2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende haziran 4 annesiyim şimdilik tabi bu tarih (ileriki zaman ne gösterir bilemem) nasıl gidiyor hamileliğiniz güzel bilgiler paylaşırsak sevinirim

aramıza hoşqeldinn canımm..
hepimizn hamileliği iyi qidiyor çok şükür..
senin nasıl qidior? cinsiyeti belli mi bebişinin?

ev telefonu yok mu sole bangır bangır calanından.. ay sınır oldugum sey telefon sesıyle uyanmakk

amanın benden daha fenaları varmış .
tamam vazgeçtim yatsın uyusun kocacım :roflol:

Allaha çooook şükürler olsun
iyileştimm :CüvCüv:
ama çok ağır bi qrip qeçirdim qerçekten yaa
inşallah domuz qribi atlatmışımdır da bağışıklık kazanmışımdır :roflol:

hiç böyle temenni de duymamıştım :jeyyar:
ateşin yükselmediyse domuz gribi olma olasılığın çok az . aman zaten olma kolay kolay atlatılmıyor o baş belası hastalık.

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende haziran 4 annesiyim şimdilik tabi bu tarih (ileriki zaman ne gösterir bilemem) nasıl gidiyor hamileliğiniz güzel bilgiler paylaşırsak sevinirim

hayırlı olsun hoşgeldin. hamilelik şu anda güzel gidiyor. eski sıkıntılı dönemler geride kaldı.
şimdi göbek büyütüp duruyoruz.

aman be uyusun kocacın sen calış..:umursamaz:

hangi bilgileri vereyim, yazarsan ona göre vereyim, bebeğim erkek
benimde iyi gidiyor bi sorunumuz yok hatta hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum, karnım bi an önce büyüsünde bebeğin hareketlerini hissedeyim diyorum, yani anlayacağınız çok şükür çok iyi geçiyor :)))

hiç böyle temenni de duymamıştım :jeyyar:
ateşin yükselmediyse domuz gribi olma olasılığın çok az . aman zaten olma kolay kolay atlatılmıyor o baş belası hastalık.

ateşim 37 yi qeçmedi çok şükür yaa
saat başı ölçtüm nerdeyse
elimden derece düşmüodu :ecrin_bebek:

aman allah ıyılk versın forumun ılk sayfasına bakarsan orda lıstemız var canım hazıran annelerı lıstesı..

vereceğin bilqiler
***YAŞ***
***Son Adet Tarihi***
***Tahmini Doğum Tarihi***
***Hamiş kaldığın kilo***
***Cinsiyet***
***Bebişimizin Adı***

gaza rezene iyi geliyor diye biliyorum ama hamilelikte bi zararı var mıdır emin değilim

rezene
hem bağırsak çalıştırma konusunda falan iyi qelior
hemde doğum yapanlar içinde
süt yapıyor

***YAŞ*** :26
***Son Adet Tarihi*** :03 eylül 2009
***Tahmini Doğum Tarihi*** 05 Haziran 2010
***Hamiş kaldığın kilo*** 69
***Cinsiyet*** Erkek
***Bebişimizin Adı*** Toprak

Gebelikte Rezene Çayı:Bağırsaklarınızda gaz oluşmasını engelleyip, sizi rahatlatır ve sindiriminize zardımcı olur. ıştahsızlık probleminize iyi gelir. Ayrıca emzirme döneminizde de süt veriminiz artırır.

faydalı oldugunuda bıcok sıte yazıyormus bı deneyım bu aksamm

a.ssen bi dene bakalım
iiyi qelirse burdan seninle aynı sorunu yaşayan arkadaşlarada
tavsiye ederiz:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…