2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr sizce geçiyormu zaman bana niyee uzun geliyorrrr

anam ne çok konuşmuşunuz yine..
heee leylegin ömrüdde ahla vahla geciyormus zaten:dance:

kandır kendini:teytey:
sen gör bak doğumdan sonra beni bacım ebru şallı yanımda solda sıfır kalcak laelaelaelaelae
Çok "Secret" ci gördüm seni, ben hala bitiremedim o kitabı :sinifsinif:
ben sevmemiştim yarım bıraktım ama bu olumlu düşünce olayına inanıyorum son aylara gelince de doğumumun çok kolay olcağı şeklinde düşünce çalışmalarına başlicam:))
ıkı gunumu aldı bu kıtap ne kadar uyguladımorası muammaa

beleşçileeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlülülülülülülaelaelaelaelae
2010 haziran beleşçileri:))
Bebelac a nasıl üye olduğunuz
SMS üyeliği var ona mı başvurdunuz ben başka üyelik göremedim

ben bebelaca taa geçen yıl evlenmeden önce üye olmuştum annelikle ilgili bilgi mesajları gelir de erkenden bilgi sahibi olurum diye ama mesajlarından bunalmıştım valla..
hatta o zamanki üyeliğimde bi kızım olmuştu adını da duru koymuştum kaydirigubbakcemile3

geçiyo şekerim geçmezmi
bana çabuk bile geçiyo geliyo
hamile olduğumu öğrendiğimde daha 10-15 günlük filandı
şimdi 16 hafta olmuş akar gider sen içini ferah tut
oğlişim 8 yaşında ilk hamileliklerde böyle olması daha normal sanırım
benim ikinci hamileliğim belki ondandır

uyanık seniii geç kalmışız biz desene kızın duru kaç yaşında şimdi:roflol:

kızlar ben kaçar
yoksa işyerindekiler beni kaçırtacak valla
bu gün bir ara yine uğrar kolaçan ederim sizleri
bayyyy

offff amma yazmışınız anca bu kadarını okuyabildimmm
:roflol:baktık bişey yapamıyoruz bizde örüg yaparız toka takarızz:roflol:
:hulya: :hulya: :hulya: :hulya:
valla seni anlıyorum benim eşimde asker.izin almaları o kadar zorki..(
progestan kullanıyomusun??pek ayağa kalkma bari..olabildiğince dinlen..
pregestan var evde alıyım bitane bence edet tarihim geldi ondan kanamam kızımdada oldu ara ara bölee onda daha fazlaydıııı şükür inşallah fazlalaşmazzz

ayy ben ne yapar ne eder kendim yaparım sonuçta elim ayağım tutuyro çok şükür..
bence de yaaa her şeyimizide öğrenmelerinden yana deilim ben aynayı alıyonuz kızlarrr üzerine çömüyonuzzz öle alıyonuz artık kaba taslak öle incelemicenizzz

Benim de babam askerdi(emekli şimdi) bilirim o durumları. Düğününe eşsiz katılan tanıdıklarım var benim zor meslek.
valla zor arkadaşlar diyoki naz yap bidaha fırsat geçmez eline bende diyom kocayı bulabilsek naz yapacazda görevdi nöbetti ömür bitiyo
canım ilçedemisin ???
bende tokatlıyım :)
zile ilçesiiindeyimmm
offff vallahiii tatlı dertler yaaa bunlar 6 ayımız kaldı kızlar sabredelimm

valla bana geçmiyo helede rahatsızlandığımda hiç geçmiyooo

benim oğluşum 4 yaşına gelince tekrar hamiş kalmayı düşünüyorum
ben 9 ayı tamamlayınca o da 5 yaşına girer ve o kreşe gider bende bebeğimle ilgilenirim
sizce düşündüğüm mantıklı mı
zaten 2 tane bebişim olsun fazla istemiyorum
eşim 4 diyo ama takmıycam onu 2 den fazla getirmiycam

selamm kızlarrr kan sonuclarını almaya gittikk bugünn şükürr herşeyy yolundaaaa bi ohh cektimm şimddiee üçlü test belası var önümde:)

peki kızlarr sizler normal yollamı tedavi ile mi hamile kaldnızz ne kadar zamanda kaldınızz ben polikistik over hastasıydımm yumurtalıklarım çalımıyorduu 1 yılı geçti korunmasız olmuyordu 1,5 yıl oldu tam tedaviye başlıcaktıkk içimde 8 cmlik kist oluştu o gün hastanelik oldumm sonrada bir dahaki gidişimde hamile kaldımm o kadar zor günlerdiki anlatamam okudukça bunalıma girdim o tedavi süreçleriini ma çok şükür doğal yoldan kaldım hamileee

selamm kızlarrr kan sonuclarını almaya gittikk bugünn şükürr herşeyy yolundaaaa bi ohh cektimm şimddiee üçlü test belası var önümde:)
beyza naber hatırladınmı beni bakem üçlü test niye yaptırıyosun ikili iyi çıktıysa moral bozuyo bu testler ya ben kanda baktırmadım ense kalınlıgını ölçtürdüm sanki bişey çıksa aldırabilecekmiyiz

uyanık seniii geç kalmışız biz desene kızın duru kaç yaşında şimdi:roflol:
1,5 yaşında teyzesi :roflol:

ben de ikinciyle arasında 2 ya da 3 yaş olsun istiyorum çok fazla olmasın..
bence en ideali 2 çocuk hele bi bi erkek olursa..senin bey bebek bakmanın zorluklarını bilmiyo galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…