2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin1ko6yi5dw8.gif

çok şeker opuyorumnanaktan sanada qünaydın cnmm :1hug:

Bu ara sizlere bisi sorucam ama gulmeyin. kaydirigubbakcemile3
Bana komsum bebek yerlesene kadar topuklu giyme demisti bende giymiyorum sadece 2 tane duz cizmem var
onlari giyiniyorum digerlerini giymiyorum 1 aydir sizce de bi sakincasi olur mu ki acaba?

hamilenin topuklarını kaldırarak parmak ucuna basması sakıncalıdır canım ben öyle biliyorum..

ben de baslarda topklu giydim ama 2 haftadır fln giymiyorum..
benim giymememin sebebi, hani hamilelerin bazen dengeleri fln bozulurmus ya, düşersin fln giyme dediler, giymedim.. düz giyince de rahata alıştım..
ama çocuk için bir sakınca olacağını düşünmüyorum.
birini tanıyorum, düz ayakkabıyla yürüyemiyorum ben diye diye, hamileliğinin sonuna kadar topuklu giydi..

bence o 9 ay topukluyla qezen nadir insanlardan birisi olması lazım :hulya:

akannehirakannehirakannehir Ciddi misin sen yaaa, beli falan agrimadi mi son aylarinda cok agir olmasi gerekir.

valla hiçbir yeri ağrımadı..
bezde şaşırıp kalıyorduk, bizim işyerinden bir kadındı..
diyorduk ki kocaman oldu karnın nasıl giyiyorsun..
ay ben düz ayakkabıyla düşerim asıl siz nasıl düz giyiyorsunuz diyordu kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
imdaaaaaaaaaaat hiç bir tickeri kabul etmior şimdi kafayı yicem yaaaaaaaa :oklava:

dun tv de dınledım bende hamılelıkte topuklu yukmek tehlıkelı olabılcegı gıbı cok topuksuz ayakkabıda sakıncalıymıs

tatlii_cadi acaba kopyaladıgın linkte mi bir hata oluyor..

tatlii_cadi acaba kopyaladıgın linkte mi bir hata oluyor..

zannetmiorm cnm yaa ilk defa yaptığım bişey değil .. sabahtan beri 5-10 dk arayla deniorum ama yine hata verio yine hata verio acayip hırs yaptım kötükedihüso

dun tv de dınledım bende hamılelıkte topuklu yukmek tehlıkelı olabılcegı gıbı cok topuksuz ayakkabıda sakıncalıymıs

ben normal spor ayakkabu qiyiyorum valla hamile kalmadan öncede hep spor qiyiyodum (özel qünler hariç) spor ayakkabı kadar rahatı yok buyrunnnnnnnnn

valla ben işyerinde genelde düz çizme giyiyorum..
öyle çok azıcık topuklu ayakkabım da yok ki, ya topuklu var ya düz..

ya kızlar sizin qöbeğinizde ara ara şiddetli olmamak üzere böyle hoş bir kaşıntı oluyor mu

günaydınnn.bende spor ayakkabı giyiyorum en rahatı o valla

aman ne yapıcagımızı sasırdık herkes bısey soyluyo. normal olan abartı topuklu gıymemek onun dıısndakılerın zararı olmaz sanıyorum..

kasıntı bendede oluyo ama kasımamak lazımmıs..

Back
X