• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yılın en güzel anneleri merhabaaaaaa önceki sayfaları okumadan sevincimi paylaşmak istiyorum.....Bebeğimizin cinsiyetini öğrendik oğluuz olacakmış.Darısı bütüüüün merak içinde olup bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyenlere olsun inşaallah:)

cinsiyetinimi öğrendin hıh umrumda diil:umursamaz:

Yılın en güzel anneleri merhabaaaaaa önceki sayfaları okumadan sevincimi paylaşmak istiyorum.....Bebeğimizin cinsiyetini öğrendik oğluuz olacakmış.Darısı bütüüüün merak içinde olup bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyenlere olsun inşaallah:)

:nazar:tebrikler canım...sağlıkla kucağına al...hayırlı evlat olsun evlenince de anasına düşkün olsun...:))
(analarına düşkünlükleri evlenene kadar dedi kızlar bende yazayım dedim..:))

gözün aydın canım.. bizim kızla beşik kertelim istersenkaydirigubbakcemile3

kızlar listedeki kız-erkek sayısı eşitlenmiş, bakalım eşitliği kim bozacak?

Feyızzz hayırlı olsun canım... Yaaa bende ÖĞrenmek ıstıyorum artık cınsıyetı ama 9 ocakta kontrol... Bıraz daha sabretmem lazım galıba...

canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin gözün aydınn

kııızzlarrrrrrr bende geldim doktordan.
allah nasip ederse bir güzel kız da ben getireceğim dünyaya :teytey::teytey:

kızlar ben garip hisler içindeyim,sizdede oluyomu yoksa ben delleniyommu?çocuğum doğunca kimseye ellettirmicem,sevdirmicem gibi...

emi1981 tabi canım benim ne güzel olur:)Mardindeyim zaten burda berdel bile var bide beşik kertmesi olur nolcak....

tebrikler sağlıkla kucağına al inşallah...büyüyüncede oğluşum alır kucağına...:)))))))))):roflol:

canımm gözün aydınnnn, Allah size bağışlasın,sağlık versin ikinizedee

Back
X