2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaa çalışan herkes birer birer çıktı, ben hala buradayım :( Benim gibi hala çalışan var mı?

bende burdayım şekerim gerçi işim bitti eşimi bekliyorum. Ama bu genel bi durum değil genelde 8-9 dan önce çıkamam bu aralar işler hafif allahtan

vrdly canım tekstilin gözü kör olsun millet eve gider yemek yer caylarını içerken biz anaca gideriz eve ne iş yapıyorsun canım

bende burdayım şekerim gerçi işim bitti eşimi bekliyorum. Ama bu genel bi durum değil genelde 8-9 dan önce çıkamam bu aralar işler hafif allahtan

8-9 mu mızmızlanmam bir anda kesildi. Beterin beteri varmış. Normal zamanda sorun değil de hamileyken insan çalışmak istemiyor. En azından ben öyleyim. Ben de eve anca 8 gibi gidebiliyorum. Çok zor yaa trafik falan haşadı çıkıyor insanın

canım benım bende türkiyede tektilde planmada çalışıyordum her aksam mesai her akşam mesai SU UYUR TEKSTİLCİ UYUMAZ:))

Ayy bilirim bilmem mi, planlamada da çalıştım daha önce ama şimdi test yapıyorum kumaşların dayanıklılık haslık testleri fln.

benim kardeşte bir ara çalışmıştı lab da Primer de sonra ekotekse gidecekti çağırmışlardı vazgeçti öğretmenlik yapıyor en doğrusunu yaptın diyorum :)

kumaşmı baskıylamı ilgili canım

Hem kumaş hem baskı hem dikilide çekme akma yani görüntü ve daha neler neler. Bebekler için tükürük testi falan. O yüzden işin içinde olduğum için pazardan yada bilinmedik bi yerden bişey alıp çok zor giyerim malesef. Hadi kendim bişekilde zorda kalsam giyerim yine de bebeğime nasıl kıyafet giydircem bilmiyorum. Kumaşlardan neler çıkıyor bi bilseniz...

Hem kumaş hem baskı hem dikilide çekme akma yani görüntü ve daha neler neler. Bebekler için tükürük testi falan. O yüzden işin içinde olduğum için pazardan yada bilinmedik bi yerden bişey alıp çok zor giyerim malesef. Hadi kendim bişekilde zorda kalsam giyerim yine de bebeğime nasıl kıyafet giydircem bilmiyorum. Kumaşlardan neler çıkıyor bi bilseniz...

en kaliteli dediğimiz markalarda bile ne hileler yapılıyor üretim ayağında bir bilseniz:( bende örme (penye) kesim dikim imalat planlamasındaydım kesime almadan önce test filan yapılıyor lab gönderiliyor sonra malın sonlarına doğru okeyden geçmişse ne hileler dönüyor ahh ahh ben en sağlıklısı dal yaprak dönemiymiş diyom valla başka birşey demiyom:)

meslektaşlarım :) tanıştığımıza memnun oldum. Sonunda mesaimi tamamladım. Bikaç işim var onları da halledip istanbul trafiğine bırakıcam kendimi. Hepinize iyi akşamlar :1hug:

isimleri duymuştum özellikle ekonun

çok dikkat et gerçi kimyasallardan uzaksındır muhtemelen benim kardeş elyaf analizdeydi Kimya öğretmeni aslında kadınlar için özelikle kullanılan malzemelerin zararlarını duyunca meslekten vazgeçip öğretmenlik yaptı aman dikkat et veya o işi byapan arkadaşları uyar valla

meslektaşlarım :) tanıştığımıza memnun oldum. Sonunda mesaimi tamamladım. Bikaç işim var onları da halledip istanbul trafiğine bırakıcam kendimi. Hepinize iyi akşamlar :1hug:

canım dikkat et kendine kolay gelsin

en kaliteli dediğimiz markalarda bile ne hileler yapılıyor üretim ayağında bir bilseniz:( bende örme (penye) kesim dikim imalat planlamasındaydım kesime almadan önce test filan yapılıyor lab gönderiliyor sonra malın sonlarına doğru okeyden geçmişse ne hileler dönüyor ahh ahh ben en sağlıklısı dal yaprak dönemiymiş diyom valla başka birşey demiyom:)

:)) bence de dal yaprak güzel fikir :))

birinden diğerine transfer oldum yani ikisinde de bulundum..

:)) bence de dal yaprak güzel fikir :))

birinden diğerine transfer oldum yani ikisinde de bulundum..

ıts de sanırım sevda çınar kanar ın eşi var sanırım ilker kanar selamlar:) sgs dede sevim alpar vardı sanırım cıktı ayyy cok sevındım meslektaş bulmak çok güzelmiş ya

Back
X