kızlar yaa sordum cevap gelmedı benm gunduz agrım hıc yok ama gece cok agrım oluyr donerkn agrım var kasıklrmda agrı var belım desenz ayrı bır agrıyr...acaba yatarken anı harektlermı yapıyrrm sabah kalktıgmda dayak yemıs gıbı uyanyrmmm
kızlar yaa sordum cevap gelmedı benm gunduz agrım hıc yok ama gece cok agrım oluyr donerkn agrım var kasıklrmda agrı var belım desenz ayrı bır agrıyr...acaba yatarken anı harektlermı yapıyrrm sabah kalktıgmda dayak yemıs gıbı uyanyrmmm
uyanıklarr:mymeka:ben de huggiesi kolaçan ettim ama adamlar baştan uyarmış hediye mediye yok diye.
slm kızlar merhabalar....
ben yine hastanel,ik oldum..bu sefer aşırı bel ağrısıyla su geldi..hastaneye yatırdılar...ama şükür gelen su bebekten değilmiş iltihaptanmış..şimdi evdeyim çıktım hastaneden...
ben yokken neler oldu bakalım..
oo ürünler falan gelmiş...
bende de gündüzleri kasıklarım karnım felan çok ağrıyorkızlar yaa sordum cevap gelmedı benm gunduz agrım hıc yok ama gece cok agrım oluyr donerkn agrım var kasıklrmda agrı var belım desenz ayrı bır agrıyr...acaba yatarken anı harektlermı yapıyrrm sabah kalktıgmda dayak yemıs gıbı uyanyrmmm
bakıyorum da hızınız azaldı herkes bedavacı sitelere hücum etti galiba :)))
Bir de bebek ürünleri satan bir sitede görmüştüm, üye oalna hediye çeki vardı ama unuttum hangisiydi.
bende de gündüzleri kasıklarım karnım felan çok ağrıyor
gece yatınca uykuda dönerken %100 uyanıyorummm
bu adres güncel değilmiş malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?