2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa yine sustu herkes yeni gelenlerde eskileri okuyo herhalde kimseden ses çıkmıyor :)

slm kızlar..nasılsınız..
geçmiş ne kadar çok yine...kayınvaldemler geldi giremedim nete bugün...

Kızlar ben geldim sizi merakta bırakmadan hemen yazayım dedim .Maaşallah herşey yolundaymış bebiş gayet iyi herşeyi süper gördüm dedi doktor. Bu arada Kız annesi oluyorum sanırım :) Sanırım diyorum çünkü benim utangaç minnoşum bacaklarını açmamak için direndi doktor büyük ihtimalle kız dedi iki hafta sonra kontrolümüz var onda kesin söylerim dedi bakalım hayırlısı.

Canım gözün aydın hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına almakta nasip olur ben de çok merak ediyorum cinsiyetini hayırlısı artık 2 hafta sonra kontrolüm var onda öğreniriz büyük ihtimal

merhaba kızlar nasılsınız

pazartesi ikli testimi yaptırdım ultrason ölçüleri iyi çıktı yarında büyük ihtimal kan çıkıp iksini yorumlayacaklar bebiş cinsiyetini dr dikkatli bakarsak anlarız dedi ama malesef hiç hareket etmedi yan duruyordu hoş dr da hareket etmesini sağlamadı ikli test için çok uygun pozisyonda dedi sanırım bozmak istemedi şekerimin çok yüksek olduğunu söyledi şu a diyet yapıyorum hamile hamile :(

geçmişolsun zeyhat inşallah kan sonuçlarındada bisorun çıkmaz ense kaınlığın iyii ise gerisini meraketme zaten canım bende kendi kendime yapıyorum o diyeti 4 ay olucak nerdeyse hala herşeyi yiyemiyorum doğru dürüst boşver kafaya takama ne güzelişte fazla kiloalmayız bebiş büyür ama sen merak etme

merhaba kızlar nasılsınız

pazartesi ikli testimi yaptırdım ultrason ölçüleri iyi çıktı yarında büyük ihtimal kan çıkıp iksini yorumlayacaklar bebiş cinsiyetini dr dikkatli bakarsak anlarız dedi ama malesef hiç hareket etmedi yan duruyordu hoş dr da hareket etmesini sağlamadı ikli test için çok uygun pozisyonda dedi sanırım bozmak istemedi şekerimin çok yüksek olduğunu söyledi şu a diyet yapıyorum hamile hamile :(

Canım öncelikle ikili test iyi çıkmış çok sevindim şeker için ne yemiyosun mesela neler yasak etti dr senin hamilelik şekeri denilen şey mi yüksek normalde böyle bir problemin var mıydı

yok canım zynpmrt arkadaşımızın kızı olucakmış ben daha öğrenmedim canım inş 2 hafta sonra hayırlısı bakalım...

Canım öncelikle ikili test iyi çıkmış çok sevindim şeker için ne yemiyosun mesela neler yasak etti dr senin hamilelik şekeri denilen şey mi yüksek normalde böyle bir problemin var mıydı

yoktu canım öncesinde şekerim hamile kalınca çıktı dr um bu çocuğu doğururum şekerden kurtulurum diye düşünme dikkat etmezsen doğumdan sonra kronik şeker hastası olursun dedi. Şeker ve hamur işleri yasak.

Mesela geçenlerde kahve içtim şekerim 180 oldu 200 lerde insülün gerekiyor bugün öğlen lahmacun yedim üstüne 5 bardak su içtiğim halde 170 i gördüm sanırım sadece sebze yemem gerek ekmeksiz

Merhabalr arkadaŞlar sıze Çok kÖtÜ bır haberım var malesef dÜn bebeĞımın kalbı durdu bugÜnde bebeĞımı benden alıp kopardılar Çok mutsuzum ÜzÜlÜyorum ama bır yandanda kendımı ıyı hıssetmeĞe ÇalıŞıyorum allah hepınızı korusun bebeklerınızı kucanıza almayı nasıp etsın hepınız kendınıze ıyı bakın arkadaŞlar :((

hehehehehehe amann üsttekin, okumuşum canımkusura bakmaaman kafa kalmadıkibuğün çok yoruldum heralde ondan :)) benimde3 hafta sonra belliolucak ama benim içimde erkekolucağına dair büyük bir his var kızsa büyük sübriz olucak bana :))kaydirigubbakcemile5

geçmişolsun zeyhat inşallah kan sonuçlarındada bisorun çıkmaz ense kaınlığın iyii ise gerisini meraketme zaten canım bende kendi kendime yapıyorum o diyeti 4 ay olucak nerdeyse hala herşeyi yiyemiyorum doğru dürüst boşver kafaya takama ne güzelişte fazla kiloalmayız bebiş büyür ama sen merak etme

ultrasın iyi dedi canım dr inşllah bunda sorun çıkmaz zaten çok sorunlu geçiriyorum allahtan bebek iyi şeker çok yükselince allah korusun bebk ölüyomuş karında benim geçenlerde 250 oldu o an bişey olmuşmudur yada sonrasında şeker yükselip bir an bişey yapmışmıdır diye çok korkuyordum allaha şükür kalbi atıyordu o kadar rahatladımki anlatamam

Merhabalr arkadaŞlar sİze Çok kÖtÜ bİr haberİm var malesef dÜn bebeĞİmİn kalbİ durdu bugÜnde bebeĞİmİ benden alıp kopardılar Çok mutsuzum ÜzÜlÜyorum ama bİr yandanda kendİmİ İyİ hİssetmeĞe ÇalıŞıyorum allah hepİnİzİ korusun bebeklerİnİzİ kucanıza almayı nasİp etsİn hepİnİz kendİnİze İyİ bakın arkadaŞlar :((

çok üzüldüm inşallah bu dönemi çabuk atlatırsın dediğin gibi güçlü olmaya çalış tekrar kendini hazır hissetiğin zaman bebebğin gelir ve bu kez annesini üzmez

Merhabalr arkadaŞlar sİze Çok kÖtÜ bİr haberİm var malesef dÜn bebeĞİmİn kalbİ durdu bugÜnde bebeĞİmİ benden alıp kopardılar Çok mutsuzum ÜzÜlÜyorum ama bİr yandanda kendİmİ İyİ hİssetmeĞe ÇalıŞıyorum allah hepİnİzİ korusun bebeklerİnİzİ kucanıza almayı nasİp etsİn hepİnİz kendİnİze İyİ bakın arkadaŞlar :((

canım benim çok üzüldüm şimdi ya Allah sabır versin

arkadaşlar slm.dişlerimden çok çekiyorum.diştlerim ağrıyor.bugünde dişimdeki kaplama düştü.3 aydan sonra diş tedavisi olabilirsiniz dio drlar ama korkuyorum.c.tesi doktorumla randevum var bakalım yaptır derse yaptırıcam.sizlerde diş sorunu yaşıyormusunuz?ben hamilelikden önce hiç yaşamıyordum.

Canım çoook geçmiş olsun .çok üzüldüm ALLAh yardımcın olsun

Back
X