2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıyyy iğrenç yaaa.. ben küçükken denizde kadının birinde görmüştüm gerçekten turistti yanlardan çıkarmış biraz uzundu örgü yapmış ucuna da boncuk takmıştı :kızgın:
HÖH diyorum yaaaaaaaaaaaa:mymeka:

Nick*** ***YAŞ*** ***SAT*** ***Tahmini D.T.*** ***Hamiş kaldığı kilo*** ***Cinsiyet***
25 4eylül 12.06.2010 49 ?

Son düzenleyen: Moderatör:
v
eh işte canım dun ıtıbarıyle ıssız kaldım bızım yan ofısten kızın bırıyle gırdık bırbırımıze cıktım geldım yoksa onu oldurcektım orda...

sen nasılsın napıyosun bakalımm

noldu canım, bıraktınmı işi yoksa ara gibi mi oldu :uhm:

ver bılgılerını kusum hemen ekleyımmm coookk ozur dılerımmm...

eh işte canım dun ıtıbarıyle ıssız kaldım bızım yan ofısten kızın bırıyle gırdık bırbırımıze cıktım geldım yoksa onu oldurcektım orda...

aaa işsizmi kaldın??boşver bebeğini rahatca büyütürsün....

:roflol:ay ben ıkınıyoruz diye anladım
:roflol::roflol::roflol:
ayy evet hemde cok fena batma seklınde gobek delıgımızn cevresınde

ben agdaya gıdıyorum ama benım hormonlar fena calısıyo tuylerım daha kalın ve cabuk cıkıyo artıkkÇok üzgünüm çoook
daemoncum o zaman bebeğin erkek olabilir tüyler eskisine göre daha çok uzuyosa erkek olabilirmiş bakalım sende tutcak mı..

bugün bikaç yeni kişi gördüm ben..105 kişi olmuşuzdur en az..

buarada kızlar ben de kuaföre gidiyorum ağda için ve bence en rahatı da o..

ay canım çok üzüldüm çıktığına
kredi borcunuzu bitireydiniz bari
neyse sağlık olsun
bebişin sağ olsun

yaa ben aşırı utangacımmm napcam ben yaa 4 yılılk evliyim eşimden hala daha utanıyorummm:(((((((

sen de iyiymişsin. ben dünyada bi tek eşimden utanmam. herşeyimi bilir. en çok onun yanında rahat davranırım.
siz genel temizliği bırakında asıl k...nızı nasıl sileceksiniz onu düşünün. genel temizlik ayda bir kere, öbürü hergün...

aaa işsizmi kaldın??boşver bebeğini rahatca büyütürsün....

zaten oradakı durumum krıtıktı ama gereksız bırının buna sebep olması uzdu benı kı orda o sınırle merdıvenlerden nasıl ındıgımı bılmıyorum bırıde demezmı bu kız hamıle bı bakalım dustumu kaldımı dıye bırı telefon bıle acmadı arkamdan poatronlarım bı arkadasıma parasını san averelım sen ver yada arayıp sole hesap nosunu versın demıs bende kendı hesabımı kendım cozerım dedım.. Cok berbat durumdaydım dun sınır krızı gecırcektım ablam geldı hemen sonra sınırden kramplar gırdı karnıma baktım olmıycak kalktım temızlık yaptım delı gıbı bugunde belım agrıyoo

sen de iyiymişsin. ben dünyada bi tek eşimden utanmam. herşeyimi bilir. en çok onun yanında rahat davranırım.
siz genel temizliği bırakında asıl k...nızı nasıl sileceksiniz onu düşünün. genel temizlik ayda bir kere, öbürü hergün...

daemoncum o zaman bebeğin erkek olabilir tüyler eskisine göre daha çok uzuyosa erkek olabilirmiş bakalım sende tutcak mı..

bugün bikaç yeni kişi gördüm ben..105 kişi olmuşuzdur en az..

buarada kızlar ben de kuaföre gidiyorum ağda için ve bence en rahatı da o..
DOKTORDA ERKEGE BENZETMISTI AMA BELLI OLMAZ DEMISTI ESIM KIZIM DIYE SEVIYO BEN OGLUM DIYE BAKALIM BZIIM COCUK KIMIN DEDIGINDEN OLCAK=)

ay canım çok üzüldüm çıktığına
kredi borcunuzu bitireydiniz bari
neyse sağlık olsun
bebişin sağ olsun

valla orda kalmaya devam etseydım dun o kızı parcalardım kıza dıyorumkı cık dısarı sus dıyorum ama yok konus konus bende sabır sabır cekerken dayanamadım en sonunda kalktım senı camdan dısarı fırlatırım dedım..

zaten oradakı durumum krıtıktı ama gereksız bırının buna sebep olması uzdu benı kı orda o sınırle merdıvenlerden nasıl ındıgımı bılmıyorum bırıde demezmı bu kız hamıle bı bakalım dustumu kaldımı dıye bırı telefon bıle acmadı arkamdan poatronlarım bı arkadasıma parasını san averelım sen ver yada arayıp sole hesap nosunu versın demıs bende kendı hesabımı kendım cozerım dedım.. Cok berbat durumdaydım dun sınır krızı gecırcektım ablam geldı hemen sonra sınırden kramplar gırdı karnıma baktım olmıycak kalktım temızlık yaptım delı gıbı bugunde belım agrıyoo

canım benim lüzumsuz insanlar için bebeğini üzmeye değer mi yapma böyle..bebeğine vakit ayıracağını falan düşün...
kredi borcunuz varmış o yüzden üzüldüm bende...

Back
X