2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha önceden akıntısı olan arkadaşlarım, bu konuda bilgi paylaşımına ihtiyacım var, ve biraz da morale...

benim geçen hafta kanamam oldu birden aktı dışardaydık
eve geldiğimde gördüm hemen doktoru aradım, akşam geç saatti
ertesi gün gel bakalım dedi, şükür bebek iyiydi, rahimde iki yerde kanama vardı, dinlen dedi, çok dışarı çıkma dedi,
ogünden sonra kanamam şükür devam etmedi

evet bende yerinde olsam qiderdim ama bende artık alışkanlık yaptı 2 qünde bir lekelenmem olduğu için ben qitmiorum artık ve dr da zaten taze kan qelmediği sürece lekelenmende bi sorun yok sadece düşük tehliken devam eder dedi

shark_11 sanada geçmiş olsun hatırlıyorum söylediğin zamanı ama o zamanda çok şaşırmıştım,
doktoru bile aramaman bana garip geldi açıkçası, böyle durumlarda doktorlar kesinlikle görmek istiyor anneyi, ve tabi ultrasonda bebeği, bişey yoksa bile ona göre ilaç veriyorlar,
mesela bana progestana yeniden başlattı ve eskiden kullandığımın 2 katı fazla dozda önerdi
bunlar ihmal edilmemesi gereken şeyler

feride sende yarın gidiyormuşsun zaten doktora inşallah güzel haberlerle dönersin

merhaba kizlar,gecmis olsun feridecim.insallah bebisde bisi yoktur.ama psikolojik de baski yapma kendine.umursama demiyorum ama cok kotu dusunmemeye calis.

sağol canım. bir iki damla olması ve bidaha olmaması yüzünden dr uma gitmedim.tam da 2. adet dönemimdi int.araştırdım bazılarında olurmuş böle birkaç ay tam adet döneminde.bir daha hiçbirimize olmaz inşallah.sağlıcakla bi gelseydi şu haziran .ooof ama çokk var daha..:nazar:

evet yaa vallahi bende haziranı biran önce iple çekiorumm.. bu arada qelenler hoşqeldiniz kızlarr kaydirigubbakcemile4

kızlar yaffff off ooff bugun kahverengi, biras kanlı akıntı başladı bende doktoru aradım bugün istirahat et yarın mutlaka uğra dedi, umarım bebiş iyidir, ağır bi iş de yapmıyom ki elimi hiç bişeye attığım yok hastaydım zaten haftasonu paso yattım bugün ayaklandım daha...

korkma feride hiçbirşey olmaz inşallah ama ihmal de etme
ben hamileliğimin başından beri kanamalarla yaşıyorum çok şükür bebekde sorun yok
bugün de doktora gittim herşey yolunda, sende içini ferah tut

ben de bugun poliklinige gittim kayit icin.orda da doktorum olacakmis.ozelde doktorumun yapmadiklarini bu dr yapti.cati muayenesi sanirim o,olcuyorlar orayi.bende kucuk cikti,normalin altinda.normal dogumda bebegin basi cikmaz ordan dedi ama yine de kontrol altinda olcaksin,cok kilo aldirmiycaz sana ve s.
kilom 43.5 cikti ama ayakkabi,elbise filanla.1 kiloyu ona cikiyorum kaldi 42.5.hamilelik basladiktan beri kustugum icin kilo vermisim.
sonra hepatit icin kan verdim o temiz cikti,bide bazi tahlillere bakildi cevap yarin olucak sanirim.
yarin da idrar testi,seker ve s testler yapilacakmis. ve kizar butun bu testlerin parasini devlet karsiliyormus.bedavadan yani.inanin bilmiyordum.cok sevindim.gerci ben bu testlerin hepsini yaptirmisdim ozelde ama kendilerinin yapmalari lazimmis.iste bole....

korkma feride hiçbirşey olmaz inşallah ama ihmal de etme
ben hamileliğimin başından beri kanamalarla yaşıyorum çok şükür bebekde sorun yok
bugün de doktora gittim herşey yolunda, sende içini ferah tut

aynen bende hamileliğimin ilk qününden beri lekelenmelerle yaşıyorum aslında çok sinirlerimi bozuyo ama bu durumun qeçmesini sabırla beklemekten başka çaremiz yok .. :çok üzgünüm:

uffffffff eşim aradı dükkanda çok iş varmış qeç qelicekmiş napıcam tek başıma sıkılıorum yaa :umursamaz:

aynen tatlı cadı benimkide ay sonu diye işi uzunmuş oda gecikicek..bende sıkıntıdan patlıorum

bebişlerimiz doğunca varya hiç aramayız kocişleri.. canımızda sıkılmaz . oynarız bebişlerimizle ilqileniriz ne qüzel yaaa

Artık İŞsİzİm

canimsin ya cok uzludum.bu zamanda issiz olmak zor.bizde de yalnizca esim calisiyor.ben hazir yiyenlerdenim.okuyorum cunku.bi de onun masrafi var.ust bas masrafi var garibim zar zor yetistiriyor.Allah yardimcimiz olsun hepimizin.

Back
X