kızlar benim akıntıyla karışık kırmızı leke geldi adet tarihinde böle bel ağrısı lekelenme falan oluyomuş sizdede varmı dikkat ettinizmi
bende geçen ay olmuştu , doktora gidince bana istirahat verdi.
sakın ihmal etme adetle alakası olmayabilir. bir an önce doktoruna danış
günaydınnn
zemuszemus
Benim de pazartesi gününe projeyi tamamlamış olmam gerekiyor ama nedense bugün hiiiiiiç çalışasım yok.
aman valla yata yata kavun karpuz gibi büüyüyoz eskiler nası doğururmuş bilmem valla çarşambaya randevum var fazlalaşırsa giderim
kız ne günaydını tünaydın tünaydın...
günaydınnn
zemuszemus
sen ne mühendisiydin melmea??
bir de çarşambayı mı bekleyeceksin. canım benim bu işin şakası yok bir an önce ya doktorunu ara sor. ya da yanına git.
aman valla yata yata kavun karpuz gibi büüyüyoz eskiler nası doğururmuş bilmem valla çarşambaya randevum var fazlalaşırsa giderim
kocamın beli dahamı ince nemafoldumben
Sol yanınıza yatın Yatarken sol yan tarafınıza (çok rahatsız olursanız sağ yan da olabilir) yatmaya çalışın. Çünkü sırtüstü yatarken bebeğe giden kan akımında azalmalar olabilir. Böyle bir yatış pozisyonu sizi rahatsız ederse sırt ve bacak arasına yastıklar koyabilirsiniz. Eğer varis ve hemoroid (basur) vb. gibi sorunlar yaşıyorsanız dinlenirken (yatarak) bacaklarınızı kalbiniz düzeyine kadar yükseltiniz. Gerekirse destekleyici varis çorapları giyebilirsiniz.
kızlar varis için önlem alan varmı
anacım tembel olduğumu biliyonuz benide böyle idare edin
vereliniortak
yaf benim doktor 6, aya kadar istediğin şekilde yatabilirsin dedi sadece yüz üstü yatma dedi:uhm:bende varıs yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?