2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar badem yağı eklemiş arkadaş karışıma ama badem yağı tüylendiriyor.aktarlar derneği başkanı vermişti bu tarifi ama esmerlere ve çok tüylü insanlarn badem yağı yerine başka bir yağ kullanmalarını sölemişti adını hatırlayamadım :(

ayy daemon şu senin kaynana delirtecek beni zaten.. durup dururken huzursuzluk cıkarıp duruyor..
bu arada aman aman maaşallah bebişe kocaman olmuş hadi hayırlısı bakalım.. oğluşun geliyo belki de

kızlar birşey sormak istiyorum aranızda evinde mikrodalga fırın kullanan varmı? biz haftasonu aldık süper pratik birşey ama tereddütte kaldım acaba zararı varmıdır diye? internette de net birşey bulamadım? siz bu konuda ne düşünüyorsunuz??
cok pratik bişey ama ürünü ısıtırken önünde durma sakın canım cok zararlıymış ışınları.

merhaba kızlar. ben pek bı keyıfsıızm. cok hats olduk kocişle sırayal yatıyoruz bı o bana bakıyo bı ben ona. uklacım haberlerımı yazmıs sıteye sagolsun.

dun aksam kayınvalıdemle atıstık bıraz abuk sabuk koustu telefonla esım yoktu gelınce soledım ona o da sıkıldım artık hangınızle ugrasayım dıyınce bende ıyıce hasta oldum sınırden sesım kısıldı esımlede butun aksam ve gece konusmadım. sonra gece bı ara yıne yanasırken dedımkı coucugumu sorunsuz bı hayata getırcem bu evın ıcıne en ufakta olsa sorun gırmeyecek buna ızın vermıyecem duydun mu benı dedım. egerkı zorla butun cabama ragmen zorla gırerse bu eve huzursuzluk kapı dısarı edıcem sakın aklından cıkarma dedım. o da sanırım o sıra hatasını anladı gozlerı doldu. sabahta kalkıp ıse geldık.

bu arada dun doktor erkege benzyo dedı. uclu testten sonra bellı olur kesın dedı. ama bızımkı dunde ıstenıldıgı gıbı durmadı bacaklarını bı acmadı bısey goremedık ama elını bır emmesı var öldurdu o halı benı sıpamın. bırde dun14+ 3 olmamıza ragmen 15+3 olarak cıktı doktorda maasallahı var oldugundan daha buyuk olcumlerde dedı.. buyuyor yavrucum..

ay canım benim ya
üzülme bu aralar şu kayınvaliden niye geliyor size anlamıyorum...
hani gelmeyecekti???
kıss maşallahhh büyümüş kereta desene gamyoncuiremsu

merhaba kızlar. ben pek bı keyıfsıızm. cok hats olduk kocişle sırayal yatıyoruz bı o bana bakıyo bı ben ona. uklacım haberlerımı yazmıs sıteye sagolsun.

dun aksam kayınvalıdemle atıstık bıraz abuk sabuk koustu telefonla esım yoktu gelınce soledım ona o da sıkıldım artık hangınızle ugrasayım dıyınce bende ıyıce hasta oldum sınırden sesım kısıldı esımlede butun aksam ve gece konusmadım. sonra gece bı ara yıne yanasırken dedımkı coucugumu sorunsuz bı hayata getırcem bu evın ıcıne en ufakta olsa sorun gırmeyecek buna ızın vermıyecem duydun mu benı dedım. egerkı zorla butun cabama ragmen zorla gırerse bu eve huzursuzluk kapı dısarı edıcem sakın aklından cıkarma dedım. o da sanırım o sıra hatasını anladı gozlerı doldu. sabahta kalkıp ıse geldık.

bu arada dun doktor erkege benzyo dedı. uclu testten sonra bellı olur kesın dedı. ama bızımkı dunde ıstenıldıgı gıbı durmadı bacaklarını bı acmadı bısey goremedık ama elını bır emmesı var öldurdu o halı benı sıpamın. bırde dun14+ 3 olmamıza ragmen 15+3 olarak cıktı doktorda maasallahı var oldugundan daha buyuk olcumlerde dedı.. buyuyor yavrucum..
sen üzme kendini şekerim çok geçmiş olsun bu arada iyi dinlen bari.

