• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar melmea kız oğluşunun pipiisni gördüm kız nohut kadar
bu arada sana bir sey sorcam 7 haftalıkken benimde çift kese gözüktü ama birinin içi seninki gibi boş bu zamanla kaybolur dedi dr sana başka bir sey dedimi bu kese hakkında

Allah kolaylıklar versin size kızlar, biraz nispet yapar gibi olacak ama bizim patron 1 ay önce insafa mı geldi, ii haller mi oldu anlayamadık, Cumartesilerimizi tatil etti

günaydın kızlar melmea kız oğluşunun pipiisni gördüm kız nohut kadar
bu arada sana bir sey sorcam 7 haftalıkken benimde çift kese gözüktü ama birinin içi seninki gibi boş bu zamanla kaybolur dedi dr sana başka bir sey dedimi bu kese hakkında

Zamanla kendi kendine yok olacak, yani tehlikeli bir tarafı yok dedi

Kızlar benim eczaneye kadar gitmem gerekiyor, Coraspine ilacım bitmiş, yine gelirim, kendinize ve bebişlerinize iii bakın

kızlar ben de kaçtım bebiş görmeye gitcem bakırköy tarfına k.i.b melma tesekürler bu arada cevabın için

öncelikle herkese günaydın

tamam şekerim doğumda ben sana haber veririm gelirsin.
sen doğum yapınca da ben gelirim , dayanışma yapmak lazım bu hayat pahalılığındadelikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haklısın canım.
bu arada sorduum mu sen hangi hastaneye gidiyosun ben halen kesinleştirmedim kararı mı da
İste kızlar, benim oğlum. 12 haftalıkken kendini gösterde, 2 doktor tarafından onaylıhihoyyyt

Allah bağışlasın canım benim 13 hafta ama cinsiyetlerini söylemedi doktor

ßen qeldimmmmmmmmmmmm delikafadulden Günaydın Kızlarrrrrr hihoyyyt

günaydınnn.. yenı kalktım bende o da ablam aradıda oyle uyandım..

ama bebısım fena acıkmıs hemen bısyler yemem lazım..

yarında cocuk esırgeme kurumuna zıyrete gıdecegımızden orası ııcn aldıgımız hedıyelerı paketlıycem kek borek kurabıye bıseyler yapıcam neysekı ablam gelıcekmıs yardım eder..

bız sımdı bıssyler hazırlayalım kendımıze cok konusmayın tamammııı gelıyoruzzz

gÜnaydınnn
benım gıbı ıŞte olanlara kolay gelsın
evdekı anneler sıze hıÇbır Şey demek ıstemıyorum
kıskanÇlıĞımdan ÇÜnkÜ

benim gibi yeni uyanan ve açlıktan deliren var mııı?:bbo:

boyoz ve kumruya ne dersin meyve suyu eşliğinde yerimseniben

boyoz ve kumruya ne dersin meyve suyu eşliğinde yerimseniben

yaaa ne fenasın nerden bulucaz şimdi biz istanbulda boyoz ve kumruyu :(
kumrunun içince izmir tulumu ve domates olacak ama yada boşver kumruyu gevrekte olur offffff ben fena oluyorum galiba laelaelaelaelae

aşığım aşık memleketim benim ya bak tüylerim diken diken oldu :bbo:

ayyy kızlar boyoz var ya oooofkaydirigubbakcemile3
yapın burda haziran anneleri izmir hepinize bendn boyoz kumru SÖZ

Back
X