2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolasın teyzesii seninde bebeğinn sağlıkla gelsinn zemuszemus

zaten geçen dktra gittiğimde
sorular soruyorum
gözleri 2 tane mi
ayakları 2 tanemi
kolları kaç tane
burunda kemik oluşmuş mu
gözleri yerine yerleşmiş mi
parmakları tam mı
dktor sağ olsun herşeyi sabırla anlattı
bende rahatladım
benim dktor baya sabırlı:CüvCüv:vereliniortak:ecrin_bebek:

kizlar best_55 arkadaşımız yazmıştı, ben de yazayım dedim. MSN kullanıyorsanız, MSN'den de yazışabiliriz. Hem de çok ızlı oluyor, böyle sayfa güncellemene falan gerek kalmıyor.
group917650@groupsim

aynen sabah saydım 15 hazirana 179 günmü ne vardıı
kızlar ilk hamileliginiz oldugu için zaman geçmiyo sonra çok arıycaksınız bu boş vakitleri bol bol gezin eglenin çünkü tam tatil zamanıı lohusa olcaz şimdiden tadını çıkarın bu vakitlerin

Offf ya çok işim var göz ucuyla takipteyim bugün.Bütün müşteriler durdu durdu pazartesi başlıyor hepsi. 3 kampanya birden planlamam gerekiyo bugün üstelik devam eden kampanyaları saymıyorum bile
Bide nurtopu gibi yeni müşterim oldu biraz önce offf offffffffff

Bu arada yılbaşı hediyemi hafta başı almama rağmen bi türlü yollayamadım biraz önce kargoya verebildim nihayet. Recepivedikcim bilgine umarım beğenirsin.

Çarşamba günü kontrolüm var çok özledim bebişimiiiiiiiiii

1,5 yaşında teyzesi :roflol:

ben de ikinciyle arasında 2 ya da 3 yaş olsun istiyorum çok fazla olmasın..
bence en ideali 2 çocuk hele bi bi erkek olursa..senin bey bebek bakmanın zorluklarını bilmiyo galiba:)

canım hiçbir erkek bilmez o acıyı çileyi yorgunluğu ne kadar tatlı olsada gençliğin gidiyor kendini unutuyorsun :1no2:

bendede piko vardı, normal yollarla adet görmüyordum
geçen haziran başında karar verdik, zaten şubattan beri her ay kontrole gidiyordum yumurta tembelliği için,
ilk olarak temmuzda oluştu yumurtam o olmadı
sonrada eylülde, oda şuan benimle zaten

rabbim tüm istiyenlere nasip etsin

bende hediyemi yarın alıcam ve kargoya vericam inşallah
opuyorumnanaktan

kızlar ilk hamileliginiz oldugu için zaman geçmiyo sonra çok arıycaksınız bu boş vakitleri bol bol gezin eglenin çünkü tam tatil zamanıı lohusa olcaz şimdiden tadını çıkarın bu vakitlerin

ahh bacım ahh ben şimdi gezemiyom ama çocuk doğsun sokak çocuğu yapcam onu girmicem eve hiç gezcem...:))

hatırlamammıı canımm yaa hatırladımm tabii dr. zaten ikili iyi cıktıysa üçlüde öel cıkıo dedi ama genede yapalım dedi

kaydirigubbakcemile3 kıyamam sanaa benn canımm

kizlar best_55 arkadaşımız yazmıştı, ben de yazayım dedim. MSN kullanıyorsanız, MSN'den de yazışabiliriz. Hem de çok ızlı oluyor, böyle sayfa güncellemene falan gerek kalmıyor.
group917650@groupsim

ben pek msn kullanmıorum yaa bura daha güzell tabii sizlerinde düşüncesi önemli ama bura daha sıcak geliyor listemiz falan

doğal yollarla hamile kaldım. ben istiyordum bebeği. 1 ay denedik oluvermiş :kedi:
ama doktora gittiğimde de 7 cm lik bir kistim olduğunu gördüm. gebelik kisti dediler ama bakalım ne çıkacak.

ben de yarın gelir kargom diye düşünüyoduuummm :gitme:
olsun zeynepcim ne demek çok sağol şimdiden.. beğeneceğime eminim.. minik oğluşuma geliyo o beğenmem mi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…