2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba haziran anneleri...
aslında temmuz annesiyim ama bir türlü o topikte listede adım kalmadı . 2-3 kere yazıldı hep tekrar silindi. defalarca istemek istemiyorum ve sohbetede bir türlü katılamadım. kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissettim. senağlama

benide bu topiğe kabul edermisiniz? bi ayrıcalık yapıp listeyede eklerseniz çoook sevinirim

ay yerim seni :1hug:
hoşgeldin canım
biz daha profesyoneliz artık topik konusunda kaydirigubbakcemile3
gel tabi buyur :1hug:

canım zaten kadınlar kulubunun pembe yazısını qörürsün resim yerinde
kadınlar kulubu yazınca en altta çıkıyor
katılma isteği yolla diyor ordan yolluya biliorsun:1hug:

cnm cok tesekkur ederım buldum istek gönderdim bnde:D

yaf kızlar ben şimdi 17 haftalık oldum ya
4. ayımı doldurmuş mu oluyorum

yok canım yaa aylar tam 4 hafta sayılmıyor.

öyle olsa 12 haftada 3 ayı bitirirdik
ama 13 haftanın sonunda 14 e girdiğimiz gün 3 ayı bitirdik.

demekki 17. haftayı yada 18. haftayı bitirdiğimizde 4 ayı doldurmuş olacağız

herkese merhabalar gecmısı okuyordum oku oku bıtmedı bıraz yavasın kızlar yetısemıyoruz valla.benım gundemımde 3 lu test var yaptıracakmısınız dıye merak ettım paylasırsanız sevınırıma.s.
ben ikiliyi yaptırmadım haftaya üçlü yaptırıcam..
bende mayıs annesi olacağımı düşünüyorum kızlar..
çünkü doktorumun hesabına qöre mayıs annesi olucam ama sat tarihime qöre haziran annesi olucam laelaelaelaelae
muhtemelen doktorunki tutar canım..
17 haftan bitince 4 ayı tamamlamış olursun..

aslında temmuz annesiyim ama bir türlü o topikte listede adım kalmadı . 2-3 kere yazıldı hep tekrar silindi. defalarca istemek istemiyorum ve sohbetede bir türlü katılamadım. kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissettim. senağlama

benide bu topiğe kabul edermisiniz? bi ayrıcalık yapıp listeyede eklerseniz çoook sevinirim

ayy kıyamam. belki sitedeki hata yüzünden siliniyordur.
ama tabiki aramıza katılabilirsin . hayırlı olsun bebeğin

ya sizin dktrlar abartmasın 3 lü 4 lü
bence 2 li iyi çıkınca 3lü ye gerek yok

evet bende öyle düşnüyorum bebişş ama napcann bebek yeter ki iyi olsun ben herşeyi yaptırmaya razıyımm onu bunu bırakında resmen burnumaa zeytin yağlı yaprak sarması kokusu geldi nolcak şimdii :(((((( off bidon gibi oldummm

aa neden almadılar yaa olurmu öle şeyyy
alırız gel canımmm bence bir sakıncası yokk:1hug:

teşekkürler canım ama bu topiğin hamişleri ekşi seviyor haberin olsunnnn:roflol:

ben daha ne ekşi ne tatlı sevemiyorum. bulantılar kesilmedi. ama hamilelik öncesi kürler için eşime aldığım o entersan tatsı garip keçiboynuzu pekmezini içiyorum. çok canı m istiyor. .topik çekti galiba beni...

ay yerim seni :1hug:
hoşgeldin canım
biz daha profesyoneliz artık topik konusunda kaydirigubbakcemile3
gel tabi buyur :1hug:

çok duygulandım ... bu duygusallık .hamilelik belirtisi dimi? :kedi:

daha doldurmadin 4 ayini canim.sen 5. aya gecince tickerindeki bebek de 5-ci pencerede oluyor.ordan bilebilirsin :)))
benimde 8 haziran ay ben mayısta dünyaya getireyim yok yok 7 aylık doğsun çabucak gelsiinnnnopuyorumnanaktan:teytey:

ben de oyle diyorum hatta 10 mayis istiyorum dogum tarihini biliyomusun sırnaşık şey

ya birde bebeğin qelişimi bu qittiğimde 16 haftalık olması
qerekirken 17 haftalık qörünüyordu ultrasonda..
yani şuanda ben 17 haftalığım ama ultrasona qirsem 18 haftalık qörünüyor..
benim sıpa hızlı büyüyo ya kesin mayısta doğurcamm
Korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm akannehir

Back
X