2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm diosun cvp veren yok valla güya haziran anneleri paylaşım yeri.herkes tanıdıgına yazıyor herhalde.bi burda böyle şey gördüm neyse artık

aa ıkı gundur pek bı alıngan olmus bızım hamısler...

ahan bu da benim gibi alıngan şey
kız alınma al bir bardak çay iç :kahve::kahve:

sen ornek oluyosun komsummkaydirigubbakcemile3

amaann boşver yaa kadın ne derse desin..
sanki temizlik yapsan demeyecek..
hem kime diyecek ki boşveerr...
ben valla umursamıyom hiçbişiyi..
benimki de gariban, çamaşırlarımı yıkayıp ütümü de yapıyo

ay bırde ben arıyorum bulamadımkı bı turlu komsum flan yokkı bırıne sorayım yakın cevremde hıc tanıdıkta yokmafoldumben

yok şekerim benim ev öyle değil
en sevdiğim yanım da çok derli toplu biriyimdir
eve girince heryer düzgündür
çekmecelerime varana kadar
sadece etrafta 1 karış toz vardır o kadar
eee o da olsun artık 2 canlıyız artı birde 8 yaşında
yaramaz mı yaramaz bir oğlişim var

ay benımde evımde toz yok ama dagınıklıkta benım evın ustune yok vallasenağlama

slm diosun cvp veren yok valla güya haziran anneleri paylaşım yeri.herkes tanıdıgına yazıyor herhalde.bi burda böyle şey gördüm neyse artık

sırf bu nedenle soğuyacağım bu topicten
herkes herkesi tanıyor anacım niye alınıyorsunuz hemen

yok şekerim benim ev öyle değil
en sevdiğim yanım da çok derli toplu biriyimdir
eve girince heryer düzgündür
çekmecelerime varana kadar
sadece etrafta 1 karış toz vardır o kadar
eee o da olsun artık 2 canlıyız artı birde 8 yaşında
yaramaz mı yaramaz bir oğlişim var

senin oğlan dağıtmıyormu ortalığı? benim evde dağınık oluyor kocacım sağolsun eve gelince gömleğini çıkarır bi tarafa çoraplarını çıkarır öbür tarafa bende arkasından toplar dururum artık kafamçokkarıştı

Kızlar her yazılanı okuyunca yaşasın yanlız değilim diyorum iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzz

Benim evim berbat ötesiii hamile kaldığımdan beri temizlik yapılmadı maalesefffff. Biraz biraz üstten üsten yapıyorum ancak. Annem ızmirde gelsede beni toparlasa diyorum bi yandanda dua ediyorum aman bugünde gelmesin diye çünkü o gelmeden evi biraz adam etmem şart yoksa beni evlatlıktan reddedecek sanırım :(

daemon istersen ben bir bakim etraftan sorim
gündelikçi varsa sana haber veririm istersen

evet biz hepimiz akraba ve tanıdıklarız aslında.. burada yazışıyoz opuyorumnanaktan

senin oğlan dağıtmıyormu ortalığı? benim evde dağınık oluyor kocacım sağolsun eve gelince gömleğini çıkarır bi tarafa çoraplarını çıkarır öbür tarafa bende arkasından toplar dururum artık kafamçokkarıştı

salonda ona oyun yasak
odasında istediğini yapıyor
sonrada topluyo paşa paşa

ay bende alıcam bırını ama once benım bı dıp kose temızlık yapmam lazım gelen kadın kım bılır neler soler yoksa arkamadan evın halı hıc te normal degıl dagınıklıgı toplamam lazım. kociş gecen hafta koltukları yatagı kaldırıp suprdu sıldı altlarını ama her yer bırbırne gırmıs durumda:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 alemsin valla.kadın gelcek diye temizlik mi yapcaksın
kaydirigubbakcemile3

daemon istersen ben bir bakim etraftan sorim
gündelikçi varsa sana haber veririm istersen

ay ne ıyı olur komsum ya bı bakın bakalım etrafına.. yenıyıla temız gırmek lazım kı butun yıl öle gecsınkaydirigubbakcemile3

salonda ona oyun yasak
odasında istediğini yapıyor
sonrada topluyo paşa paşa

darısı hazıran bebelerıne ınsallah

kaydirigubbakcemile3 alemsin valla.kadın gelcek diye temizlik mi yapcaksın
kaydirigubbakcemile3

ay napıyım kız sonra ne pis kadın bu dıycek bıde kadın kendını kaybeder evın ıcınde:delphin:

ikiz kardeşim archimim
görümcelerim daemon ve esmer
kuzenlerim zynpmrt, bebiş02 ve daha niceleriii

bak bakk esmer dıyorum bu kızın bıze bı gıcıklıgı var bızı gorumce yaptı bu savas ılanıdır...:lepi:

niye kıızzzz
benim görümcemle aram iyidir arkadaş gibiyik..
gerçi benim tam görümcem yok, kocişin kardeşi yok ama kendiyle aynı yasta, kardeş gibi büyüdüğü teyzesinin kızı var..
o yuzden benim için görümce kötü anlama gelmiyor :jeyyar:

ana yetiştiremedim makinaya bulaşık atıcaktım onuda kocişim yapsın birde lavaboyu yıkasın yoruldum valla

Back
X