2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen özbek,, çocugunuza isminin nereden geldiğini anlatacak bi hikayeniz var..

çocuk bana sorsa babanla kavga ede ede zorla bulduk yavrum diyecem herhalde kaydirigubbakcemile3

Aynen canım allahım gönlüne göre versin
Benmde senden 5 gun sonra 3lü testim var ogun tekrar görürüm hareketlerini diyom
herkes cinsiyeti daha değişir çok erken öğrenmşn diyo
siz ne diyosunuz?

valla ne diyeyim canım hakkatten belli olmuyo bizim akrabanın kızı hamileyken ilk kız dediler sonra yok erkek dediler. 6. aylarda yok yok kız dediler sonuç erkek oldu. aynı kişi şimdi tekrar hamile kız demişler bende dedim doğana kadar inanmam dedim sizinki habire değişiyo dedim:roflol:

valla ne diyeyim canım hakkatten belli olmuyo bizim akrabanın kızı hamileyken ilk kız dediler sonra yok erkek dediler. 6. aylarda yok yok kız dediler sonuç erkek oldu. aynı kişi şimdi tekrar hamile kız demişler bende dedim doğana kadar inanmam dedim sizinki habire değişiyo dedim:roflol:

:roflol:kaydirigubbakcemile3

aynen özbek,, çocugunuza isminin nereden geldiğini anlatacak bi hikayeniz var..

çocuk bana sorsa babanla kavga ede ede zorla bulduk yavrum diyecem herhalde kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

valla ben daha degişik bir seyler olsun diyom ama babamız bu isimlerde kararlı sizde kararımda beni kesinleştiniz
ozaman kızım olursa ebru
oğlum olursa emre kızlar vatana millete hayırlı olsun

kızlar.. ben eşimin amcalarıyla aynı apartmanda oturuyorum.. aile apartmanı yani.. eşimin yenqesi beni çaya çağrıyor qideyim bi çay içeyim bari.. sonra qörüşürüzzz site açık kalıcak qeldiğimde kaldığım yerden okumaya devam ederim hepinizi öpüyorumm kaydirigubbakcemile2

benim arkadaşımın adıda ışılay bu isimde güzel. annemle kardeşimolacağı zaman isim araştırırken ılgaz adı hoşumuza gitmişti dağ adı bide ırmak bizde ışılaya karar vermştik

kızlar.. ben eşimin amcalarıyla aynı apartmanda oturuyorum.. aile apartmanı yani.. eşimin yenqesi beni çaya çağrıyor qideyim bi çay içeyim bari.. sonra qörüşürüzzz site açık kalıcak qeldiğimde kaldığım yerden okumaya devam ederim hepinizi öpüyorumm kaydirigubbakcemile2

hadi görüşürüz..
çok çay içme meyve suyu içç

valla ben daha degişik bir seyler olsun diyom ama babamız bu isimlerde kararlı sizde kararımda beni kesinleştiniz
ozaman kızım olursa ebru
oğlum olursa emre kızlar vatana millete hayırlı olsun

hadi hayırlı olsun...:nazar:a.s.

ohhhhhhhhhh yarasın canım iç iç afiyet olsun yanındada bişiler vardır mutlaka :kedi:

ben hamile kalmadan çayı çok severdim ama şimdi içemiyorum

ela ismini bende cok seviyorum çok yakın arkadaşımızın kızı adı hatta profilde kucagımdaki cimcime cok tatlı yerim ben onu kendi kızm gibi severim

benim ablam kızım olursa ismini simge kurcam diyodu net karar vermişti annem sakın kurma kurarsanda işaret diye çağırırım demiştikaydirigubbakcemile3

ela ismini bende cok seviyorum çok yakın arkadaşımızın kızı adı hatta profilde kucagımdaki cimcime cok tatlı yerim ben onu kendi kızm gibi severim

Ben de bu şsmi çok seviyorum, kuzenimin ismi ama kızla bazı gıcıklar dalga geçiyorlar helaya gidelim mi diye.

Benim uzak halalardan birinin adı da Gülseli, değişik ama anlamı güzel bence

Ben de bu şsmi çok seviyorum, kuzenimin ismi ama kızla bazı gıcıklar dalga geçiyorlar helaya gidelim mi diye.

Benim uzak halalardan birinin adı da Gülseli, değişik ama anlamı güzel bence
hay allahım kaydirigubbakcemile3
hiç aklıma gelmezdi elaya hela denebileceği kaydirigubbakcemile3

ben de ela yı söylemiştim eşime de, ona da kulp takmıştı beyimiz.. "çok kısa!!! ööle 3 harfli isim olmasın"
tööbe töööbeee

aslınde eşimizin ve kendimizin karakterini bir potada eritip öyle bir isim bulmamız gerekiyor
ama benim eşim çok sakin vedingin ben çok çılgın ve hareketliyim acaba nasıl br çocuk olucak

merhaba kizlar nasilsiniz?
isim mi ariyonuuuz bebislereeee?
ben de soliyim bari.
kizismi hic mi dusunmedim
ama erkek olursa su anda gonlumuzden Omer geciyor.
ama bakalim degise de bilir fikrimiz.simdilik ama Omer

Back
X