2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dr.bana normal folik asiti bıraktırdı onun yerine multi vitamin verdi içinde varmış folikte.
bende hamile kalmadan 2ay önce başlamıştım içmeye.hemende ilk denemede hamile kaldım:kedi:

2 senedir herkes bebeğine nehir ismini koyuyor. Yıllar sonra ayşe ya da zeynep gibi çok olacak bu isim de sanırım. Ben şahsen az olan isimleri daha çok seviyorum. Gerçi tüm isimler çok güzel ama nadir bulunan isimler çok daha güzel bence

kız kim nehir koyuyoo gebertirim :oklava:
ben de cevremde hiç yok az kullanılan bi isim diye kızım olursa onu koymaya calışıyorum.. aa o kdr coksa ben de koymam ayoooll..
kızlar çok mu var cevrenizde bebek olan nehirr..
öyleyse direkt çıkarırım listemden

figenk canım çok çok üzüldüm.. Allah sabır versin..
insallah en kısa zamanda atlatırsın ve en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın..

bende folik asit içiyyoum günde iki tane bir tanede megadyn içiyorum ondan hızla kilo alıyorum

Selam kızlar içinizdedomuz gribi aşısı olan var mı?Benim doktorum aşı olmamı öneriyor hamileler herkesten 5 kat daha fazla etkileniyormuş özellikle son üç ayda bu virüse yakalanırsak çok tehlikeli olabilirmiş.Ben başta düşünmüyordum taki 2 gün önce 29 yaşında gencecik kuzenim domuz gribinden vefat edene kadar:((Hiç bir kronik rahatsızlığı yoktu kuzenimin çok sağlıklıydı.1hafta içinde yenildi bu hastalığa .Allah kimselere yaşatmasın:(

Selam kızlar içinizdedomuz gribi aşısı olan var mı?Benim doktorum aşı olmamı öneriyor hamileler herkesten 5 kat daha fazla etkileniyormuş özellikle son üç ayda bu virüse yakalanırsak çok tehlikeli olabilirmiş.Ben başta düşünmüyordum taki 2 gün önce 29 yaşında gencecik kuzenim domuz gribinden vefat edene kadar:((Hiç bir kronik rahatsızlığı yoktu kuzenimin çok sağlıklıydı.1hafta içinde yenildi bu hastalığa .Allah kimselere yaşatmasın:(

başın sağolsun allah rahmet eylesin
banada dr yaptır kesinlikle dedi yarın araştırıp pazartesi yaptıracağım

başın sağolsun. allah ailesine sabır versin. valla ben hala tereddütlüyüm bu aşı yüzünden
hamile olmasam neyse de karnımdaki bebeğe birşey olsa daha çok üzülürüm

Kızlar ben geldim herkes gitmiş:(
Bugün benimde doktorum kesinlikle aşı olmam gerektiğini söyledi. Bende bir hafta içinde yaptırıcam.

Figenk canım çok üzüldüm Allah sana sabır versin umarım bir an önce yeniden bebişin olur sağlıkla inşallah.
Nergiscim seninde başınsağolsun Allah sabır versin.

Merhabalr arkadaŞlar sİze Çok kÖtÜ bİr haberİm var malesef dÜn bebeĞİmİn kalbİ durdu bugÜnde bebeĞİmİ benden alıp kopardılar Çok mutsuzum ÜzÜlÜyorum ama bİr yandanda kendİmİ İyİ hİssetmeĞe ÇalıŞıyorum allah hepİnİzİ korusun bebeklerİnİzİ kucanıza almayı nasİp etsİn hepİnİz kendİnİze İyİ bakın arkadaŞlar :((

ayy canımm çok geçmiş olsun , allah sana sabır versin. üzülme bundan sonra sağlıklı bebeklerin olur. biliyorum biz ne desek boş, ama kendini de fazla yıpratma

Merhabalr arkadaŞlar sİze Çok kÖtÜ bİr haberİm var malesef dÜn bebeĞİmİn kalbİ durdu bugÜnde bebeĞİmİ benden alıp kopardılar Çok mutsuzum ÜzÜlÜyorum ama bİr yandanda kendİmİ İyİ hİssetmeĞe ÇalıŞıyorum allah hepİnİzİ korusun bebeklerİnİzİ kucanıza almayı nasİp etsİn hepİnİz kendİnİze İyİ bakın arkadaŞlar :((

Canım çok üzüldüm Allah sabırlar versin eşinle sana sağlık versin inş gene olur .Hayırlısı demekten başka yapabilecek birşey yok ne yazık ki çok aciziz ...

günaydın kızlaaarrr...
off saat 7.30 a yine toplantı koymuslardı yaaa... yine uyuyamadık..
ama neyse ki kahvaltılıydı, bütün kahvaltılıkları sömürdüm delikafadulden

günaydın kızlaaarrr...
off saat 7.30 a yine toplantı koymuslardı yaaa... yine uyuyamadık..
ama neyse ki kahvaltılıydı, bütün kahvaltılıkları sömürdüm delikafadulden

sabah sabah ne toplantısı yahu. rüyalarınızı mı yorumluyorsunuz o saatte.

Back
X