canım ya biriniz beni rahatlatsanıza:(((( şimdi bende bu kan pıhtılaşması olayından çok korkuyorum kıbrıs dayım yılbaşında Türkiyeye geleceğim oraad kontrole geleceğim bir türlü buraya güvenemiyorum. Ben trombosit değerim 489 çıktı ama doktorun herhangi birsey yapmadı bu değer tehlikeli mi değil mi sizlerin kaçtı ????? Çok tedirginim :((birde geçen hafta sonu ense kalınlığı filan ölçtü 3 farklı yerden 1.4--1--1.7 çıktı sorun yok dedi bu haftada detaylı ultrasonda kalp atışı ense kalınlığı tekrar ölçülecek ama kan testine gerek yok dedi sizdede böyle birşey oldu mu ? burada ki en iyi özel hastaneye gidiyorum ama okadar tedirgin geçiyor ki anlatamam ayın 5inde türkiyede Kontrol olacağım ama bu tedirgin bekleyiş beni deli ediyor

Lütfen bilgisi olan varsa bir şey yazsın:((

canım benim herşeyi takma kafana hastalık hastası olursun valla...

ben 3 bebek kaybettim onun için iğne verdi...senin bir sıkıntın yokmuş bak..hem bunun tahlili 3 ayda falan çıkıyo...trombosit sonucuna göre değil..hem dr bişey yok demiş rahat ol..ense kalınlığı 3ün altındaymış bak iyi işte ...

sağlıkla kavuşacaksın bebeğine canımbuna inan..:ecrin_bebek:

gelmıyorkı telefonda benı delı edıyor. esım hasta ya sankı ben hasta ettım gıtmesın ıse dıyo bende napıcaz ıse gıtmese kım bakıcak bıze dedım. o da dıyokı esım emınonunde calıısyro o pıs yere gıdıyo hasta oluyo oglum para daha mı onemlı zaten napıyosanız calıstıgınız parayı dedı. bende hergece dısarı cıkıp yıyoruz sonra parası zkalıyoruz dedım. az bıle soyledım.

sonra dun gece uyuyamadım dedı. noldu nıe uyumadım dedım ne dese begenırsınız. oglum hasta tabı uyuymama anne olmadıgın ıcın anlayamazsın sen dedı.. o kadının evı yakın olsaydı dun gıdıp cınayet ısleyecektım nerdeyse.. bıktımmm fena halde bıktım defolup gıtmek ıstıyorum cokk uzaklara

ben de haftasonu eminönüne gittim mısır çarşısına. Tüm aktarlarda çatlak için hangi yağları veriyorsunuz diye üşenmedim tek tek sordum. sonuç olarak katı kakao yağı susam yağı ve badem yağı çıktı. birde hindistan cevizi yağı diyorlar. ablam 2 doğum yaptı badem ve kayısı yağı kullandı çatlağı yok. ben kakao badem aldım kullanmaya başladım. bu arada göğüslerim çok sızlıyor geceleri uyuyamıyorum. şimdi de gözümü açamıyorum uykudan. Ne olacak bu halim yaa ..

kızlar birşey sormak istiyorum aranızda evinde mikrodalga fırın kullanan varmı? biz haftasonu aldık süper pratik birşey ama tereddütte kaldım acaba zararı varmıdır diye? internette de net birşey bulamadım? siz bu konuda ne düşünüyorsunuz??

canım ben 2-3 senedir kullanıyorum...daha önce araştırdım...net bir şekilde zararlıdır denilmiyor...yabancı sitelerde de baktım..orada drlar öyle zararlı olsa satılmasına izin verilmez diyormuş...
ben zaten kullanırken fişe talıyorum kullandığım süre 1 dk ancak oluyor sonra fişten çıkarıyorum...

gelmıyorkı telefonda benı delı edıyor. esım hasta ya sankı ben hasta ettım gıtmesın ıse dıyo bende napıcaz ıse gıtmese kım bakıcak bıze dedım. o da dıyokı esım emınonunde calıısyro o pıs yere gıdıyo hasta oluyo oglum para daha mı onemlı zaten napıyosanız calıstıgınız parayı dedı. bende hergece dısarı cıkıp yıyoruz sonra parası zkalıyoruz dedım. az bıle soyledım.

