- Konu Sahibi daemon
- #6.721
ben geldimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tubıcık baska bı ıhtımal yok zaten canım. ya kız olcak ya erkek. ama nolursa olsun annecıgıyle babasının bıtanecık melegı olcak. ya bız hala erkek adı bulamdık. kızımızın adı bellı IŞIK ADA olcak ama erkek ısmı bulamdık bı turlu..
bende beyaz kazagı cok begendım. tubıcık arkadasım ban ahedıye alır onu.. hıhh
ben geldimmmm
tubıcık baska bı ıhtımal yok zaten canım. ya kız olcak ya erkek. ama nolursa olsun annecıgıyle babasının bıtanecık melegı olcak. ya bız hala erkek adı bulamdık. kızımızın adı bellı IŞIK ADA olcak ama erkek ısmı bulamdık bı turlu..
bende beyaz kazagı cok begendım. tubıcık arkadasım ban ahedıye alır onu.. hıhh
haydi kızlar ben cıkıorumm hepinizi öptümmm bebişlere ii bakınn
deamon teşekkürler ekledigin için canım kaç gündür topicikaydirigubbakcemile3 bulamıyodum sonunda buldumnereye kacıyosunuz hu huuu..
nasilsiniz kizlar?
Asyacim,benim yaptigim ticker mi o?digerini neden denemedin,cicekli bebekliydi istedigin gibi.sana gonderdigim 3. Mesajdaki link calisiyordu.
bende dün akşam yedim normalde balık için ölen kadın gece yatmadan hepsini çıkardım canım bende çok tiksiniyorum sagolsun eltimler beni mutfaga sokmuyorlar ama genede kokuyorslm kızlar, herkes ıyıdır umarım. bugun zorla balık yedım, mıdem almıyor ama kıyamıyorum da meccbur tıkıyorum agzıma. sızde bu balık işi nasıl herkes benım gıbı tıksınıyor mu acaba?
bayramda anneme gondermek ıstedıgınden degıl. neden bana gelmıyosnuz erkenden aksam kadar bende durmuyosunuz dıye. ıstedıgı su bayramda ona gıdıcem mısafırlerı gelcek bende mısafırlerıne hızmet edıcem o da gelın gosterecek mılete. bende dedımkı kusura bakmayın ama ben gelın olmak ıcın evlenmedım dedım. gudubet bı kaynanam olsa burnumdan getırse herseyı yınede evını bırakıp kaynanamın evınde hızemte gıtmem kımse kusura bakamsın dedım.. esıme soylıycem bu gece bı daha olsem annenı cagırma dıcem