• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim de planımız yok. bize gelin stella. tombala oynar kestane pişiririzkaydirigubbakcemile2

bişey diycem
ben dün akşam mehmete ne yapacağız bişey bul dedim yılbaşı için
ne istiyorsun dedi
birileriyle buluşalım arkadaşlarla olalım dedim
oda dediki bahadırlar var (işten arkadaş), yok dedim, onların kardeşleri falan birlikte geçirirler
ee dedi o zaman aslılarla fatmalarla geçirelim :kedi:
bende kızın planı vardır
hem fatma kardeşleriyle olur dedim

neyse kızlar bn cıkıyom yavastan..
öpüyorum hepinizi
kendinize de bebişlerinize de çook iyi bakın

OZASFA HOSGELDIN CANIM ICINI FERAH TUT. ense kalınlıgı cok ıyı cıkmıs benımde kan testı ıyı cıkt ama ensesı cok ınce genelde bu yuzden bı sorun olmaz dedı bıde benımkı ıkıloı teste durmadı yanlıs olcum olabılrı dedıler. uclu teste gırcez bızde. herseyden onemlısı senın ıcını ferh tutman canım..

bişey diycem
ben dün akşam mehmete ne yapacağız bişey bul dedim yılbaşı için
ne istiyorsun dedi
birileriyle buluşalım arkadaşlarla olalım dedim
oda dediki bahadırlar var (işten arkadaş), yok dedim, onların kardeşleri falan birlikte geçirirler
ee dedi o zaman aslılarla fatmalarla geçirelim :kedi:
bende kızın planı vardır
hem fatma kardeşleriyle olur dedim

fatmayı bilmem de bizim planımız yok. onunla da konuşuruz olmazsa. tabi nadir e de sorayım bakalım onun aklında başka plan var mı??
ama büyük ihtimal yoktur ,hep benden plan bekler çünkü

fatmayı bilmem de bizim planımız yok. onunla da konuşuruz olmazsa. tabi nadir e de sorayım bakalım onun aklında başka plan var mı??
ama büyük ihtimal yoktur ,hep benden plan bekler çünkü

canım belki nadir tek eşiyle bebişiyle geçirmek ister :asigim:
bizimki öle bi konuşmaydı,
mehmetin asıl derdi abant gitmek kar yağmış ya oraya, ama annem hayatta izin vermez karlı biyere gitmeme delikafadulden

OZASFA HOSGELDIN CANIM ICINI FERAH TUT. ense kalınlıgı cok ıyı cıkmıs benımde kan testı ıyı cıkt ama ensesı cok ınce genelde bu yuzden bı sorun olmaz dedı bıde benımkı ıkıloı teste durmadı yanlıs olcum olabılrı dedıler. uclu teste gırcez bızde. herseyden onemlısı senın ıcını ferh tutman canım..

hoşbulduk cnm sağol bende ikilinin önemli olduğunu duymuştumm aslında o nedenle çok üzülmüştümm ama alışıyorum yavaş yavaş seninde hayırlısı olsun cnmm sorun çıkmaz inşallahhhhhh:-)))))))))))))

ya yılbası demeyın stres egırıyorum. bızde evde kos kos oturcaz ben sabdakyede koltukta oturamıyorum bırde uykuya yenık duusyorum dısarıya cıkmayız. zaten oynayamayıp zıplayamdıktan sonra napcam dısarda. evdede oturur tvde dansoz ızlerız kocişimle:D

aaa ayrıca benim bildiğim kadarıyla ensenin ince değil kalın olması 3 üzeri sorun o nedenle hiç bir problem olmaz cnmmmmm

mehmetin asıl derdi abant gitmek kar yağmış ya oraya, ama annem hayatta izin vermez karlı biyere gitmeme delikafadulden

siz ailecek tanısıyomusunuz ne muhabbetı bu boyle

ya yılbası demeyın stres egırıyorum. bızde evde kos kos oturcaz ben sabdakyede koltukta oturamıyorum bırde uykuya yenık duusyorum dısarıya cıkmayız. zaten oynayamayıp zıplayamdıktan sonra napcam dısarda. evdede oturur tvde dansoz ızlerız kocişimle:D

siz de bize gelin yerimseniben
stellalarda gelir. hep beraber sızarız koltukta delikafadulden

benım kaynatam asık suratlı zaten kesın yıne kös kös oturcaz keske yıl basından sonra memeleketten gelselerdı :((((

aaa ayrıca benim bildiğim kadarıyla ensenin ince değil kalın olması 3 üzeri sorun o nedenle hiç bir problem olmaz cnmmmmm

evet cnm doktor da oyle dedı ama benım bebızın ensesını olcebılmek ıcın 5 kere gırdım ultrasona bı turlu olcturmedı ya ensesının ustune yattı ya zıpladı olcturemedı bırde arefe gunu sabah 8 deydı randevum 12.30 da son kez gırdsım ole olculdu o gunde yarım gundu ya ılk sıra benımdı ama en sona kaldım doktorada bunda gostermezse bı dah abakmam dedı ole olculdu yanı pek saglıklı olmadı

siz de bize gelin yerimseniben
stellalarda gelir. hep beraber sızarız koltukta delikafadulden

sızın evde uzak ayol en ıyısı stellalarıda laın sız bıze gelın:D bızım bıde kopeıız var onu yalnız bırakmayaolım sımdı:D

ayy gidin abanta ne güzel işte. benim fırsatım olsa bayıla bayıla giderim
hem kardan birşey olmaz korkmasın annen.gidip de kayak yapmayacaksın ya

evet canım stella benim eski iş arkadaşım. ailecek de görüşüyoruz
tesadüf eseri aynı anda da hamile kaldık sırnaşık şeysırnaşık şey
gene geldik burada buluştuk

ay ne guzelll.. stella nerde oturuyosun sen

Back
X