2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uklacım canını sıkma bende dün senin yaşadıklarını yaşadım bir süredirde rahmimde gerilmeler ve kasıklarımda ağrı hissediyorum ara ara. Benimde kontrolüm cuma günüydü dayanamayıp dün gittim doktora. Bebiş gayet iyiymiş o kasılma gerginlik ve ağrılarda rahim büyüdüğü için oluyormuş. Çok normalmiş. Seninde bebişin gayet iyidir annesi o dünyanın en güvenilir yerinde biliyosun sen içini ferah tut.

benim de ağrım oluyordu karnımda.. ben de korkmuştum.. demekki büyüdüğü için oluyormuş rahim iyi bari sevindim..
uklacım sen de korkma, hepimiz zaman zaman cok üzülüyoruz ağlıyoruz..
o yuzden bişi olmaz..
ama tedirginsen git tabi..
ben de bir kere kocam kedimi ensesinden tutup kaldırdı diye (yavrumu o halde öyle çaresiz görünce içim parçalandı nedense) tam bir saat hıçkıra hıçkıra ağladım..
oluyo işte böle bazen duygusal gerilimler..

geçmiyor canım ama bir ara indirim yapıyorlardı diye biliyorum. Ataşehir memorialin yakınında acıbadem ve jhon hopkins polikliniğide var diye kalmış aklımda. Senin iş yerin ne tarafta.
ya benim şirket sarıgazi tarafında ama ataşehire yakın sayılırım arabayla..15 dk felan

günaydın kızlarrrr

Figen canım çok üzüldüm Allah sabırlar versin diyorum inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın..
Nergiscim sizinde başınız saolsun çok acı bir durum.. Allah geride kalanlarına ömür versin...

ya kızlar dün akşam ben tvde şu ölen askerleri seyrederken çok üzüldüm ağladım birde biliyorsunuz dün iş yerinde çok sıkıldı canım, akşam ben üzülüp ağlayınca garip kasılmalarım oldu karnımda
eşimde keşke izlemeseydin niye böle oldun kendini çok kastın dedi ama resmen yarım saat huzursuz ve ağrılı oturdum kanepede, bebeğime bişeymi oldu acaba diye kendimi alamıyorum
sabah gerçi bulantım vardı ama tabi eskisi kadar yoğun bulantılar yaşamıyorum, tedirginim 2 li teste gittiğimizde geçen hafta bebeğim çok sağlıklıydı bişey yoktur dimi kızlar dr randevum p.tesi olucak 3 gün var işte neyapcam bilemiyrum şimdi iş yerindeyim işyerimde merkeze uzak neyapsam acaba:sinifsinif:

canım telaşlanma.yoktur bişi inşallah.rahim büyümesinden kaynaklıdır belki o kasılmalar.hepimizde zaman zaman benzer kasılma ve ağrılar oluyor.ama çok huzursuz isen git doktora,için rahatlasın

ya benim şirket sarıgazi tarafında ama ataşehire yakın sayılırım arabayla..15 dk felan

Hisar ve erdem hastaneleri vardı hani dedim memoriale göre daha ucuzdur diye ikinci köprü yolunda otoban kenarında hani belki orayada gidebilirsin diye aklıma gelmişti.Gitmeye karar verirsen muhakkak hangisine gideceksen önceden telefon aç doktor olmayabilir yada müsait olmayabilir birde öğle saatine denk getir böylece işyerinde problem olmaz. Ama bence sen içini rahat tut kuşum yoktur bebişinin bişeysi

Son düzenleme:
evet mikro ile oldu ilk denememizde tuttu sükürler olsun :)

Sormamın sebebi hani doğal ve tek yumurta ikiziyse diye onların cinsiyetleri aynı oluyor ya. Ama ayrı yumurta ikiziyse cinsiyetleri farklı olabiliyor diye . Allah kalbine göre versin canım . Fazla uğraştırmadan olmuş bebişlerin umarım sonuna kadar böyle gider sağlıkla alırsın kucağına.

