğköfte felan yedi çocukları sağlıklı ama yinede ben tedbiri elden bırakmayıym dedim kayınvalidemlerdede kedi vardı bi ara çok besledim hamiş kalmadan 1 ay önce ama neyse hayırlısı