2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk canlarımmmmmmm opuyorumnanaktan

şükür işte iyiyim..kayınvaldemler geldi ..onlarla vakit geçirioz...

bende hep erkek hissediyordum, şimdi niyeyse kız hissediyorumm yaaa akannehir

selam kızlar, geçmiş oku oku bitmedi,
cosmo hayırlı olsun canım kızın olcakmış
bakalım biz ne zaman öğrenceğiz

isim konusunu çok düşünmedim ama kızım olursa Beril koyabilirim, değerli maden anlamındaymı, mavi pırlanta demek sanırım, çok hoşuma gitti, geçen eşimede sordum sence nasıl diye oda beğendi
bakalım cinsiyet belli olsunda

ıki bebek battaniyelerinin altında oynuyorlarmış. biri diğerine sormuş sen kız bebekmisin erkek bebekmi diye. öteki bebek de bilmiyorum peki nasıl öğrenicez demiş. bizimkiside ben biliyorum akıllım demiş ve kafasını öteki bebeğin battaniyesinin altına sokmuş 2-3 saniye sonra gülümseyerek çıkmış ve sen kız bebeksin ben erkek bebeğim demiş. öteki bebekte peki nasıl anladın diye sormuş. bizimkiside senin patiklerin pembe benimkileri mavi demiş.

isim konusunu çok düşünmedim ama kızım olursa Beril koyabilirim, değerli maden anlamındaymı, mavi pırlanta demek sanırım, çok hoşuma gitti, geçen eşimede sordum sence nasıl diye oda beğendi

ÇOK GÜZEL BİR İSİM AMA PİRİLİ ÇAĞIRIŞTIRIYOR :uhm:

berilde güzel isim begüm ile betül ü de severim.
ama şimdiden hiç isim düşünmedim ben yaa. kesin doğana kadar isim bulamam çocuğa

Öğretmen okulunu yeni bitiren bir öğretmen tayin olduğu köye giderken bir yörük köyüne misafir olmuş. Konakladığı evin beyi, kendisine her türlü ikramda bulunmuş. Ağırlamış ve sohbetinden pek hoşnut kaldığı için ona demiş ki:
-Oğlum, ben seni çok beğendim. Sana bir armağan vermek istiyorum. Bir atım, bir tazım, bir de çok güzel bebeğim var. Hangisini istersen al, senin olsun.
-Atım var, bekarım bebeğe bakamam ama avı çok severim. Tazı işime yarar, onu almak isterim.
Yatma zamanı gelince yörük beyi tekrar konuşmuş:
-Gece yatıracak iki odam var. Yalnız birinde sandıklar duruyor, birinde de bebek yatıyor. Hangisini istersen yatağını oraya serelim.
Öğretmen, bebeğin gece uyanıp ağlayarak uykusunu kaçırmasından korktuğu için sandık odasında yatmak ister
Sabah erkenden kalkan genç, kahvaltıdan sonra, yörük beyine veda etmiş, tazısını almış, atına binmek üzere avluya çıkmış. Bir de bakmış, mükemmel güzellikte bir kız, kuyudan su çekiyor. Yanına yaklaşıp sormuş:
-Kız, senin adın ne?
-Bebek..

cosmoooo kızın olucakmış tebrikler....pembişşşş...:))

beril ismini bende çok seviyorum ama eşim piril diye dalga geçiyo....:((((

Ben artık o hurafelere inanmıyom kuzum be :sm_confused:
Kız geç belli edermiş kendni, yok efendm sağda erkek olurmuş, yok kız uyku yorgunluk yaparmış
ye tatlıyı doğur atlıyı
pöfffffffffffffffffffff laelaelaelaelae

Kız cosmopoli, kız anası seni.
bi de dünür olacaktık yani.
ben sana demedim mi, ispatla öyle gel kızımı istemeye diye.
Canım benim, hayırlı olsun.
Allah hayırlı evlat versin.
Dünürlük, sonraki çocuklarımıza kısmetse zemuszemus

bebişleri belli olanlar, daemona özelden yavrularınızın kız-erkek olduğunu atınki listeye işlesin.
Bilen çok kişi var ama daha 4 kişi listede.

Valla uklacım öle söleme, alışması zor oluyo aksi olunca kaydirigubbakcemile3
bana burda herkez erkek senin bebeğin dedi, rüyamda oğlum olmuş ismini koyuyodum falan kaydirigubbakcemile3
beynime öle empoze olmuş dr kız diyince hönk falan oldum akannehir
yürü git len ii bak falan diyesim geldi kaydirigubbakcemile3
Şimdi kız diyom bu defada belki değişir daha çok erken diyolar kaydirigubbakcemile3

bende hep erkek hissediyordum, şimdi niyeyse kız hissediyorumm yaaa akannehir

ÇOK GÜZEL BİR İSİM AMA PİRİLİ ÇAĞIRIŞTIRIYOR :uhm:

ilahi bebiş nerden aklına geldi
en iyisi çocuğun adını bebek koymak. az büyüyünde çocuk deriz. aklı başına gelince de kendi seçsin istediği ismi koysun napalım.

ben düşünsemde bulamıyorum zaten
bi bu aklıma takıldı

benimde bazen aklıma güzel isimler geliyor. 2 gün sonra unutuyorum. not almak lazım ya da doğum evlerini gezip oradaki bebeklerin ismini sormak lazım yerimseniben

Kızlar bence boşverin bu isim mevzusunu. Zaten bi cinsiyetler kesinleşsin önce benimde düne kadar hiç bişey gelmiyodu aklıma eşim konuyu açmak bile istemiyordu dün akşamüstü öğrendim kızım olacağını. Eşim akşam yatarken ayşe olsunmu dedi bende bide naz ekleyelim dedim birden gelişti yani hiç sıkmayın kendinizi nekadar çok alternatif olursa okadar çok kafa karışıyo o yüzden şimdilik bu konuya yoğunlaşmayın derim

Öğretmen okulunu yeni bitiren bir öğretmen tayin olduğu köye giderken bir yörük köyüne misafir olmuş. Konakladığı evin beyi, kendisine her türlü ikramda bulunmuş. Ağırlamış ve sohbetinden pek hoşnut kaldığı için ona demiş ki:
-Oğlum, ben seni çok beğendim. Sana bir armağan vermek istiyorum. Bir atım, bir tazım, bir de çok güzel bebeğim var. Hangisini istersen al, senin olsun.
-Atım var, bekarım bebeğe bakamam ama avı çok severim. Tazı işime yarar, onu almak isterim.
Yatma zamanı gelince yörük beyi tekrar konuşmuş:
-Gece yatıracak iki odam var. Yalnız birinde sandıklar duruyor, birinde de bebek yatıyor. Hangisini istersen yatağını oraya serelim.
Öğretmen, bebeğin gece uyanıp ağlayarak uykusunu kaçırmasından korktuğu için sandık odasında yatmak ister
Sabah erkenden kalkan genç, kahvaltıdan sonra, yörük beyine veda etmiş, tazısını almış, atına binmek üzere avluya çıkmış. Bir de bakmış, mükemmel güzellikte bir kız, kuyudan su çekiyor. Yanına yaklaşıp sormuş:
-Kız, senin adın ne?
-Bebek..

kaydirigubbakcemile3

sağol canım arkadaşım

Back
X