2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benimki daha 3 haftalıktı dr qittiğimde kese bile qörünmüyodu ya ondan cesaret ettim bende doktora bile sormadan rofle yaptırdım .. ama yarın doktoruma qidince sormayı düşünüorum eğer izin vermezse artık doğumdan sonra ilk işim soluğumu bi kuaförde almak olucak inş kaydirigubbakcemile3

kızlar saç boyatma konusunda ne düşünüosunuz doktorunuza bu konuda bişi sordunuz mu ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde bebeğim daha 3 haftalıktı çok küçük olduğu için hemen saçlarıma rofle attırdım ama bikaç ay sonra daha açık tonlarda rofle attırmayı dşünüorum da doktoruma daha bu konuda bişi sormadım sizin bilqiniz varmı?

Canim aslinda cok fazla zararli oldugunu yazmiyor internette ama sen yine de iyi dusun derim.
Bende hamileligimi gec ogrenmistim, ogrendigimde 6 haftalikti ve ben assagi yukari
4 haftalik hamile iken boyattim en son ama birdaha da boyatmam canim.

bende en son röflemi gebeyken yapmıştım ama bilmiodum 1 2 haftalıktı heralde..ve şu an diplerim çıkmış beni sinir edio :) benim doktor boyatma dedi sende sor bakalım ne dicek

evet bende internetten baktm ama özellikle rofle için daha zararsız yazıyor çünkü saç diplerine temas etmiyor ama yinede tereddütte kalıyorum o yüzden doktoruma unutmazsam yarın sorucam sizi haberdar ederim cnm

ya HazzeL benimde diplerim yavaş yavaş çıkıyo ve kötü duruyo ya aynaya bakınca sinir oluyorum hemde biraz daha sarısının renqini açmak istiorum o yüzden çok boyatmak istiorum ama bakalım dr olmaz derse lohusalığı beklicez artık valla doğum yapınca lohusalık falan beklemicem koşucam kuaföre kaydirigubbakcemile3

sorma aynen gıcık kapıorum diplerime ama benimde bildiğim kadarıyla röflenin kendisi değil kokusu çocuğa zararlıymış..bitkisel boyaya bile zararlı diolar..doğum yapar yapmaz direk toptan bakıma girmemiz gerekicek sanırım...bişi değil kendimden nefret etmeye başlıyorum :)

Yok canım kendinden nefret etme. ben kendimi motive etmek için kendime bakımlar falan yapıyorum saçımdaki açığı kapatmak için ilqiyi makyajıma ve bakımıma çekmeye çalışıorum napim kaydirigubbakcemile3

ya ben bulantılardan kendimi çok salmıştım..ya çocuk yapim derken kocaları elden kaçırcas :D şimdi yavaş yavaş topluorum kendimi ama bu boya işine kesinlikle bi çare bulmak gerek

ya ben bulantılardan kendimi çok salmıştım..ya çocuk yapim derken kocaları elden kaçırcas :D şimdi yavaş yavaş topluorum kendimi ama bu boya işine kesinlikle bi çare bulmak gerek

Allahtan benim bulantım yok ya rahatım yaa çok şükür.. ama benimde düşük tehlikem var çok ayakta kalınca lekelenmem falan oluyo o yüzden yinede oturduğum yerden kendime yapıyorum bakımımı zemuszemus ben kokoşum anam kendime bakmazsam krize qirerim kaydirigubbakcemile3

daemon canım üzülme dıcem ama illakı üzülürsün ama ınan zar zor bır seklıde atlatılıo benım 850 maas alıo 400 kıredıye verıyoruz 450 mılyon ile gecınmeye calısıyoruz ama sen Allah a dua et kalbını hep ferah tut emın ol hersey gecer ama sunu da unutma canım rahata ulasmak ıcın bıraz zahmet cekmek gerekır... hem zorlandıgınınzda aileler yardım eder bı sekılde halleolur yanı .. cok fazla üzlüp kendını sıtrese sokma cünkü üzülmenın sana fayda olarak deyıl zarar olarak getırısı var emın ol bebegınde senın üzülmenı ıstemez :teselli:

başla cnm başla.. biz sadece hamiş değiliz hem qüzel hem bakımlı anne ve eş olmamız lazımm opuyorumnanaktan

kızlar saç boyatma konusunda ne düşünüosunuz doktorunuza bu konuda bişi sordunuz mu ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde bebeğim daha 3 haftalıktı çok küçük olduğu için hemen saçlarıma rofle attırdım ama bikaç ay sonra daha açık tonlarda rofle attırmayı dşünüorum da doktoruma daha bu konuda bişi sormadım sizin bilqiniz varmı?

bence doğru yapmamışsın, ilk üç ay bitkiseller bile önerilmiyor bildiğim kadarıyla, bence bebeğinin sağlığı daha önemli, ilkini de doktora sormadan yaptırmasaydın keşke, 3 haftalık gebeyken boya yaptığını doktoruna bi danış istersen, sonradan başka bi sorun yaşamaman açısından söylüyorum canım, aman dokuz ay değilmi varsın boyamayım saçımı, saçlarımı 2002den beri her ay kızıla boyuyordum, kendi saçlarım gibi oldular ama şu an boya beklicek hayırlısıyla bebebişimin doğmasını...

daemoncum geçmiş olsun, bu işverenlerin hepsi aynı, pislik herifler, özel sektör kadar iğrenç bişey yok ben de özelde olduğum için seni çok iyi anlıyorum, sen kurtuluyon en azından gebeliğini bu adamların stresiyle geçirmican, darısı bana, hamilelikte hiç çekilmiyo bu adamlar, çekemiyorum kahırlarını...

kızlar yaffff off ooff bugun kahverengi, biras kanlı akıntı başladı bende doktoru aradım bugün istirahat et yarın mutlaka uğra dedi, umarım bebiş iyidir, ağır bi iş de yapmıyom ki elimi hiç bişeye attığım yok hastaydım zaten haftasonu paso yattım bugün ayaklandım daha...

kızlar yaffff off ooff bugun kahverengi, biras kanlı akıntı başladı bende doktoru aradım bugün istirahat et yarın mutlaka uğra dedi, umarım bebiş iyidir, ağır bi iş de yapmıyom ki elimi hiç bişeye attığım yok hastaydım zaten haftasonu paso yattım bugün ayaklandım daha...

daha önceden akıntısı olan arkadaşlarım, bu konuda bilgi paylaşımına ihtiyacım var, ve biraz da morale...

iyi akşmlr kızlar.canım geçen hafta bendede oldu çok az bi kahverengi akıntı.temizlik yaptığımın ertesi günü sabah kalktığımda gördüm.bende panik yapmıştım.ama sonradan devam etmemesi ve kırmızı olmaması beni sevindirdi.ogün dinlendim bi dahada olmadı şükür.olsaydı dr u arayacaktım.sanırım biraz yorulduğum için oldu.çünkü düşük tehlikem yoktu bugüne kadar.hiç akıntımda olmamıştı.seninkide devam etmediyse ve ağrın yoksa merak etme bişey olmaz inşallah.bol bol dinlen

daha önceden akıntısı olan arkadaşlarım, bu konuda bilgi paylaşımına ihtiyacım var, ve biraz da morale...

canım benim adetimin ilk qününden beri sürekli kahve renqi akıntım qeliyor. korkma ama sürekli dinlenmen lazım dr banada yatış verdi kahve renqi akıntının sebebi düşük riski dmektir ama bunu yatarak ve ilaç kullanarak atlata bilirsin. herhanqi bir düşük riski için ilaç kullanıyor musun?

Back
X