D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #19.021
kısss tatlıcadı ne resmi etiketlemiş facebokda mail gelip duruyo bakamıyorum iş yerinden ancak yorumları okuyorumm
seni etiketledim bana yorum yap gibi bişikısss tatlıcadı ne resmi etiketlemiş facebokda mail gelip duruyo bakamıyorum iş yerinden ancak yorumları okuyorumm
vallahi süper fikirrr%100 LPG ile üretildimi yazdırayım ben kız. ( benim kız tüp bebek ya ):roflol:
kızlaaarrr funnababy'nin sitesinde çok tatlı battaniyeler nevresim takımları falan var ben beğendim kaliteli de görünüyolar ama bi de siz bakın bakalım beğencek misiniz..
Kızlar merhaba, az önce uyandım. Uykucu oldum ben...
Geçmişi okudum biraz , sabah sabah yine yemek isimleri sayıp dökülmüş. Dün lokmayı okuyunca canım çekmişti eşim Antalyanın altını üstüne getirdi bulamadı akşam. Nerden aklına geldi dei ben de forumu gösterdim yasaklıcam sana burayı dedi. Şimdi sabah sabah arayıp Bodrum döneri desem bilgisayarı parçalar heralde. Kilom bi ileri gidiyo bi geri geliyo anlamıyom ben ya ama sanırım 1.5 kilo civarında almışım şimdiye kadar. Ben ilk hamileliğimde son ay almıştım neredeyse tüm kiloları bu aylardan korkmuyorum valla ekmek yemesem doyamam ki hem. Yine de dikkat etmek lazım.
evet çok güzel şeyler var. ama fiyatları biraz pahalı gibi geldi:uhm:
:roflol::roflol:
bende bodrum dönerini yemekteyiz yarışmasındaki adamdan duydum. eskiden çok yerdim ama hiç aklıma gelmedi hamileyken. o lafı duyduktan sonra eşime dedim beni bakırköye götür orada var o dönerden diye. tabi pek umursamadı . ama dün gece de rüyamda görünce yemek farz oldu.
off ne pis boğazız ya ne görsek istiyoruz. delikafadulden
8:30-18 imza koydular buraya, ben de itiraz ettim, o zaman beni hafif bir işe alın diye, ee tabi yerime kolay kolay birini bulamayacakaları için kabul ettiler, istediğim saatte girip çıkıcam. yaşasın az bilinen birşeyi çok iyi biliyor olmak :))
bodrum döneri ne yaa. İlk defa duydum. valla ben çıtır ekmek arası ankara döneri bilirim o kadar :)
offffffff canım çok sıkılıyo
benim hormonlar yine harekete geçti
ağlamak istiyorum bennnnnnnnn senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?