2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım sürpriz oldu bize de iki tane.
ben de eylul adını çok beğeniyorum ben de eylulde doğacak bebeğim olsa eylul koyarım diyodum :roflol::roflol:

biz de haziran koyalım isimleri :roflol:

sen haziran ve temmuz koyarsın eylülcüm kaydirigubbakcemile3

yokk canımm benim yüzümm soyulmuo karıştı galiba kaydirigubbakcemile3 ben kusuorumm sadece kaydirigubbakcemile3

sağar duymaz uydurur oldumkaydirigubbakcemile3 benim ne midem bulandı ne bişey bulansa yine bu kadar yemek yiyemezdim kaydirigubbakcemile3 iştahım fazlasıyla açık

sağar duymaz uydurur oldumkaydirigubbakcemile3 benim ne midem bulandı ne bişey bulansa yine bu kadar yemek yiyemezdim kaydirigubbakcemile3 iştahım fazlasıyla açık

valla ben de bazen keske birazda olsa bulansaydı canım bişi istemeseydi diyorum ama iştah aldı başını gidiyor.. açlığa dayanamaz oldum yaa
imdaaaaaaaaaattttttttt akannehir

valla ben de bazen keske birazda olsa bulansaydı canım bişi istemeseydi diyorum ama iştah aldı başını gidiyor.. açlığa dayanamaz oldum yaa
imdaaaaaaaaaattttttttt akannehir

aynen benim de öyle ekmek makarna pilav da sevmem ama çok yorum kilo aldım 1,5 kilo diyolar ben 3 kilo aldım acaba ikiz diyemi anlamadım yoksa benim pis boğazlığımdan mı:dance:

Ben duru koycam.KIZ OLURSA YANı... OĞLAN OLURSA ARDA OLABıLıR. OĞLUŞUN ADI ARAS. ARDA ARAS UYAR Dı Mı

aaaa haberim yokdu saol canım o zaman ben de kakao yağı mı deniyim genelde hangisini kullanıyosun

Ben Lierac almayı düşünüyordum ama caymaya başladım. Kara veremiyorum Lierac mı alsam yoksa kakao yağı ve kayısı yapı mı kullansam diye CADIARZU

kızlar bi kaç saat sonra doktora gidicem ben çıkıyım artık tanıştığıma çok memnun oldum tekrar görüşürüz inşallah öptüm hepinizia.s.

Ben Lierac almayı düşünüyordum ama caymaya başladım. Kara veremiyorum Lierac mı alsam yoksa kakao yağı ve kayısı yapı mı kullansam diye CADIARZU

bana d dr bile lierac tavsiye etmişti ama bilmiyorum. belki de kullanmasm daha mı çok çatlıyacaktım acaba. yinede takrar ediyorum. kalıtsallığın payı çok büyük

Ben duru koycam.KIZ OLURSA YANİ... OĞLAN OLURSA ARDA OLABİLİR. OĞLUŞUN ADI ARAS. ARDA ARAS UYAR Dİ Mİ[/QUOTE

benim eşimin adı ardahan...
o oğlu olursa arda olsun istiyor.. erkek olursa bizimki de büyük ihtimal arda olacak..
ama aras da güzelmiş ya, anlamı nedir aras ın?

Ben duru koycam.KIZ OLURSA YANİ... OĞLAN OLURSA ARDA OLABİLİR. OĞLUŞUN ADI ARAS. ARDA ARAS UYAR Dİ Mİ[/QUOTE

benim eşimin adı ardahan...
o oğlu olursa arda olsun istiyor.. erkek olursa bizimki de büyük ihtimal arda olacak..
ama aras da güzelmiş ya, anlamı nedir aras ın?[/QUOTE

Nehir ismi diye koymuştuk biz. bi de fonetiği hoşumuza gitmişti. ama bir de "buluntu- toprak altından çıkan tarihi kalıntı" gibi bi anlamı var galiba

bugün iş miş yapamadım sayenizde. şu bilgisayarı alsak da evden katılsam aranıza. hakkımda daha hayırlı olşacak kanımca:1ninca:

iyi akşamlar kızlar isim muhabbeti başlamış :)) cinsiyetler bellimi

Back
X