Hisar ve erdem hastaneleri vardı hani dedim memoriale göre daha ucuzdur diye ikinci köprü yolunda otoban kenarında hani belki orayada gidebilirsin diye aklıma gelmişti.Gitmeye karar verirsen muhakkak hangisine gideceksen önceden telefon aç doktor olmayabilir yada müsait olmayabilir birde öğle saatine denk getir böylece işyerinde problem olmaz. Ama bence sen içini rahat tut kuşum yoktur bebişini bişeysi
hisar da benim eski hastanem kaydirigubbakcemile3
hisara gideceksen ayşe kara vardır ona git.. randevu yo derlerse ısrar et aradan alın acil olabilir durumum fln de, zorla biraz çirkeflik yap kaydirigubbakcemile3
alırlar eşşek gibi kaydirigubbakcemile3

yine almazlarsa bana söyle, ben orayı arar aldırırım zorla

memorial ve john hopkins i aradım acil muayeneleri 170 tl miş
tabii ssk anlaşamaları yok,

günaydın kızlarrr... yine iş başı.. ofyaa bide su kusmalrm bulntılrm tamameen bıtsedee:(

hisar da benim eski hastanem kaydirigubbakcemile3
hisara gideceksen ayşe kara vardır ona git.. randevu yo derlerse ısrar et aradan alın acil olabilir durumum fln de, zorla biraz çirkeflik yap kaydirigubbakcemile3
alırlar eşşek gibi kaydirigubbakcemile3

yine almazlarsa bana söyle, ben orayı arar aldırırım zorla
bi bakayım canım,

erdem i çok tavsiye etmiyorum kızlar bu arada haberiniz olsun..
oraya da danışmanlık veriyorum da ordan biliyorum :kedi:
ay yalnız farkettim de sağlık sektörünü ele geçirmişim :kedi:

qünaydın haziran anneleriiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

erdem i çok tavsiye etmiyorum kızlar bu arada haberiniz olsun..
oraya da danışmanlık veriyorum da ordan biliyorum :kedi:
ay yalnız farkettim de sağlık sektörünü ele geçirmişim :kedi:

Bende nedense erdem - hisar- medical park- medicana- hospitalyum-medipol gibi hastanelere hiç güvenmiyorum. Ama bunların içinde tercih yapmam gerekirse medicalpark yada hisarı seçerdim herhalde

Bende nedense erdem - hisar- medical park- medicana- hospitalyum-medipol gibi hastanelere hiç güvenmiyorum. Ama bunların içinde tercih yapmam gerekirse medicalpark yada hisarı seçerdim herhalde

evet bende de öyle bir kanı var. hisar da calışmadan önce de öyle düşünüyordum ama hisar gerçekten A sınıfı ve doktorlarının da çoğu iyi.. yani birkaç tane iyi olmayan var onları da biliyom ben..
işte kadın doğum ayse kara süperdir, o yuzden onu tavsiye ettim bende..

ama tabi bi acıbadem bi memorial olamaz orası da hiçbir zaman..

benim abim medipolde dr canım daha öncesinde alman hastanesinde ve siyamiersekde çalıştı ,
medipolde hiç bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım (abim yokkende)
kadın doğumda hakan apaydın var o çok iyi bir dr,
erdem ve hospitalyumu bende beğenmiyorum.

off hala tedirginliğim geçmedi önce bi abimi arasam :(

uklacım o kadar korkma canım ya, sen tedirgin oldukca içerde bıdık da tedirgin oluyordur gevşe biraz..

benim de karnımın alt tarafında bıçak saplanmış hissi oluyor ara ara, yatakta dönerken veya hızlı hareketlerde uzun süre ağrı kalıyor. Bir de dün gece kızımı tuvaletten yatağına kucaklayayım dedim 19 kilo eşek sıpası yatağına bıraktığımda birden sancı girdi. yatağa zor attım kendimi bi 10 dk. filan sürdü sanırım. Çok korktum bişey olmuşsa diye sabaha kadar tedirgin yattım. Ama sabah her hangi bir lekelenme ve devam eden bir ağrı yoktu. Sanırım bişey olmamıştır di mi? Olsaydı kanama filan olurdu. Artık kızımı kucağa almamalıyım sanırım.

benim abim medipolde dr canım daha öncesinde alman hastanesinde ve siyamiersekde çalıştı ,
medipolde hiç bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım (abim yokkende)
kadın doğumda hakan apaydın var o çok iyi bir dr,
erdem ve hospitalyumu bende beğenmiyorum.

off hala tedirginliğim geçmedi önce bi abimi arasam :(

ara bence hem belki iş çıkışı gel der rica eder hastanedekilerden ayarlar geç vakite.

bu arada benimki tamamen ön yargı belkide ben bu hastanelerin hiçbirine gitmedim ne ziyaretçi olarak nede hasta olarak bu sadece bendeki imajları yani. mesela ben şifa hastanesine ve acıbademdeki acıbadem hastanesinede çok güvenmem. bende biraz fazla paranoyağım sanırım :) ben herzaman doktoru araştıtrırım ve doktorum çapa yada cerrahpaşa kökenli olması benim hep tercih sebebim olmuştur. ama bunlar için hiç mantıklı bi açıklamam yok tamamen içgüdüsel yani

Back
X