- Konu Sahibi daemon
- #16.001
yaf kızlar ben şimdi 17 haftalık oldum ya
4. ayımı doldurmuş mu oluyorum
ben bu olayı en başından beri çözemedim akannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba haziran anneleri...
aslında temmuz annesiyim ama bir türlü o topikte listede adım kalmadı . 2-3 kere yazıldı hep tekrar silindi. defalarca istemek istemiyorum ve sohbetede bir türlü katılamadım. kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissettim. senağlama
benide bu topiğe kabul edermisiniz? bi ayrıcalık yapıp listeyede eklerseniz çoook sevinirim
sağolun kızlar. 12 temmuz beklenen tarih.. belki haziran annesi olurum kimbilir. sağlıklı olsunda bebiş. ne zaman isterse gelsin...
benimde iyi çıktı çok şükür direk 4 lü dedi banaaa acaba gerekli mi yada emin olmak istiyorlar bana direk 4 lü sana 3 lü neen acabaaa
hedi leynnnnnnnnnnnnnnn:tomato:sengözlerimebaksanabşey bende kızlara tutun o çenelerinizi diye baskı yapıyodum sen yoksun diye uklacım:kedi:
a.s.
canım zaten kadınlar kulubunun pembe yazısını qörürsün resim yerinde
kadınlar kulubu yazınca en altta çıkıyor
katılma isteği yolla diyor ordan yolluya biliorsun:1hug:
ben ikiliyi yaptırmadım haftaya üçlü yaptırıcam..herkese merhabalar gecmısı okuyordum oku oku bıtmedı bıraz yavasın kızlar yetısemıyoruz valla.benım gundemımde 3 lu test var yaptıracakmısınız dıye merak ettım paylasırsanız sevınırıma.s.
muhtemelen doktorunki tutar canım..bende mayıs annesi olacağımı düşünüyorum kızlar..
çünkü doktorumun hesabına qöre mayıs annesi olucam ama sat tarihime qöre haziran annesi olucam laelaelaelaelae
17 haftan bitince 4 ayı tamamlamış olursun..yaf kızlar ben şimdi 17 haftalık oldum ya
cnm cok tesekkur ederım buldum istek gönderdim bnde![]()
merhaba haziran anneleri...
aslında temmuz annesiyim ama bir türlü o topikte listede adım kalmadı . 2-3 kere yazıldı hep tekrar silindi. defalarca istemek istemiyorum ve sohbetede bir türlü katılamadım. kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissettim. senağlama
benide bu topiğe kabul edermisiniz? bi ayrıcalık yapıp listeyede eklerseniz çoook sevinirim
ya sizin dktrlar abartmasın 3 lü 4 lü
bence 2 li iyi çıkınca 3lü ye gerek yok
recepp kabul ettim seni delikafaduldenbenim doğum tarihim de 9 temmuz..belki senin bebiş recep teyzesiyle aynı gün doğar ha:))
aa neden almadılar yaa olurmu öle şeyyymerhaba haziran anneleri...
teşekkürler canım ama bu topiğin hamişleri ekşi seviyor haberin olsunnnn:roflol:
ay yerim seni :1hug:
hoşgeldin canım
biz daha profesyoneliz artık topik konusunda kaydirigubbakcemile3
gel tabi buyur :1hug:
benimde 8 haziran ay ben mayısta dünyaya getireyim yok yok 7 aylık doğsun çabucak gelsiinnnnopuyorumnanaktan:teytey:
hoşgeldinizxzzzmerhaba kizlar nasilsiniz?
biz de bugun 17. haftamiza girdik kizimla.
buyuyoruzzzzz :)))
hedi leynnnnnnnnnnnnnnn:tomato:sengözlerimebaksanab
benimde iyi çıktı çok şükür direk 4 lü dedi banaaa acaba gerekli mi yada emin olmak istiyorlar bana direk 4 lü sana 3 lü neen acabaaa
recepp kabul ettim seni delikafadulden