arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende haziran 4 annesiyim şimdilik tabi bu tarih (ileriki zaman ne gösterir bilemem) nasıl gidiyor hamileliğiniz güzel bilgiler paylaşırsak sevinirim
hahahahhaahh :roflol: :roflol:doktor erkek derse hemen onamı ınancaksın:gitme:
sen topic arkadasına ınanma alıcagın olsunmafoldumben
ev telefonu yok mu sole bangır bangır calanından.. ay sınır oldugum sey telefon sesıyle uyanmakk
Allaha çooook şükürler olsun
iyileştimm :CüvCüv:
ama çok ağır bi qrip qeçirdim qerçekten yaa
inşallah domuz qribi atlatmışımdır da bağışıklık kazanmışımdır :roflol:
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende haziran 4 annesiyim şimdilik tabi bu tarih (ileriki zaman ne gösterir bilemem) nasıl gidiyor hamileliğiniz güzel bilgiler paylaşırsak sevinirim
amanın benden daha fenaları varmış .
tamam vazgeçtim yatsın uyusun kocacım :roflol:
hiç böyle temenni de duymamıştım :jeyyar:
ateşin yükselmediyse domuz gribi olma olasılığın çok az . aman zaten olma kolay kolay atlatılmıyor o baş belası hastalık.
hayırlı olsun hoşgeldin. hamilelik şu anda güzel gidiyor. eski sıkıntılı dönemler geride kaldı.
şimdi göbek büyütüp duruyoruz.
hiç böyle temenni de duymamıştım :jeyyar:
ateşin yükselmediyse domuz gribi olma olasılığın çok az . aman zaten olma kolay kolay atlatılmıyor o baş belası hastalık.
ya kızlar benım gaz sancım hala devam edıyo napsamda gecse suu.. kendımı patlamaya hazır bomba gıbı hıssedıyorum:bbo:
hangi bilgileri vereyim, yazarsan ona göre vereyim, bebeğim erkek
benimde iyi gidiyor bi sorunumuz yok hatta hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum, karnım bi an önce büyüsünde bebeğin hareketlerini hissedeyim diyorum, yani anlayacağınız çok şükür çok iyi geçiyor :)))
hangi bilgileri vereyim, yazarsan ona göre vereyim, bebeğim erkek
benimde iyi gidiyor bi sorunumuz yok hatta hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum, karnım bi an önce büyüsünde bebeğin hareketlerini hissedeyim diyorum, yani anlayacağınız çok şükür çok iyi geçiyor :)))
hamılelıkte tavsıye dılmıyor dıye okudum dun nette..gaza rezene iyi geliyor diye biliyorum ama hamilelikte bi zararı var mıdır emin değilim
bı anda gıttıözge gitti mi kontrole ne yaptı. sesi soluğu kesildi .
gaza rezene iyi geliyor diye biliyorum ama hamilelikte bi zararı var mıdır emin değilim
yok yiiivrum burdayım...özge gitti mi kontrole ne yaptı. sesi soluğu kesildi .
yok yiiivrum burdayım...
10.30 gibi gelir kocam o zaman gideriz delikafadulden
hamılelıkte tavsıye dılmıyor dıye okudum dun nette..
bı anda gıttı
rezene
hem bağırsak çalıştırma konusunda falan iyi qelior
hemde doğum yapanlar içinde
süt yapıyor
Gebelikte Rezene Çayı:Bağırsaklarınızda gaz oluşmasını engelleyip, sizi rahatlatır ve sindiriminize zardımcı olur. İştahsızlık probleminize iyi gelir. Ayrıca emzirme döneminizde de süt veriminiz artırır.
faydalı oldugunuda bıcok sıte yazıyormus bı deneyım bu aksamm
yok yiiivrum burdayım...
10.30 gibi gelir kocam o zaman gideriz delikafadulden
qiderkende bize bi el salla emi
arkandanda el sallar iyi haberlerle dönmen temennisinde bulunuruz tatlumm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?