• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Kızlar bu benim kan sonucum. Bilgisi olanlar bi yol gösterebilir mi
Canım toxplazma negatıf benımde oyle cıktı yanı o hastalıgı gecırmemıssın ve dıkkat etmen gerekenseyler var gebelıkte rısklı cıg et yumurta tuketmeyeceksın sebze yesıllıklerı guzel yıkayıp tuketeceksın ve kedıye sahıpsen wc sen temızlemeyeceksın
Benden de istedi baya toxo anti vs ama 8 bin çıktı fiyat 2 tüp kana o parayı veremicem valla kağıtları aldım
Hıc gerek yok sıgortanız varsa devlette yaptırabılırsınız ıdrar ve kan genel dr ıstedı arastırma hastahanesınde aıle hekımıne rahatlıkla randevu alıp yaptırdım ben
Kızlar kalp atışı gördük çok şükür ama kesenin az üstünde kanama alanı var dedi doktor ama şükür kanamam olmadı. Fitil kullanıyorum ama yine de endişelendim benzer durum yaşayan var mı bu gerçek bi tehlike mi yoksa geçer mi acaba
Benım 6cm lık kanama alanım var nerdeyse 18gundur ıstırahat ıgne fıtılle yola devam edıyoruz sımdılık cok sukur stres yapmayın dınlenın

Kızlar kalp atışı gördük çok şükür ama kesenin az üstünde kanama alanı var dedi doktor ama şükür kanamam olmadı. Fitil kullanıyorum ama yine de endişelendim benzer durum yaşayan var mı bu gerçek bi tehlike mi yoksa geçer mi acaba
Bende de var kanama alanı kahverengi akıntı ile atıyor vücudum şuan ama herkesin öyle olcak diye birsey yok benim kanama alanım büyük . Korkulacak birsey yok dinlen ağır kaldırma vs dedi progestan düzenli kullan demişti doktorum aksatmadan önemli

Bende de var kanama alanı kahverengi akıntı ile atıyor vücudum şuan ama herkesin öyle olcak diye birsey yok benim kanama alanım büyük . Korkulacak birsey yok dinlen ağır kaldırma vs dedi progestan düzenli kullan demişti doktorum aksatmadan önemli
Teşekkür ederim insan korkuyor tabi ister istemez dikkat edelim kendimize

Merhaba benımde buyuk 18gundur ne buyudu ne kuculdu 6cm sizin nekadar nezamandır devam edıyor

Back
X