sağolasın teyzesii seninde bebeğinn sağlıkla gelsinn zemuszemus
kızlar ilk hamileliginiz oldugu için zaman geçmiyo sonra çok arıycaksınız bu boş vakitleri bol bol gezin eglenin çünkü tam tatil zamanıı lohusa olcaz şimdiden tadını çıkarın bu vakitlerinaynen sabah saydım 15 hazirana 179 günmü ne vardıı
1,5 yaşında teyzesi :roflol:
ben de ikinciyle arasında 2 ya da 3 yaş olsun istiyorum çok fazla olmasın..
bence en ideali 2 çocuk hele bi bi erkek olursa..senin bey bebek bakmanın zorluklarını bilmiyo galiba:)
peki kızlarr sizler normal yollamı tedavi ile mi hamile kaldnızz ne kadar zamanda kaldınızz ben polikistik over hastasıydımm yumurtalıklarım çalımıyorduu 1 yılı geçti korunmasız olmuyordu 1,5 yıl oldu tam tedaviye başlıcaktıkk içimde 8 cmlik kist oluştu o gün hastanelik oldumm sonrada bir dahaki gidişimde hamile kaldımm o kadar zor günlerdiki anlatamam okudukça bunalıma girdim o tedavi süreçleriini ma çok şükür doğal yoldan kaldım hamileee
Offf ya çok işim var göz ucuyla takipteyim bugün.Bütün müşteriler durdu durdu pazartesi başlıyor hepsi. 3 kampanya birden planlamam gerekiyo bugün üstelik devam eden kampanyaları saymıyorum bile
Bide nurtopu gibi yeni müşterim oldu biraz önce offf offffffffff
Bu arada yılbaşı hediyemi hafta başı almama rağmen bi türlü yollayamadım biraz önce kargoya verebildim nihayet. Recepivedikcim bilgine umarım beğenirsin.
Çarşamba günü kontrolüm var çok özledim bebişimiiiiiiiiii
kızlar ilk hamileliginiz oldugu için zaman geçmiyo sonra çok arıycaksınız bu boş vakitleri bol bol gezin eglenin çünkü tam tatil zamanıı lohusa olcaz şimdiden tadını çıkarın bu vakitlerin
beyza naber hatırladınmı beni bakem üçlü test niye yaptırıyosun ikili iyi çıktıysa moral bozuyo bu testler ya ben kanda baktırmadım ense kalınlıgını ölçtürdüm sanki bişey çıksa aldırabilecekmiyiz
zaten geçen dktra gittiğimde
sorular soruyorum
gözleri 2 tane mi
ayakları 2 tanemi
kolları kaç tane
burunda kemik oluşmuş mu
gözleri yerine yerleşmiş mi
parmakları tam mı
dktor sağ olsun herşeyi sabırla anlattı
bende rahatladım
benim dktor baya sabırlı:CüvCüv:vereliniortak:ecrin_bebek:
kizlar best_55 arkadaşımız yazmıştı, ben de yazayım dedim. MSN kullanıyorsanız, MSN'den de yazışabiliriz. Hem de çok ızlı oluyor, böyle sayfa güncellemene falan gerek kalmıyor.
group917650@groupsim
peki kızlarr sizler normal yollamı tedavi ile mi hamile kaldnızz ne kadar zamanda kaldınızz ben polikistik over hastasıydımm yumurtalıklarım çalımıyorduu 1 yılı geçti korunmasız olmuyordu 1,5 yıl oldu tam tedaviye başlıcaktıkk içimde 8 cmlik kist oluştu o gün hastanelik oldumm sonrada bir dahaki gidişimde hamile kaldımm o kadar zor günlerdiki anlatamam okudukça bunalıma girdim o tedavi süreçleriini ma çok şükür doğal yoldan kaldım hamileee
Offf ya çok işim var göz ucuyla takipteyim bugün.Bütün müşteriler durdu durdu pazartesi başlıyor hepsi. 3 kampanya birden planlamam gerekiyo bugün üstelik devam eden kampanyaları saymıyorum bile
Bide nurtopu gibi yeni müşterim oldu biraz önce offf offffffffff
Bu arada yılbaşı hediyemi hafta başı almama rağmen bi türlü yollayamadım biraz önce kargoya verebildim nihayet. Recepivedikcim bilgine umarım beğenirsin.
Çarşamba günü kontrolüm var çok özledim bebişimiiiiiiiiii
cisiyeti belli oldumu beyza seninkioooo maşallahh dolmusuzz yaa taşıcazzz nerdeysee kaydirigubbakcemile3
hatırlamammıı canımm yaa hatırladımm tabii dr. zaten ikili iyi cıktıysa üçlüde öel cıkıo dedi ama genede yapalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?