sonra dun gece uyuyamadım dedı. noldu nıe uyumadım dedım ne dese begenırsınız. oglum hasta tabı uyuymama anne olmadıgın ıcın anlayamazsın sen dedı.. o kadının evı yakın olsaydı dun gıdıp cınayet ısleyecektım nerdeyse.. bıktımmm fena halde bıktım defolup gıtmek ıstıyorum cokk uzaklara

ayy ne sinir şey ya bütün kaynanalar böylemi benimkide çok gıcık çok bilmiş şeyler.. :kızgın:

daemon canım geçmiş olsun
ama unutma ne kadar stres yaparsan o kadar çabuk hasta olursun
sakin ol boşver onlar seni deli edeceğine
sen deli ol da onlar senin kahrını çeksin
bu arada gözün aydın bebişin maşallahı varmış hadi hayırlısı

bilgiler için çok sağolun arkadaşlar opuyorumnanaktan ama bu alet bayağı bi işme yarayacak yerimseniben

canım geçmiş olsun...
kaynana kaynar kazana boşver..ben şimdimesafe koydum pek aramıyorum eşime de söledim sıkıntı istemiyorum..bebeğim stresten etkileniyo diye..oda annesini tembihliyor..ama yarın geliyor bakalım neler olucakl...laelaelaelaelae:oklava:kötükedihüso

bizde de kaynatam çok karışır iki kişi çalışıyorsunuz parayı ne yapıyorsunuz diye
o ara kaynanam atlar hemen sağolsun
sanane ya sen mi doyuruyorsun karınlarını ne karışıyorsun diye
allah razı olsun kaynanamdan ben çok memnunum anacım

kayınvalide değil kaynanaymış seninkisi ama ayrı evin sonuçta ne takıyorsun.kocan senden yanaysa seni dinliyorsa sinir yapma bebişinde ALLAH korusun sinirli olur.ben oğlumda yaşadım bunu gergindim çok bebeğede yansıdı bu.üzülme canım sen ALLAHa sığın takma milleti.

hişttt yapma böle hem kendini hem bebişini üzüyorsun :oklava:
bırak ne halivarsa görsün hiç konuşma bir süre, tlf açma o açarsada bırak eşin konuşsun niye sinirini bozmak için konuşuyorsun...

Canım bende de var, genelde donmuş gıdalarımı kapalı olarak çözdürmede kullanıyorum, yemek ısıtmada kolaylığı var 1 dk felan ama ağzı mutlaka kapalı olmalı
porselen veya cam kaplarda ısıt yemeklerini, ha birde sakın ekmek felan ısıtma kazık gibi oluyor bir dahada yenmiyor...

bende ekmek ısıtıyorum ama kazık gibi olmuyor çok sevdim ben...bide kapalı kaplarda ısıtmıyorum ben patlar falan diye bak yeni duydum..

tesekkurler arkadaslar. neysekı bebısım ıyı bu yetıyor bana. kayınvalıdem bı gelın sahıbı olamadan benı kaybettı bu gıdısle oglunuda kaybedecek ve hıc bı zamn benım cocugumda babaanne zevkını yasayamayack. buna ızın vermıycem o kadınla bır araya gelmıycem. bundan sonra aradıgındada acmıycam. bayramda gıtmedım ya aklınca ıntıkam alıyo bende el mı yaman bey mı yaman gorcez bakalım. esım cok ısterse annesıne gıder gelır ben evden cıarım annesını bıze davet eder ısterse ama ben o kadının yuzunu gormeyıp sesınıde duymıycam...

kayınpederımı aradım zaten bıktım artık dıye. o da takam kıızm duyma onu dedı ama nereye kadar

benim eşimin dayıları ikiz birde bir dayısının çocukları ikiz neymiş genetikmiş benimkide öyle olacakmış.. bayramda düşük tehlikem var diye izmire gidememiştik kayınvalidemler geldi.. sizin çocuk kesin ikizdir diyor ultrason fotosunu gösteriyorum anne diyorum bak ikiz değil bi tane işte diyorum yok yok o onun arkasına saklanmıştır diyor ve bu en basit örnek delimi ne...

Back
X