- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi daemon
- #10.981
kızlar gunaydın sabah sabah cıddı bır badıre atlattık sabah esım cep tlfonumu sarza takarken bır msj gordu saat 8 15 falandı.dıyorkı seda sayanın pepsı kampanyasından 10 bın tl odul kazandınız su numarayı arayın fılan.bende aradım tabıkı bayıla bayıla.tlf dakı adam kıro gıbı konusuyordu.bana parayı ancak bankamatıge gıdıp kredı kartımı sokup aynı andada tlfonda konusup oyle alabılecegımı baska bır yolunun olmadıgını soyledı.bende nasıl guvenebılırım sıze baska bır yolu yok mu parayı almanın dedım.oda yok malesef sıstem boyle dedı.kac dk bankamatıge gıdebılecegımı sordu gıderım o sorun degıl dedım.esım cıkmıstı evden aradıgımda.esımı aradım gorumcemın oglunu soguk dıye okula bırakıyor bıraktı geldı .ınternetı actık pepsıye gırıp aradık pepsıyı.adam ucuz atlattınız dedı verılmıs sadakamız varmıs karttan galıba sıfreyı okuyup paralarımızı lupleteceklerdı.zaten esımı aradıgımda adama hıc guvenmedıgımı acıl gelmesı gerektıgını soylemıstım.8 yıl tezgahtarlık yaptım bıraz galıba artık tlfondada olsa ınsanları cozebılıyorum.bılgınız olsun dıye yazdım
Amannnn Allah korumuş valla benim kuzenimin arkadaşı aynı şekilde 4000 tl kaptırdı
aramışlar teldeki adam sizi tanıyoruz felan vs. adınız işiniz bilmemne felan ama tehditler felan kızı nasıl kandırdıysa kız tam 4000 tl lik kontor almış telefonda da adaama bir güzel kontör kartını kazıyıp numaraları okumuşşş e kocası şehir dışındaymış korkudan diyememiş sonra karakola gitmişler ama adamdan sır yok kız birde öğretmen eşi de iyi bir yerde cahi değiller yane işte demekki bi an insanın basireti bağlanıyor zaten evlerini yeni almışlardı kredi borçları vardı birde bu geldi üstüne

amamn dikkat edin valla kimseye kanmayın kızlarrr