2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydııınnnnnnnnnn...
archimim bu arada ismin hiç de dansöz gibi değil..
sadece biras kafiyeli olmuş kız

günaydııınnnnnnnnnn...
archimim bu arada ismin hiç de dansöz gibi değil..
sadece biras kafiyeli olmuş kız

:roflol::roflol: kızlık soyadımı kullanmayınca dansöz ismi gibi. zaten eski soyadımı facebook da arkadaşlar bulsun diye yazdım
eski soyadım kısaldı azıcık o kadar.

:roflol::roflol: kızlık soyadımı kullanmayınca dansöz ismi gibi. zaten eski soyadımı facebook da arkadaşlar bulsun diye yazdım
eski soyadım kısaldı azıcık o kadar.

hahahahaah :roflol: :roflol: :roflol:

9,30 da toplantım var bir geleceğim gene 500 sayfa yazmış olacaksınız var ya
neyse toplantım bitsin acısını çıkaracağım

Günaydın kızlarrrr. Sanırım hasta oluyoryorum :( ama ben kaşındım 4 günde bir maça gidersen olacağı bu olur. Umarım başında atlatırım yoksa annem beni çiğ çiğ yer ben sana maça gitme demedim mi diye :)

Günaydın kızlarrrr. Sanırım hasta oluyoryorum :( ama ben kaşındım 4 günde bir maça gidersen olacağı bu olur. Umarım başında atlatırım yoksa annem beni çiğ çiğ yer ben sana maça gitme demedim mi diye :)

Ayıptır sorması ne maçına gidiyorsun?

:lepi:ahada kızlar eşim mücdeli haber verdi uyandığımdan beri eşimi arıyorum meşgul meğer annesiyle konuşuyormuş grip olmuş umarım domuzz gribidir ama kayınpederime bulaştırmasın onu seviyorum görümceme bulaştırsınsırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:

Ayıptır sorması ne maçına gidiyorsun?

Beşiktaşlıyım ben karı koca kombine biletlerimiz var her maça gidiyorum normalde. Ama bizim kombineler kapalı türbünde orda da ayakta seyretmek gerekiyo o yüzden hamiş olduğumu öğrendiğimden beri gitmiyodum sadece bir kere gitmiştim ama ondada 60. dakikada çıktım çok yoruldum. Fakat cuma ve dünkü maça benim hasta beşiktaşlı olduğumu bilen fox tv deki arkadaşlarım loca davetiyesi gönderdi (orası korunaklı ve konforlu koltukları var bide kalabalığın içinden çok geçmemiş oluyosun) bende tabi kurtlu peynir dayanamadım gittim. Ay çok soğuk değil diye bide ceketimi çıkarıp oturdum. Tam tüy diktim yani :)

zeynepcim sana da aferin valla.. şimdiden c vitaminine başla bence :içelim:

Beşiktaşlıyım ben karı koca kombine biletlerimiz var her maça gidiyorum normalde. Ama bizim kombineler kapalı türbünde orda da ayakta seyretmek gerekiyo o yüzden hamiş olduğumu öğrendiğimden beri gitmiyodum sadece bir kere gitmiştim ama ondada 60. dakikada çıktım çok yoruldum. Fakat cuma ve dünkü maça benim hasta beşiktaşlı olduğumu bilen fox tv deki arkadaşlarım loca davetiyesi gönderdi (orası korunaklı ve konforlu koltukları var bide kalabalığın içinden çok geçmemiş oluyosun) bende tabi kurtlu peynir dayanamadım gittim. Ay çok soğuk değil diye bide ceketimi çıkarıp oturdum. Tam tüy diktim yani :)

Bi alemsin, yani çocuk doğuştan Beşiktaşlı olacak...

Bi alemsin, yani çocuk doğuştan Beşiktaşlı olacak...

tabi canım bizim bebişin hiç kaçarı yok yavru kartal kendisi :) zaten bütün türübün tanıdı onu daha şimdiden :)
Özgecim başladım c vitaminine zaten benim portakalsız yapamayışım yüzünden çocuk turuncu çıkıcaktı biliyosunuz şimdi artık ne olur bilmem.
Öğlen bide ballı zencefil içerim akşamada atlatırım inşallah

Back
X