Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım sürpriz oldu bize de iki tane.
ben de eylul adını çok beğeniyorum ben de eylulde doğacak bebeğim olsa eylul koyarım diyodum :roflol::roflol:
yokk canımm benim yüzümm soyulmuo karıştı galiba kaydirigubbakcemile3 ben kusuorumm sadece kaydirigubbakcemile3
biz de haziran koyalım isimleri :roflol:
sen haziran ve temmuz koyarsın eylülcüm kaydirigubbakcemile3
sağar duymaz uydurur oldumkaydirigubbakcemile3 benim ne midem bulandı ne bişey bulansa yine bu kadar yemek yiyemezdim kaydirigubbakcemile3 iştahım fazlasıyla açık
kızlar ben badem yağı aldım en iyisi o diyolar
valla ben de bazen keske birazda olsa bulansaydı canım bişi istemeseydi diyorum ama iştah aldı başını gidiyor.. açlığa dayanamaz oldum yaa
imdaaaaaaaaaattttttttt akannehir
Eylülcüm, badem yağı kıl köklerini beslediği için kıllanma yapar diyorlar, haberin olsun
aaaa haberim yokdu saol canım o zaman ben de kakao yağı mı deniyim genelde hangisini kullanıyosun
Ben Lierac almayı düşünüyordum ama caymaya başladım. Kara veremiyorum Lierac mı alsam yoksa kakao yağı ve kayısı yapı mı kullansam diye CADIARZU
Ben duru koycam.KIZ OLURSA YANİ... OĞLAN OLURSA ARDA OLABİLİR. OĞLUŞUN ADI ARAS. ARDA ARAS UYAR Dİ Mİ[/QUOTE
benim eşimin adı ardahan...
o oğlu olursa arda olsun istiyor.. erkek olursa bizimki de büyük ihtimal arda olacak..
ama aras da güzelmiş ya, anlamı nedir aras ın?
Ben duru koycam.KIZ OLURSA YANİ... OĞLAN OLURSA ARDA OLABİLİR. OĞLUŞUN ADI ARAS. ARDA ARAS UYAR Dİ Mİ
Ben duru koycam.KIZ OLURSA YANİ... OĞLAN OLURSA ARDA OLABİLİR. OĞLUŞUN ADI ARAS. ARDA ARAS UYAR Dİ Mİ[/QUOTE
benim eşimin adı ardahan...
o oğlu olursa arda olsun istiyor.. erkek olursa bizimki de büyük ihtimal arda olacak..
ama aras da güzelmiş ya, anlamı nedir aras ın?[/QUOTE
Nehir ismi diye koymuştuk biz. bi de fonetiği hoşumuza gitmişti. ama bir de "buluntu- toprak altından çıkan tarihi kalıntı" gibi bi anlamı var galiba
Ben duru koycam.KIZ OLURSA YANİ... OĞLAN OLURSA ARDA OLABİLİR. OĞLUŞUN ADI ARAS. ARDA ARAS UYAR Dİ Mİ