Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım ben de de açık sarı röfle var, şu anda dipler 4-5 cm çıkmış vaziyette takılıyoruz..kızlar ya benim saçlarımda bir sürü beyaz var ve boyayamıyorum şimdi.
siz bu boya işini nasıl çözdünüz, yoksa doğurana kadar bekleyecek misiniz ??
tamam canim.
kizlar ben eyilemiyorum,sol kasigim felaket agriyor o zaman.cizmeleri filan giymek bana olum gibi geliyor.ozellikle sol ayagima
doktor da 4 haftada 1 kere cagiriyor.bi dahaki randevum 16 ocak.
bundan onceki 3lu test icin 16. haftada olmam gerekiyordu onun icin 5 hafta arayla cagirdi.ama ben bebisimi cok buyumus gordum.kaburgalarini da goruyordum,ayaklarini,ellerini,poposunu.ay cok sirindi....
huhuuuu aman neler yazılmış neler
dün akaşm patetesli börek yapmıştım acıktım yiyeyim dedim
kaç sayfa geçmiş
benim bebişim canı isterse 1 hafta geriden canı isterse 1 hafta önden gidiyor şimdi bizi geriden takip ediyor sağlıklı olsunda 7 .ayda doğsunda ne oluyorsa olsun ama biran önce olsun sağlıkla
hımmmmmmmmmmm a.sok canımmmmuklacım çok güzel fırçalaman.belkide diş macununun tadı mideni bulandırıyordur baksana gargarada aynı etkiyi yapıyorsa.diş macunsuz fırçalamayı dene bakalım birde belki ozaman daha rahat edersin.
hehe ben hiç saçımı boyamıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiÇok üzgünüm çoookkızlar ya benim saçlarımda bir sürü beyaz var ve boyayamıyorum şimdi.
valla canım ben de de açık sarı röfle var, şu anda dipler 4-5 cm çıkmış vaziyette takılıyoruz..
ben de çzemedim.
ama haftaya doktora gittiğimde soracam, organik boyaya izin verirse bu zamanlarda düz renge boyatacam kahverengiye fln
sen döverken ben de yardım edebilirim...
kız bebiş seni dövecem bu sefer.
7 aylık doğsun niye diyorsun. duaların kabul olacak birde göreceksin gününü o zaman
rahat bırak bebeğini ne zaman isterse o zaman doğsun. sende azıcık heyecanlan bakalım
kızlar ya benim saçlarımda bir sürü beyaz var ve boyayamıyorum şimdi.
kız bebiş seni dövecem bu sefer.
7 aylık doğsun niye diyorsun. duaların kabul olacak birde göreceksin gününü o zaman
rahat bırak bebeğini ne zaman isterse o zaman doğsun. sende azıcık heyecanlan bakalım
ben sahsen beklemme boyarim . Hem boyayinca ne oluyor mus ki ? bende söyle birsey duydum sac ketiri sen (ALLAH korusun) cocugun ömrü kiza olur derler bence batil inanc. böyle bir seyi ALLAH tan baska kimse bilemez...
hehe ben hiç saçımı boyamıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiÇok üzgünüm çoook
kısss bulmuışsun beni facedeeee eferimmmmoy siz böyle anlattıkça hevesleniyom..haftaya randevum var benim de..ben de görmek istiyom kaburgalarınııııı :ecrin_bebek:
bebiş geçenlerde bir patatesli börek dedin
10 gün konuştuk
yapma be şekerim demeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bide kızlar benim dr.dediki sık sık ultrasona girmeyin
ayda 1 yeterli daha sık bakınırsan bebek hiperaktif olurmuş
dedi valla ben doktorun yalancısıyım
anneme bu ay beşik alıcam diyorum kızıyor görmemiş diyo az sabret 6. ayı doldur o zaman alırız ben 7 aylık doğmuşum sabırsız olduğum buradan belli kız:teytey:
saç kestirme tamamen batıl inanç ona inanmam da boyalar kimyasal madde
o da bebeğe geçebilir. benimde korkum o zaten
ne kadar şanslısın