2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amaann tadını cıkar sole bı de sana kahve yapsın dıcem ama olmaz sımdı sut getırsın o zamn:D
kahve degilde kahvaltimi getirdi.kiyamiyorumda ama bir is yaptirmiyorki.
oh oh ne güsel hihoyyyt
hemde nasil güselllll,dogurduktan sonra hemen ikinciyemi hamile kalsam diye cok düsünüyorum.:uhm:ben bu ise bayildim.sultanlikmis be ohhh.zemuszemus

kızlar bu arada biz 13 hazıranda ÜSKÜDAR ÇOCUK YUVASINDAYIZ GELMEK ISTEYENLERİ BEKLERİZZZ...

konuyla ılgılı lınkler asgıdadır..

http://www.petarkadas.com/forumlar/...ta-sen-kucakla-çocuk-esirgeme-kurumu-ziyareti

Login | Facebook

ne güzel keşke bende gelebilsem :1no2:
üniversitedeyken çocuk yuvasını ziyaret etmiştik,hepimizin ağlamaktan gözlerimiz şişmişti
o kadar sevgiye muhtaçlar ki yanınızdan ayrılmıyorlar. onların o halini görüp de üzülmemek elde değil.

kız 13 haziranda doğurcazz kaydirigubbakcemile3
aralık aralıkk kaydirigubbakcemile3

aklım fıkrım hazıranda.. anam uyoksa benımkı benı 13 une kadar beklecek mı allah mı soylettı acabakafamçokkarıştı

ay bana cekemsın bende 25 gun beklemısım dogmak ıcın en sonunda sezeryanla almıslar benı 5.750 gr ayyy yandım bennakannehir

ne güzel keşke bende gelebilsem :1no2:
üniversitedeyken çocuk yuvasını ziyaret etmiştik,hepimizin ağlamaktan gözlerimiz şişmişti
o kadar sevgiye muhtaçlar ki yanınızdan ayrılmıyorlar. onların o halini görüp de üzülmemek elde değil.

hele bı alalım bebelerımızı kucagımıza saglıkla yıne gıderız canım benım..

benım gıbı tongaya duşmeyın arkadaşlar surunun kremlerı, benım göguslerım kuçuktu azıcık buyudu onda bıle çatladı. :(( hepınızı öpuyorum pazara gidiyorum sebze meyva almam lazım. bu arada karnıbahar brokolı ıspanak çok yararlı bolca yememız lazımmış.

aklım fıkrım hazıranda.. anam uyoksa benımkı benı 13 une kadar beklecek mı allah mı soylettı acabakafamçokkarıştı

ay bana cekemsın bende 25 gun beklemısım dogmak ıcın en sonunda sezeryanla almıslar benı 5.750 gr ayyy yandım bennakannehir

5700 müüü akannehirakannehirakannehir

maşallah o ne nasıl bir tosunluk öyle. normal doğumla iyiki doğurmamış annen seni.
kadını mahvedermişsin yoksa

anam anammm tombul kuşmuşsun sen..
yandın valla seninki de sana benzerse..

seni de feysbukda ekliyorum :jeyyar:

5700 müüü akannehirakannehirakannehir

maşallah o ne nasıl bir tosunluk öyle. normal doğumla iyiki doğurmamış annen seni.
kadını mahvedermişsin yoksa

valla bende anlamdım nasıl bı tosunluk dıye.. benım bebıste bana cekıcek dıye ödüm kopuyo.. ablam ve abımda 4 kg uzerınde normal dogumla dogmuslar vahh anacım neler cekmıs.. aayyy annem gıbı olmayım ya

anam anammm tombul kuşmuşsun sen..
yandın valla seninki de sana benzerse..

seni de feysbukda ekliyorum :jeyyar:

tombul kuş mu tosun mu bılemııycem.. ama babam kuvezlrın yanına gıdıp bebklerı gordugunde benı bı gormus olsa olsa budur benım cocugum demıs:D

Kizlar ben iki hafta boyunca cok cekmistim bulanti kusma vs.
3 gundur tamamen duzelmistim ki bugun tekrar eski halime dondum. :1no2:
Sizlerde de boyle olan var mi aranizda?

Bu arada annem bende israrla camlari yikamak istedi gerek yok bosver
yikayali cok uzun olmamisti zaten, hava cok soguk vs dedim
ama dinletemedim simdi de cikmis camlarimi yikiyor. kafamçokkarıştı

Tünaydın kızlar, annem gelecek bugün yanıma
bebiş o kadar patatesli börek dedi canım çekmişti söyledim yapmış getirecekmiş :))
kızlar ben kahveyi çok seviyorum ama türk kahvesinden ziyade Starbucks ın kahvelerini
hele bide sadece soğuk zamanlarda çıkardığı bir kahve var onun hastasıyım
geçenlerde dayanamadım aldım bitane eşimle yarı yarıya içtik
zaten onların kahve oranı çok az 1 şat koyuyorlar sadece
şurupları ve sütleri daha yoğun oluyor
biraz suçluluk duygusu hissediyorum sonra :kedi:
bi dahaki gidişimde doktorumada sorcam, bakalım ne diyecek

Back
X