2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hosgeldin Leyla ben bugun biraz daha kotuyum canim ya ama ona da sukur, sen nasilsin?

ay allamm saat 1 olamadııı

kıs daemon, gerçi kendi ismini yazmak geçiyo içimden ama kaydirigubbakcemile3
sen ne zayıfsın yaaa...
sen şimdi bebiş için kilo alacan ya, hiç batmaz o kilo kimsenin gözüne valla

ben yuruyen iskeletim deamonun yaninda.44 kiloyla baslamistim.3-4 gun once tatildim 42.5.yarin yine tartilayim bakalim ne kadar olmusum.

ben yuruyen iskeletim deamonun yaninda.44 kiloyla baslamistim.3-4 gun once tatildim 42.5.yarin yine tartilayim bakalim ne kadar olmusum.

aman kıloyu alıpta napıcaz. ben zayıf olmaı hıc sorun etmedı ıstedıgım bıcok kıyafetı alamadım zamanında krıze bıle gırdım hıc bısey alamıyorum dıye.. bı gun bızde nrmal standartlara kavusucaz:D

aman kıloyu alıpta napıcaz. ben zayıf olmaı hıc sorun etmedı ıstedıgım bıcok kıyafetı alamadım zamanında krıze bıle gırdım hıc bısey alamıyorum dıye.. bı gun bızde nrmal standartlara kavusucaz:D

canim ben de hic sorun etmiyorum sadece bazen bol pantalon giymek istiyorum,bol gomlekler giymek istiyorum ki,small beden olsa bile icinde yuzuyorum.cok kotu duruslari var uzerimde.:)) hamilelik icin olan pantalonlar hay haydan olmuyor.ben de XXS bedende bir pantalon buldum ve mucize oldu bana:)) hamile pantalonu diye giyiyorum.bi de bazen elbise giymek istiyorum filan o da cok zayif oldugum icin pek guzel durmuyor.ben zayifligimi hic sorun etmedim,kilo almak da istemiyorum.insallah fazla kilo almadan kurtuluruz.ama zayiflar daha cok kilo aliyormus malesef.

evet zayıflar 15- 20 kılo alıyomus.. ben sımdıden aldım 3 kılosunu zaten.. ama cıddı derecede cok yıyorum ben.. kesın şişcem. ama bunuda sorun etmıyorum benım bebıs fazla ıstahlı (hemen nasıl onun ustue atıyorum amakaydirigubbakcemile3)

neyse sekerler kocişim yogun sısı nedenıyle trafıge takıldı gelemk uzereymıs azcık kocişimle ılgıleneyım :D gorusuruz...

evet zayıflar 15- 20 kılo alıyomus.. ben sımdıden aldım 3 kılosunu zaten.. ama cıddı derecede cok yıyorum ben.. kesın şişcem. ama bunuda sorun etmıyorum benım bebıs fazla ıstahlı (hemen nasıl onun ustue atıyorum amakaydirigubbakcemile3)

canim sen miydin 5 kilo dogan?yanlis hatirlamiyorsam sendin.eger sen 5 kilo olmussan bebisin de o kadar olmasa da kilolu olacaktir sanirim.genetik bisey...ben sorunu cozdum. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))kaydirigubbakcemile3

neyse sekerler kocişim yogun sısı nedenıyle trafıge takıldı gelemk uzereymıs azcık kocişimle ılgıleneyım :D gorusuruz...
tamam canim sen kocisle ilgilen azcik ama haaa kiskaniriz :))))kocis duymasin haaa gebertir bizi kaydirigubbakcemile3

hehe bence nasılsa zayıfız yıyelım dıye cok yıyosununz :)) ondan zayıflar cok kılo alıolardır ben 68 kıloyum suandan ıtıbaren basladım dıkkatlı yemeye hıc kıloda almadım valla inş pek almam :)))

hehe bence nasılsa zayıfız yıyelım dıye cok yıyosununz :)) ondan zayıflar cok kılo alıolardır ben 68 kıloyum suandan ıtıbaren basladım dıkkatlı yemeye hıc kıloda almadım valla inş pek almam :)))

evet canim,sanirim oyle oluyor :roflol: ha boyleeeee yiyoruz iciyoruz cokacimcoook :icecream: :kahve: :içelim:
sen nasilsin?bebis nasil?:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar nasılsınız

benim bugün şeker yüklemem yapıldı malesef ondada yüksek çıktı. Dr umun biri dahileciyle görüştü pazartesi birde dahiliye dr u inceleyecek beni. Ameliyatımı yapan dr umlada görüştüm oda hemoglabin
a1c istedi sonucına göre bişey yapacakmış. Bu arada şeker yüklemesinde sizden öndeyim kızlar sizin zamanınız gelince tecrübelerimi anlatırım

benim bugün şeker yüklemem yapıldı malesef ondada yüksek çıktı. Dr umun biri dahileciyle görüştü pazartesi birde dahiliye dr u inceleyecek beni. Ameliyatımı yapan dr umlada görüştüm oda hemoglabin
a1c istedi sonucına göre bişey yapacakmış. Bu arada şeker yüklemesinde sizden öndeyim kızlar sizin zamanınız gelince tecrübelerimi anlatırım

yaa acaba bana da yapildi mi bu seker yuklemesi?
ilk defa duyuyorum.kanda sekeri mi olcuyor zeyhatcim?

haziran anneleri nasılsınız görüşmeyeli özledim sizi:))))))
hepinize sağlıklı hamilelikler
görüşürüz yine

Teşekürler canım sen nasılsın geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider şeker yüklemesi ne oluyor canım ilk defa duyuyorum

evet canim,sanirim oyle oluyor :roflol: ha boyleeeee yiyoruz iciyoruz cokacimcoook :icecream: :kahve: :içelim:
sen nasilsin?bebis nasil?:emir_bebek:

teskkür ederım arkadasım ben Allah a sükür ıyıym zaten bende mıde bulantısı agrı falan hıc bır sıkıntı olmadı.Allah ın ıznıyle carsamba ense kalınlıgına falan bakılcak .. inş hersey ıyıdır ..

daha önce gebelik için rutin tahliler vardı sizde yaptırmışsınızıdır büyük ihtimal kan idrar. Ordaki kan tahlilinde açlık kan şekerine bakıyorlar benim o yüksek çıktı. Sonra bugün 50 gr glikozu 1,5 bardak suda erittiler hızlıca içirdiler. Bir saat sonra kan ve idrar aldılar. Eğer şekerli su içirdilerse yapmışlardır

kızlar ii akşamlar
ışyerindeki pc de sıkıntı vardı giremedim hiç iyisinizdir inş.
Ben şöle bi geçmişe uzanayım...

Back
X