- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi daemon
- #14.661
HÖH diyorum yaaaaaaaaaaaa:mymeka:ıyyy iğrenç yaaa.. ben küçükken denizde kadının birinde görmüştüm gerçekten turistti yanlardan çıkarmış biraz uzundu örgü yapmış ucuna da boncuk takmıştı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HÖH diyorum yaaaaaaaaaaaa:mymeka:ıyyy iğrenç yaaa.. ben küçükken denizde kadının birinde görmüştüm gerçekten turistti yanlardan çıkarmış biraz uzundu örgü yapmış ucuna da boncuk takmıştı![]()
naber fıstıkkkkopuyorumnanaktanannişleeerr ben geldımmm
HÖH diyorum yaaaaaaaaaaaa:mymeka:
HÖH ne kızCADIARZU:roflol:
yokum işte yokum:gitme:
naber fıstıkkkkopuyorumnanaktan
v
eh işte canım dun ıtıbarıyle ıssız kaldım bızım yan ofısten kızın bırıyle gırdık bırbırımıze cıktım geldım yoksa onu oldurcektım orda...
sen nasılsın napıyosun bakalımm
ver bılgılerını kusum hemen ekleyımmm coookk ozur dılerımmm...
eh işte canım dun ıtıbarıyle ıssız kaldım bızım yan ofısten kızın bırıyle gırdık bırbırımıze cıktım geldım yoksa onu oldurcektım orda...
sat:4eylül
cinsiyet belli diil
noldu canım, bıraktınmı işi yoksa ara gibi mi oldu :uhm:
:roflol::roflol::roflol::roflol:ay ben ıkınıyoruz diye anladım
daemoncum o zaman bebeğin erkek olabilir tüyler eskisine göre daha çok uzuyosa erkek olabilirmiş bakalım sende tutcak mı..ayy evet hemde cok fena batma seklınde gobek delıgımızn cevresınde
ben agdaya gıdıyorum ama benım hormonlar fena calısıyo tuylerım daha kalın ve cabuk cıkıyo artıkkÇok üzgünüm çoook
canım saldırdık ta ama mübarekler çin seddi yapmışlar giremedik:1no2:
YOOOO:sm_confused:kızlar göbek deliğiniz ve çevresi arasıra acıyor yada ağrı oluyor mu??
yaa ben aşırı utangacımmm napcam ben yaa 4 yılılk evliyim eşimden hala daha utanıyorummm((((((
bıraktım cnm
aaa işsizmi kaldın??boşver bebeğini rahatca büyütürsün....
sen de iyiymişsin. ben dünyada bi tek eşimden utanmam. herşeyimi bilir. en çok onun yanında rahat davranırım.
siz genel temizliği bırakında asıl k...nızı nasıl sileceksiniz onu düşünün. genel temizlik ayda bir kere, öbürü hergün...
herobaby yolunu bulmuş üye olurken sürekli
E-posta adresiyle sisteme kayıtlı bir üye mevcuttur.
diyor...
kaç tane adres denenmeme rağmen...
DOKTORDA ERKEGE BENZETMISTI AMA BELLI OLMAZ DEMISTI ESIM KIZIM DIYE SEVIYO BEN OGLUM DIYE BAKALIM BZIIM COCUK KIMIN DEDIGINDEN OLCAK=):roflol::roflol::roflol:
daemoncum o zaman bebeğin erkek olabilir tüyler eskisine göre daha çok uzuyosa erkek olabilirmiş bakalım sende tutcak mı..
bugün bikaç yeni kişi gördüm ben..105 kişi olmuşuzdur en az..
buarada kızlar ben de kuaföre gidiyorum ağda için ve bence en rahatı da o..
ay canım çok üzüldüm çıktığına
kredi borcunuzu bitireydiniz bari
neyse sağlık olsun
bebişin sağ olsun
zaten oradakı durumum krıtıktı ama gereksız bırının buna sebep olması uzdu benı kı orda o sınırle merdıvenlerden nasıl ındıgımı bılmıyorum bırıde demezmı bu kız hamıle bı bakalım dustumu kaldımı dıye bırı telefon bıle acmadı arkamdan poatronlarım bı arkadasıma parasını san averelım sen ver yada arayıp sole hesap nosunu versın demıs bende kendı hesabımı kendım cozerım dedım.. Cok berbat durumdaydım dun sınır krızı gecırcektım ablam geldı hemen sonra sınırden kramplar gırdı karnıma baktım olmıycak kalktım temızlık yaptım delı gıbı bugunde belım agrıyoo