2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslınde eşimizin ve kendimizin karakterini bir potada eritip öyle bir isim bulmamız gerekiyor
ama benim eşim çok sakin vedingin ben çok çılgın ve hareketliyim acaba nasıl br çocuk olucak

benim arkadaşımın adı ceylan eşinin mahmut...kızlarının ismi de CEYMA (cey-ma)...
benimhoşuma gitmişti....

dün tv de bir proğram sunucusu arkadaşının doğum yaptığını isminide dünya koyacaklarını söylemişti. sunucu demişki soyisminizle uymuyo değiştirin soyisimleride dursun muş.

yani koysalardı adı dünya dursun olcakmış değiştirmişle rsonra

dün tv de bir proğram sunucusu arkadaşının doğum yaptığını isminide dünya koyacaklarını söylemişti. sunucu demişki soyisminizle uymuyo değiştirin soyisimleride dursun muş.

yani koysalardı adı dünya dursun olcakmış değiştirmişle rsonra

:roflol:

ahaaaaa bebişim acıktı ben buzdalabının içine girmeye gidiyorum az sonra dönerimcokacimcoook

ayy bizimde aybil, bilay oluyor kaydirigubbakcemile3

kız isimlerinde ışıl da çok güzel bir isim.
amcamın torununun adı o koymasa belki ben koyardım

slm kızlar isim muhabbeti var anlaşılan ben bekarken kızım olursa Feyza koyarım diyordum seviyodum ama görümcemin kızının adı o yüzden şimdi başka birşey düşünüyorum Miraç ismi de çok hoşuma gidiyo oğlan ismi de şimdilik Buğra hoşuma gidiyo bakalım ne olacak hayırlısı ...

bizim ismimiz birleşirse halı oluyor
allam ismimizde bile hayır yok

Halı nasıl oluyo kız valla sırf meraktan soruyorum lı ile başlayan isim aklıma gelmedi hiç. Bu arada bizim de Özöz oluyor çok öz bi çocuk olcak canımmmmdelikafadulden

Back
X