Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben geldim sizi merakta bırakmadan hemen yazayım dedim .Maaşallah herşey yolundaymış bebiş gayet iyi herşeyi süper gördüm dedi doktor. Bu arada Kız annesi oluyorum sanırım :) Sanırım diyorum çünkü benim utangaç minnoşum bacaklarını açmamak için direndi doktor büyük ihtimalle kız dedi iki hafta sonra kontrolümüz var onda kesin söylerim dedi bakalım hayırlısı.
iyi akşamlar kızlarrr
esra gözün aydın canım çoksevindim senin adına kaç haftalıklsın sen şuanda
merhaba kızlar nasılsınız
pazartesi ikli testimi yaptırdım ultrason ölçüleri iyi çıktı yarında büyük ihtimal kan çıkıp iksini yorumlayacaklar bebiş cinsiyetini dr dikkatli bakarsak anlarız dedi ama malesef hiç hareket etmedi yan duruyordu hoş dr da hareket etmesini sağlamadı ikli test için çok uygun pozisyonda dedi sanırım bozmak istemedi şekerimin çok yüksek olduğunu söyledi şu a diyet yapıyorum hamile hamile![]()
Canım öncelikle ikili test iyi çıkmış çok sevindim şeker için ne yemiyosun mesela neler yasak etti dr senin hamilelik şekeri denilen şey mi yüksek normalde böyle bir problemin var mıydı
geçmişolsun zeyhat inşallah kan sonuçlarındada bisorun çıkmaz ense kaınlığın iyii ise gerisini meraketme zaten canım bende kendi kendime yapıyorum o diyeti 4 ay olucak nerdeyse hala herşeyi yiyemiyorum doğru dürüst boşver kafaya takama ne güzelişte fazla kiloalmayız bebiş büyür ama sen merak etme
Merhabalr arkadaŞlar sİze Çok kÖtÜ bİr haberİm var malesef dÜn bebeĞİmİn kalbİ durdu bugÜnde bebeĞİmİ benden alıp kopardılar Çok mutsuzum ÜzÜlÜyorum ama bİr yandanda kendİmİ İyİ hİssetmeĞe ÇalıŞıyorum allah hepİnİzİ korusun bebeklerİnİzİ kucanıza almayı nasİp etsİn hepİnİz kendİnİze İyİ bakın arkadaŞlar(
Merhabalr arkadaŞlar sİze Çok kÖtÜ bİr haberİm var malesef dÜn bebeĞİmİn kalbİ durdu bugÜnde bebeĞİmİ benden alıp kopardılar Çok mutsuzum ÜzÜlÜyorum ama bİr yandanda kendİmİ İyİ hİssetmeĞe ÇalıŞıyorum allah hepİnİzİ korusun bebeklerİnİzİ kucanıza almayı nasİp etsİn hepİnİz kendİnİze İyİ bakın arkadaŞlar(