- Konu Sahibi daemon
- #9.961
malesef canım rekor 5 kilo ile melmea gibi gözüküyor
hadi ya,
ben onu kaçırmışım, bilmiyordum.:hooray:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef canım rekor 5 kilo ile melmea gibi gözüküyor
selam kızlar bende yeni katıldım aranıza merhabalar
selam kızlar bende yeni katıldım aranıza merhabalar
ben yaşadım canım ara ara da yaşıyorum tabi, bi ara fasulye tarzı baklagil yedimKızlar aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı? Ben günde en az 2 lt su içmeme rağmen, haftada ancak bir defa tuvalete gidebiliyorum o da nerdeyse yok gibi. Rekor herhalde bende şimdiden 5 kg aldım, 74 oldum![]()
kızlar bu arada 1000. sayfaya sağlam adımlarla ilerliyoruz valla
esmer cim merhaba tekrar evet ikiz olacak 14+3 teyiz suan hic bir sıkıntıarı olmadı bana simdiye kadar gayet iyi gecti yani ama bundan sonra ne olur bilmiyorum :)
bunda kaynanamın da payı var,
hakkını yemeyelim lülülülülülü
ay bende şu 14. haftaya geleyim ben de yürüyüşe başlayacam valla. olmuyo böylee..
hep otur otur..
zaten hissediyorum o halsizlik hallerim de gidiyor gibi..
işyerinde hep otur, löp löp ye alırsın tabi kilo..
bayram tatilinde hep gezdik kocişle, alışverişlerde yürüdük ettik aldıgımın yarım kilosunu vermiştim 2 günde valla..
her akşam 40-45 dk yürüsek yeter..
havalarda soğudu ama naapalım artık
ay bende şu 14. haftaya geleyim ben de yürüyüşe başlayacam valla. olmuyo böylee..
hep otur otur..
bayram tatilinde hep gezdik kocişle, alışverişlerde yürüdük ettik aldıgımın yarım kilosunu vermiştim 2 günde valla..
bende kilo almaktan azıcık korksam keşke. dün bir srü yemek yedim sonra eşime kızdım niye beni durdurmuyorsun diye. adam da neye uğradığını şaşırıyor. bi yemek al diye kızıyorum bi niye yedirdin diye kızıyorum.
ama ben bu hamileliği çok kilo ile tamamlayacak gibi duruyorum.
hep otur otur..