• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Kızlar yarın 6+1 olacak doktora gidecez kalp atışı duyulur mu sizce. Birde bende böyle baş dönmeside değil bir dengesizlik var hareket ederken sağa sola sallanıyormuşum gibi oluyor sizde de oldu mu?
Duyulabilir ama duyulmasada sorun teşkil etmez bence erkende olabilir herkes farklı zamanda duyuyor. Bende olmadı ama tansiyon düşüyor olabilir mi

kızlar ben kafama taktım 5+2 de kese küçük ama yolk sac vardı baya gorunuyor.arastırmalarıma gore bu ebat kesede gorunmemesi lazım bir sorun olabılır mı😢yarın baska bir doktora daha gitcem cok stres oldum. anlayan var mı yanlıs anlamayın lütfen
Benim de 5 haftalıkken alttan muayene ile böyleydi, doktorum sadece tomurcuklanma var demişti ama bence gayet normal sizin de endişe etmeyin ❤️ kötü yorum yapmamıştı

Eklentiler

• IMG_AF5A16C4-100B-4934-956A-8FD911CD1EB6.webp
    IMG_AF5A16C4-100B-4934-956A-8FD911CD1EB6.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar yarın 6+1 olacak doktora gidecez kalp atışı duyulur mu sizce. Birde bende böyle baş dönmeside değil bir dengesizlik var hareket ederken sağa sola sallanıyormuşum gibi oluyor sizde de oldu mu?

Bende de ara ara baş dönmesi oluyor o şekilde canım normal herhalde. Ben 2 gün önce gittim canım 6. haftada kalp atışı duyduk ama cızırtılıydı tam bariz duyamadık

Bende de ara ara baş dönmesi oluyor o şekilde canım normal herhalde. Ben 2 gün önce gittim canım 6. haftada kalp atışı duyduk ama cızırtılıydı tam bariz duyamadık
Ay maşallah canım gümbür gümbür duymayıda nasip etsin Allah 🌸 bakalım yarın inşallah bende duyarım

Kizlar hamilelik belirtisi yasamiyordum biliyorsunuz kafamda takılıyordu midemde bulanmiyor sadece midemde gaz sansici vardı bugün doktora gittim doktor 8+3 dedi kalbide çok güzel atıyordu güçlü kalp atışı dedi hiçbir sorun yok haftasıyla uyumlu dedi çok şükür
Hamilelik belirtisi yaşamayan arkadaşlar kafanızı asla karıştırmayın bakın ben bir ornegim sizin için çok şükür Allah'ıma bende artık kafamı karistirmayacam hamileligimin tadını cikarticam
Kasık ağrısı/batması gogus hassasiyeti vs bunlarida mi yasamadiniz merak ediyorum 4 gunluk gecikmem var hic bir belirtim yok 6 7 ay oncede bu sekilde bi gecikme yasamistim hamile degildim test yapmistim simdide belki oyledir regl olacagim belkide ama belirtim yok diyerekten test yapmiyorum burada hic belirti yasamadan hamile oldugunu ogrenen cok gordum sahsen daha once hamile kalmis biri olarak neler yasadigimi hatirliyorum ve yine o tarz seyler yasarim diye beklentim olustugundan olmayinca yoktur diyorum direk 🤷‍♀️

Back
X