2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiiççç sıkma canını daemoncum, her işte bir hayır vardır kesinlikle, buna inan..

herıste vardır bı hayır dıye avutuyorum kendımı bende. ama dah aonemlısı su ki bu ısyerıne bosuna o kadar emek vermısım bı ıdare edemedıler yanı. 3 gun ıse gelmedım dıye ıs goremez oldum sankı ınsanın zoruna gıdıyo ya..

daemoncum uzuldum senin için şu kredi işiniz olmasaydı istedikleri kadar çıkarsınlar kredi işi bozuyor sıkma canını kendine üzme bebişin de etkilenir bak :teselli:

kızlar yılbaşı çekiliş yapılcaktı belli oldumu kim kime alıcak diye hım:1hug:

hayırlısı olsun canım en azından evde dinlenirsin valla ben şu an çalışıyo olsam ölürdüm heralde çok zor Allah verir bi çare düşünme sen

herıste vardır bı hayır dıye avutuyorum kendımı bende. ama dah aonemlısı su ki bu ısyerıne bosuna o kadar emek vermısım bı ıdare edemedıler yanı. 3 gun ıse gelmedım dıye ıs goremez oldum sankı ınsanın zoruna gıdıyo ya..

özel sektör böyle..maalesef insanlar herşeyden önce kendilerini düşünüyolar..bizlere düşen de başımıza bişey gelince yolumuza bakmak, dua etmek ve yeni fırsatlar yaratmak.. bebişin sizi rızıksız bırakmaz merak etme, unut gitsin o insanları da, gitmesin hiçbişey zoruna :teselli:

ben bugün annemlere gelirken bi pijama takımı gördüm yenidoğan için minicik çok kararsız kaldım ama aldım ne yapayım ilk defa bişey aldım çekiliş belli olsun kim çıkarsa bi tanede ona alıcam çok tatlı

sözde patronum benı dusunuyor. gecen hafta hasta oldugumdan gelemdım ya bu persembede ıkılı testımı hazırlattım persembe sabahı gec gelıcem dıye. o da el konusalım dedı konustuk ama sadece sunu soyledı. sen calısırken zorlanıyosun artık dedı. bene evet zorlanıyorum üşüyorum eskısı gıbı degılım dedim. o da o zamn bız baskasına bakalım sende 1 hafta 15 gun daha ıdare et dedı. zaten onlar kararını vermısler. hıc ıdare edelım falan yok. oncekı performansımı beklıyolar benden. bende nolur bıraz daha kalayım mı mı dıycektım. haklısınız ben ayrılıyorum eleman bulun gostereyım yapacaklarını bı sure sonra gıdeyım evıme dedım..

ama kızlar bu durum bızı cok zorlıycak.. en azından mart ayına kadar kredımız var o zamnı cıkaralım dıyorduk..

aa inanamıyorum yaa.. ne kadar kolay insan harcamak.. o kadar emek var orda..
birazcık idare ederiz demek yok...
Ne biçim olmus bu insanlar yaa hamile de kalamayacak insan artık..

daemoncum biraz araştırma yap evden yapabileceğin işler vardır belki sadece bilgisayar üzerinden fln..

evde bılgısayar uzerınden ne ıs yapabılırım aklım ahıc bısey gelmıyor. morelımı bozmayım dıyorum ama elımdede degıl acıkcası.. ne yapıcagımı sasırdım esımede soylemedım daha. hıcte soylemek ıstemıyorum kımseye..

iyiki varsınız kızlar..

ya ne bileyim böyle danışmanlık gibi bişiler olabilir, internetten satış gibi bişiler olabilir. şimdi benim de aklıma gelmiyor ama bir araştırmak lazım..
bence de öyle şimdi bu ruh haliyle söyleme zaten eşine..
akşam yavas yavas söylersin bakalım

eşimle konustum şimdi sıkma canını zaten bende ıstemıyorum bu halde calısmanı dedi. ama planlarımıza gore marta kadar kalıcaktım. ben uzulmıyım dıye boyle konustu bılıyorum. ama yapıcak bısey yok..

daemon sıkma canını,belki böylesi hayırlıdır hiç olmazsa biraz dinlenirsin, bebişinin uğuruyla daha ii bir iş bulursun belki...herşeyde bi hayır vardır

daemoncum herşeyde bir hayır vardır gerçekten de.. üzme kendini.. oluruna bırak bakalım

evde bılgısayar uzerınden ne ıs yapabılırım aklım ahıc bısey gelmıyor. morelımı bozmayım dıyorum ama elımdede degıl acıkcası.. ne yapıcagımı sasırdım esımede soylemedım daha. hıcte soylemek ıstemıyorum kımseye..

iyiki varsınız kızlar..

canım sıkma canını.herşeyde bi hayır vardır.
internet üzerinden alım-satım yapılabiliyomuş sanıyorum.çok net bilgim yok,bi arkadaşım yapıyodu eşiyle.
öle bişiler bak istersen.

canım sıkma canını.herşeyde bi hayır vardır.
internet üzerinden alım-satım yapılabiliyomuş sanıyorum.çok net bilgim yok,bi arkadaşım yapıyodu eşiyle.
öle bişiler bak istersen.

zaten bende netten satıs yapıyorum aynı zamnda. eşime yardım ediyorum. oyun makınları oyun satısı yapıyorum..

daemon üzüldüm canım, aslında kabul etmesen çıkmayı seni çıkaramazlar
hamile çalışanları hamileliğini bahene ederek işten çıkarmak yasak çünkü
dediğin gibi inşallah hayırlısı böyledir

eşimle konustum şimdi sıkma canını zaten bende ıstemıyorum bu halde calısmanı dedi. ama planlarımıza gore marta kadar kalıcaktım. ben uzulmıyım dıye boyle konustu bılıyorum. ama yapıcak bısey yok..

Canim benim bu hamile halinle hic kafana takip uzme kendini yaptiklari davranis resmen serefsizlik
ama bosver insanlik sende kalsin. Kredidir sudur budur hic dert etme canimin ici inan ki
insan cok kazaninca cok harciyor az kazaninca az harciyor ve inan nekadar kazandiginin onemi yok
bereketi olmadiktan sonra, bebegin bereketi ile gelir o yuzden geliriniz simdi az olur diye sakin uzulme bereketli olursa herseye yeter.

Son düzenleme:
kızlar saç boyatma konusunda ne düşünüosunuz doktorunuza bu konuda bişi sordunuz mu ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde bebeğim daha 3 haftalıktı çok küçük olduğu için hemen saçlarıma rofle attırdım ama bikaç ay sonra daha açık tonlarda rofle attırmayı dşünüorum da doktoruma daha bu konuda bişi sormadım sizin bilqiniz varmı?

benim hamile olduğumu ilk öğrendiğimde doktor bana ilk sakın saçını boyatma dedi..ilerleyen zamanlarda bitkisel boyaları düşünüorum ben ama oda zararlı diolar

Back
X