2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yılbasınd neler yapmayı dusunuosunuz kızlar.. dısarda gecırebılcegımı pek sanmıyorum ben uykusuzluga dayanamıyorum bıde mıllet eglenıcek cosacak ben bsey yapamıycam o yuzden dısarı cıkmaktan yana degılım.. napsakk yılbasında

mısır patlatıp meyve suyu içeceği sanırım :delphin: bir yere eğlenceye gidemeyiz benim durumdan dolayı.
evde otururuz kös kös

slm kızlar güzellik uykusundan uyandım ve bu arada neler konuşmuşsunuz bakayım dedim tek cadı kaynana bende değilmiş aman boşverin o zımbırtıları oğulları saadetli bir yuva kurmuş çomak sokmaya çalışıyorlar ama ben yinede kayın validemi zehirleyip öldüreyim diyorum ne dersiniz

ben zehırlemekten yana degılım ellerımle bogmallıyım:D

daemon kız nerelerdeydin bir gittin dahada yoktun geçmiş olsun canım ccccccc vitamini alın arkadaşlar sağlıklı olalım

daemon kız nerelerdeydin bir gittin dahada yoktun geçmiş olsun canım ccccccc vitamini alın arkadaşlar sağlıklı olalım

sagol cnaım ıyı hasta olduk vallahı bu kez.. halada devam edıyor. bu hafta sonuna ıyılesmem lazım vallahı cok caba harcıyorum ama bende bulantıda basladı ya 3 ay doldurduktan sonra sabaha kadar gunduz yedıklerım gerı gelıyo bogazım fena halde tahrıs oldu dunden berı konusamıyordum bugun ogleden sonra acıldı sesım

ben dovme yaptırdıgımda bılerek gostermedım ben ne yapsam o da yapıyor cunkı. gecen yıl saclarım turuncu ya benzer bı renktı. kayınvalıdem gordu begenmedı. bı hafta sonra tekrar gıttıgımızde onunda sacları benım sacımın bır ton koyusuydu..laelaelaelaelae

e pesss

ben zehırlemekten yana degılım ellerımle bogmallıyım:D

:lepi:ahada kızlar eşim mücdeli haber verdi uyandığımdan beri eşimi arıyorum meşgul meğer annesiyle konuşuyormuş grip olmuş umarım domuzz gribidir ama kayınpederime bulaştırmasın onu seviyorum görümceme bulaştırsınsırnaşık şey

daha neler...

kına gecemde hanı kırmızı bısey orterler ya gelıne. kayınvalıdemde kırmızı sal ortmustu omzuna benımkınden daha allı pulluydu.. =)

:lepi:ahada kızlar eşim mücdeli haber verdi uyandığımdan beri eşimi arıyorum meşgul meğer annesiyle konuşuyormuş grip olmuş umarım domuzz gribidir ama kayınpederime bulaştırmasın onu seviyorum görümceme bulaştırsınsırnaşık şey

hadi hayırlısı:roflol:

hamile hamile beddua etme kız bebiş

daha neler...

kına gecemde hanı kırmızı bısey orterler ya gelıne. kayınvalıdemde kırmızı sal ortmustu omzuna benımkınden daha allı pulluydu.. =)

seninki kaynana değil kumaymış resmen

slm kızlar güzellik uykusundan uyandım ve bu arada neler konuşmuşsunuz bakayım dedim tek cadı kaynana bende değilmiş aman boşverin o zımbırtıları oğulları saadetli bir yuva kurmuş çomak sokmaya çalışıyorlar ama ben yinede kayın validemi zehirleyip öldüreyim diyorum ne dersiniz

kaydirigubbakcemile3 olabilir aslında kökten kurtulursun ama bebişini düşün affet bağışla canını delikafadulden

daha neler...

inanmıyorum ya :bbo:

aynı dertten muzdarip birçok arkadaşımız varmış burda,
yine de daemon, ve benimkini liste başı, favori olarak gösteriyorum. :enbuyukkk:kötükedihüso

daemon, gel güzelim, burda halk oylamasına açalım kaynanalarımızı,
ikisi kapışırlar zamanın en çatlak kaynanaları yarışmasında. :hooray:
bakalım hangisi seçilecek.

hamile hamile beddua etme kız bebiş

seninki kaynana değil kumaymış resmen

bak nasıl anladı zeka küpüm benimm..

kayınpoederım ve kaynanam ayrılar. esım evlenınce kayınpederımıde bı daha goremdı halıyle. kayınoederım esım annesınde kalınca gıder gelırdı dugunden sonra goremeyınce bı daha cıldırdı ıste. bana hem oglunu hem eskı kocasını elınden aldıgım dusuncesıyle boel davranıyo.

inanmıyorum ya :bbo:

aynı dertten muzdarip birçok arkadaşımız varmış burda,
yine de daemon, ve benimkini liste başı, favori olarak gösteriyorum. :enbuyukkk:kötükedihüso

daemon, gel güzelim, burda halk oylamasına açalım kaynanalarımızı,
ikisi kapışırlar zamanın en çatlak kaynanaları yarışmasında. :hooray:
bakalım hangisi seçilecek.

:mymeka:

bebişin kaynansınıda eklmek lazım simnilcim.. ay boel anlatınca cok komık oldugunu farkettım catlak kadın yaaa..

bı kıtap yazabılırım heralde.. kaynanamın hünerleri:D

bak nasıl anladı zeka küpüm benimm..

kayınpoederım ve kaynanam ayrılar. esım evlenınce kayınpederımıde bı daha goremdı halıyle. kayınoederım esım annesınde kalınca gıder gelırdı dugunden sonra goremeyınce bı daha cıldırdı ıste. bana hem oglunu hem eskı kocasını elınden aldıgım dusuncesıyle boel davranıyo.

demekki aşık hala eski eşine. üzüldüm bak şimdi kadına yaa. tüm erkeklerini almışsın elinden cadı gelin seni kaydirigubbakcemile3
ayy valla bizi böyle konuşuyoruz ya bizim gelinler bizi yerden yere vururlar ben söyleyeyim

bebişin kaynansınıda eklmek lazım simnilcim.. ay boel anlatınca cok komık oldugunu farkettım catlak kadın yaaa..

bı kıtap yazabılırım heralde.. kaynanamın hünerleri:D

feminist görümcemi unutmayın kız harbi çatlak dürzü aklınca aşık olarak evlenecek 3 defa nişan attı tutturmuş abimle yengemde 7 yıl sevgililerdi bende olucam kızım ne oluyon diye eşim geçirdi bitane aşık olma demiyoz ama senin aşkın akıllara zarar katil edecan beni her sana cici kız diyenin üstüne atlıyon lannn diye 2. geçirişi vardı tabi bende ohhları çekiyorum içimden delikafadulden

kızlarr ben çıktımmm kociş geldi almaya.. öpüyorum

Back
X