2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar ben bugun mutsuz keyıfısız gıbı bıseyım neden acaba

Kızlar merhaba, az önce uyandım. Uykucu oldum ben...
Geçmişi okudum biraz , sabah sabah yine yemek isimleri sayıp dökülmüş. Dün lokmayı okuyunca canım çekmişti eşim Antalyanın altını üstüne getirdi bulamadı akşam. Nerden aklına geldi dei ben de forumu gösterdim yasaklıcam sana burayı dedi. Şimdi sabah sabah arayıp Bodrum döneri desem bilgisayarı parçalar heralde. Kilom bi ileri gidiyo bi geri geliyo anlamıyom ben ya ama sanırım 1.5 kilo civarında almışım şimdiye kadar. Ben ilk hamileliğimde son ay almıştım neredeyse tüm kiloları bu aylardan korkmuyorum valla ekmek yemesem doyamam ki hem. Yine de dikkat etmek lazım.

kızlaaarrr funnababy'nin sitesinde çok tatlı battaniyeler nevresim takımları falan var ben beğendim kaliteli de görünüyolar ama bi de siz bakın bakalım beğencek misiniz..

evet çok güzel şeyler var. ama fiyatları biraz pahalı gibi geldi:uhm:

:roflol::roflol:
bende bodrum dönerini yemekteyiz yarışmasındaki adamdan duydum. eskiden çok yerdim ama hiç aklıma gelmedi hamileyken. o lafı duyduktan sonra eşime dedim beni bakırköye götür orada var o dönerden diye. tabi pek umursamadı . ama dün gece de rüyamda görünce yemek farz oldu.

off ne pis boğazız ya ne görsek istiyoruz. delikafadulden

8:30-18 imza koydular buraya, ben de itiraz ettim, o zaman beni hafif bir işe alın diye, ee tabi yerime kolay kolay birini bulamayacakaları için kabul ettiler, istediğim saatte girip çıkıcam. yaşasın az bilinen birşeyi çok iyi biliyor olmak :))

evet çok güzel şeyler var. ama fiyatları biraz pahalı gibi geldi:uhm:

piyasadaki battaniye nevresim vs. fiyatlarını bilmediğim için ben de kıyaslayamadım ama penye battaniyeler uygun gibi geldi bana :uhm: in my car modelinin penye battaniyesi çok hoşuma gitti..piyasadan pahalı mı ki o??

bodrum döneri ne yaa. İlk defa duydum. valla ben çıtır ekmek arası ankara döneri bilirim o kadar :)

ne şanslısın. senin meslek neyse bizde o işe bir el atalım. belki bize de şans güler sırnaşık şey

bence yemek isimlerini yazmayalım ya bulamıyom sonra canım çekiyo. Karnım şişecek sonra yerimseniben

üfff ne yazarsanız yazın benım canım hıc bırsey cekmıo :sinifsinif:
özellıkle yemeklere fılan bakıyorum yolda yürürken pastanelere özellıkle bakıom yok
canım bişey cekmıo aslında normelde cok yıyen bır ınsanım 2 kılo almıstım
onuda gerı vermısım

offffffff canım çok sıkılıyo
benim hormonlar yine harekete geçti
ağlamak istiyorum bennnnnnnnn senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…