• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gunaydın sabah sabah cıddı bır badıre atlattık sabah esım cep tlfonumu sarza takarken bır msj gordu saat 8 15 falandı.dıyorkı seda sayanın pepsı kampanyasından 10 bın tl odul kazandınız su numarayı arayın fılan.bende aradım tabıkı bayıla bayıla.tlf dakı adam kıro gıbı konusuyordu.bana parayı ancak bankamatıge gıdıp kredı kartımı sokup aynı andada tlfonda konusup oyle alabılecegımı baska bır yolunun olmadıgını soyledı.bende nasıl guvenebılırım sıze baska bır yolu yok mu parayı almanın dedım.oda yok malesef sıstem boyle dedı.kac dk bankamatıge gıdebılecegımı sordu gıderım o sorun degıl dedım.esım cıkmıstı evden aradıgımda.esımı aradım gorumcemın oglunu soguk dıye okula bırakıyor bıraktı geldı .ınternetı actık pepsıye gırıp aradık pepsıyı.adam ucuz atlattınız dedı verılmıs sadakamız varmıs karttan galıba sıfreyı okuyup paralarımızı lupleteceklerdı.zaten esımı aradıgımda adama hıc guvenmedıgımı acıl gelmesı gerektıgını soylemıstım.8 yıl tezgahtarlık yaptım bıraz galıba artık tlfondada olsa ınsanları cozebılıyorum.bılgınız olsun dıye yazdım

Amannnn Allah korumuş valla benim kuzenimin arkadaşı aynı şekilde 4000 tl kaptırdı
aramışlar teldeki adam sizi tanıyoruz felan vs. adınız işiniz bilmemne felan ama tehditler felan kızı nasıl kandırdıysa kız tam 4000 tl lik kontor almış telefonda da adaama bir güzel kontör kartını kazıyıp numaraları okumuşşş e kocası şehir dışındaymış korkudan diyememiş sonra karakola gitmişler ama adamdan sır yok kız birde öğretmen eşi de iyi bir yerde cahi değiller yane işte demekki bi an insanın basireti bağlanıyor zaten evlerini yeni almışlardı kredi borçları vardı birde bu geldi üstüne :(((
amamn dikkat edin valla kimseye kanmayın kızlarrr

herkese gunaydın arkadaslr az kalsn gunaydn demeyı unutyrdm yazdklrını okumktn:):)

benimkisi ne 1 haftası 2 hafta geriden geliyor:1rolleyes:
adet döngüm 40 gün olunca haliyle benim yumurta 14. günde değil de 28. günde gibi döllenmiş.
doktorda zaten böyle durumlar olabilir merak etme dedi. ama sat a göre olsaydı keşke, şimdi 2 hafta daha büyük olacaktı

Amannnn Allah korumuş valla benim kuzenimin arkadaşı aynı şekilde 4000 tl kaptırdı
aramışlar teldeki adam sizi tanıyoruz felan vs. adınız işiniz bilmemne felan ama tehditler felan kızı nasıl kandırdıysa kız tam 4000 tl lik kontor almış telefonda da adaama bir güzel kontör kartını kazıyıp numaraları okumuşşş e kocası şehir dışındaymış korkudan diyememiş sonra karakola gitmişler ama adamdan sır yok kız birde öğretmen eşi de iyi bir yerde cahi değiller yane işte demekki bi an insanın basireti bağlanıyor zaten evlerini yeni almışlardı kredi borçları vardı birde bu geldi üstüne :(((
amamn dikkat edin valla kimseye kanmayın kızlarrr

canım benden kontor falan ıstemedı kartı bankamatıge sok aynı anda bız yatırıcaz sız cekın parayı dedı pepsıdekı adamda bız oyle vermeyız parayı dedı kaldıkı o kampanya 2 ay once bıtmıs

canım sağlıklı olsunda geriden gelsin tatlım boşver..

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr.
Melmea canım oğluşun hayırlı olsun.
Ahucum sizede geçmiş olsun. Kızlar telefonunuza bu şekilde gelen hiçbir mesaja geri dönmeyin sakın hepsi yalan.

günaydın esmer ve zynpmrt

özgeçay naptın dün hangi seri katilli filmi izledin.kaydirigubbakcemile3

kızlar telefonlarına gelen öyle saçma mesajlara kanmayın
dünde benim telefonuma bir mesaj geldi
küfürlü saçma sapan mesaj
ben sinirlenip ona geri dönseydim sanırım telefonumdan kontör filan çekeceklerdi
bir tanıdığımın başına gelmişti akşam eşime gösterdim mesajı
tam arayacaktı o da kızdı
arama kontörlerini alırlar tuzak dedim oda doğru dedi aramadı
kimseye güven kalmadı vallaa

gunaydın kızlar sizedee esmer ve zynpmrt;)

melmea canım oğlişin hayırlı olsun
ya bende çok merak etmeye başladım
böyle sizlerin ki belli olunca beni de heyecan sardı

bızım dr 20 haftada bellı olur dedı galıba emın olmadan soylemıcek napalım bızde bır kerelıgıne baska dr a gıderız

canım benden kontor falan ıstemedı kartı bankamatıge sok aynı anda bız yatırıcaz sız cekın parayı dedı pepsıdekı adamda bız oyle vermeyız parayı dedı kaldıkı o kampanya 2 ay once bıtmıs
para almak için adamların yapmadıkları şey yok işte türlü türlü hikayee

bızım dr 20 haftada bellı olur dedı galıba emın olmadan soylemıcek napalım bızde bır kerelıgıne baska dr a gıderız

Benim de hiç umudum yoktu, daha belli olmaz diyordum kendi kendime ama beyefendi iice açtı bacakları, o uzantıyı :) gördük, hatta doktora sordum bu kordon falan olmasın dedim, değil dedi. Ordan çıktıktan sonra sonuçları kendi doktoruma göstermek için gittiğimde daha ben hiç birşey demeden kendisi erkek görünüyor dedi.

günaydın kızlar..

hava cok soguk dondum valla.. ay bugun cuma yarın ıs yokkk..

kahvaltımızı yapıp gelıyoruz..

melmea canım oğlişin hayırlı olsun
ya bende çok merak etmeye başladım
böyle sizlerin ki belli olunca beni de heyecan sardı
kıss sen 16. haftana girmişsin belli olmuştur seninkideee
ne zaman gitcen dr aa

kızlar ıkılı testımın sonucu cıkmıs gıdıp alıyım dr uma gosterıyım optum hepınızı gorusuruz

Benim de hiç umudum yoktu, daha belli olmaz diyordum kendi kendime ama beyefendi iice açtı bacakları, o uzantıyı :) gördük, hatta doktora sordum bu kordon falan olmasın dedim, değil dedi. Ordan çıktıktan sonra sonuçları kendi doktoruma göstermek için gittiğimde daha ben hiç birşey demeden kendisi erkek görünüyor dedi.

canım ultrasonda kendı dr un bakmadımı

Back
X