2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uklacııımın hiç sesi çıkmıyo bugün Şeniz

kıslar ya bnm midem eksiyoo sizdede var mı?

offffffff canım çok sıkılıyo
benim hormonlar yine harekete geçti
ağlamak istiyorum bennnnnnnnn senağlama

dün sabah işe gelirken arabada eşime çocukluğumda başımdan geçen komik bir olayı anlatıyordum. gülmekten gözlerim yaşardı, sonra o yaşlar normal gözyaşı oldu öyle bir ağlamaya başladım ki hıçkıra hıçkıra eşim panik oldu, arabayı kenara çekti. ofise geldiğimde gözlerim kançanağına dönmüştü, millet ne zannetmiştir artık bilemem...

hehehhe hepimiz aynı drumdayz kızlar bende geçen kahkaya boğuldum gülüyorum çok ALLAH ağlatmasın amaa haberleri izleyince b,rden hıçkırarak ağlamak geliyor içimden

bende dün annem 1 sn bişey anlatıyorum dediği için akşama kadar ağladım surat astım,hem kendime,hem bebeişime,hem etrafa terör estirdim,iyi halt yedim artık

aynen bende annemin laflarına çok alınıyorumya ufacık bi şeyden hemen kırlıyorum :gitme: ne hormonmuş bu böle bütün dengemizi bozdu ben normaldede duygusaldım şimdi dahada duygusal oldum

ben ilk zamanlar çok ağlıyordum. şimdide haberlerde yada filmlerde çocukla ilgili birşey görsem duygulanıyorum
ama o eski hassas dönemim çok şükür. asabiyet üzerimde gene de ağlama krizlerini bir parça aşabildim.

kızlar bugün benim başıma ara ara zonk zonk ağrı girip çıkıyo..

kızlar ben çok kalp kırıyorum birde var mı sizdede böle bi durum,ramazan davulu gibi gerginim

buqün 18. haftamıza qirmişizzzzz :ecrin_bebek: kocaman olduk teyzeleri yaa opuyorumnanaktan

kızlar ben çok kalp kırıyorum birde var mı sizdede böle bi durum,ramazan davulu gibi gerginim

ben normaldede egresıf bı yapıya sahıbım kımsenın karsıında susumam anında agzının payını alır karsımdakı sımdı o halımı dusunmek ısteyen var mı-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…